huun Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 beyler bazı konuları abartıyorsunuz yalnız. atıyorum tayyip'in el-kaide ile olan bağlantısından bahsedilen belgelerde bir delil falan olmayacak. sadece o bilgi notlarını yazan diplomatın aldığı duyumlar ya da fikirleri olacak. o yüzden sakin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Cuce said: turnuanın en makro oyuncularınında koresiz olmasıda komik tabi. lan yanlıs konu ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 huun said: beyler bazı konuları abartıyorsunuz yalnız. atıyorum tayyip'in el-kaide ile olan bağlantısından bahsedilen belgelerde bir delil falan olmayacak. sadece o bilgi notlarını yazan diplomatın aldığı duyumlar ya da fikirleri olacak. o yüzden sakin. şu sc streaminden sonra ister istemez bunları senin sesinle okutuyorum kafadan. huun meclise! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeaN Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Türk medyasının wikileaks'den çıkarabildikleri : http://www.sabah.com.tr/Dunya/2010/11/29/her_liderin_bir_lakabi_var NTV vs. açın, yok bu lider nasıl tanımlanıyormuş, şu nasıl tanımlanıyormuş. Vay arkadaş birinin 8 adet banka hesabı varmış, diğerinin eroin ticareti yapıyormuş, o rüşvet alıyormuş, bu nasıl bakan olmuş diye yazıyor belgelerde ama ne hikmetse medya hiç yazmıyor bunları. Fena korkuyorlar anlaşılan veya tehdit yediler belli ki önceden. Sağlıklı takip etmek için kesinlikle çoğu gazete sitesinden ve televizyonlardan uzak durmak lazım. Bir kaç takip edilecek yer : http://www.cumhuriyet.com.tr/ http://www.odatv.com/ http://www.dipnot.tv http://www.ntvmsnbc.com/ http://haber.sol.org.tr/dunyadan/solun-wikileaks-dosyasi-haberi-36272 http://twitter.com/cuneytozdemir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Odatv çok güzel götürüyor bu işi oradan takip ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 http://www.odatv.com/n.php?n=medya-medya-olali-boyle-dalkavukluk-gormedi-2911101200 said: Belgelerde hükümet adına sorunlu ne varsa üzerinden atladı. Uzun saatler boyunca merkez medyanın tamamında belgeler ile ilgili verilen tek haber şöyleydi: “ABD'li diplomatlara göre Erdoğan; Atatürk ile aynı idealleri paylaşan bir harekete liderlik ediyor. O işkolik, inatçı, mükemmeliyetçi biri fakat despotik değil.” Bakınız şimdi sizi bu ifadelerin geçtiği belgeye götürelim. Belge 26 Temmuz 2007 tarihinde ABD’nin Türkiye Büyükelçilinden ABD’ye gönderilmiş. Belgenin konusu şu: “Başbakan Erdoğan’a içeriden bir bakış” Başbakan Erdoğan’a çok yakın bir isim Başbakan Erdoğan hakkındaki düşüncelerini Büyükelçi Ross Wilson’a anlatıyor. Wilson bu görüşmeyi kaleme alarak, Erdoğan’a yakın ismin görüşlerini ABD’ye iletiyor. Kısacası yukarıdaki görüşler, ABD’nin veya büyükelçinin değil Erdoğan’a yakın bir ismin Erdoğan hakkındaki görüşleri. Ancak merkez medyanın bu kadar belge arasından görebildiği yalnızca bu oldu. Bütün gece boyunca belgelerde yalnızca bu ifadeleri görebildiler. O da sözlerin kaynağını bile görmediler. gerçekten bizim medya iğrençlik boyutuna vardırmış işi artık. bu arada abd belgelerin gerçekten iç yazışmaları olduğunu kabul etmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HolyRaider Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 evet kimsenin sormadığı soruyu soruyorum bu belgeler abd hükümetinin di mi ? kim yayınlamış peki bunları, beyaz sarayın yayınlamadığnı anladım şuraya kadar. ama olayın çıkış yerini fln bilmiyorum bi aydınlatın pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 türklerin yazdığı türkçe belgeler nerde?? hepsi amerikanın belgesi mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 22 yasındaki bir askerin belgeleri sızdırdıgı soyleniyor. 6 aydır da hucre hapsindeymis. yeni yılda da davası varmıs. bradley miydi neydi adı hatırlamıyorum tam. ama bu ilk degil. ırak'ta helikopterden ates acılıp olduruluen insanların videosu da dusmustu wikileaks'ten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Oce4n said: türklerin yazdığı türkçe belgeler nerde?? hepsi amerikanın belgesi mi ? evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 huun said: beyler bazı konuları abartıyorsunuz yalnız. atıyorum tayyip'in el-kaide ile olan bağlantısından bahsedilen belgelerde bir delil falan olmayacak. sadece o bilgi notlarını yazan diplomatın aldığı duyumlar ya da fikirleri olacak. o yüzden sakin. nerden biliyorsun ki? ilk acıklanan 200kusur belgede onun bunun görüşleri var diye geriye kalanlarda hep görüş olacak diye bişey yok.açıklama da yok, biz diplomatların yorumlarını çaldık 200bin tane, onları açıklayacagız diye? somut deliller belgeler de olabilir yani. açık açık herşeyi kanıtlayan belgeler de yayınlayabilir wikileaks. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Erdogan: "Eteklerindeki taşı döksün açıklamasını yaparız" Hillary Clinton "Açıklamada, yayımlanan gizli belgeler yalanlanmadı" Süper !!! nasil satilmis bir ükledir su Türkiye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 bizimkiler yüzsüz anacım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Seele said: Erdogan: "Eteklerindeki taşı döksün açıklamasını yaparız" Hillary Clinton "Açıklamada, yayımlanan gizli belgeler yalanlanmadı" Süper !!! nasil satilmis bir ükledir su Türkiye. yaw adam ne desin sizde, bekliyoruz diyo bakalım ne açıklayacaklar.Yalnız pek yorgun gördüm sabah ben kendisini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 " Buraya kadarmış " desin plz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 http://1.bp.blogspot.com/_HXBRad-GOO0/Sxod-Z6PA5I/AAAAAAAAAZE/jU-VcwUoq4s/s400/Cevab-Veremedi-Harputlu-Ishak-Efendi__4517807_0.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 eheheh çıkıcak şeylerden, sadece tepedekiler etkilenmeyebilir yalnız. iktidarı devirecek ciddiyetteki şeyler, bizide sallar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 eteklerindeki tası doksun degil abi ciddi degiller demesi yuklenilmesi gereken kısım. ciddi gozukmuyor dedi adam. abd belgeleri kabul etmis bu arada. erdogan istedigi kadar yalan desin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Açıkcası çok laf etmiyorum şu aşamada AKPye yani hakkaten hele bi iddialar neymiş görelim ondan sonra açıklamasını veya gereken neymiş yaparız diyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 ha evet o konuda haklsıında, bizim pm konuşmayı bilmio ki 8 seneden sonra böyle bi beklenti içine girmemek lazım=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Suark said: Yalnız pek yorgun gördüm sabah ben kendisini. f5 lemiştir ekşiyi sabaha kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Bir milletvekilinin eroin ticaretine karıştığı, oğlunun mafya babası olduğu, başbakanın yolsuzluğa karıştığı, 60-70 vekilin fetonun askeri olduğu, yolsuzluğun rüşvetçiliğin partinin genel düsturu haline geldiği yazılsın çizilsin. Başbakanın petrolden kendisine de pay aldığı yetmezmiş gibi yakınlarınada peşkeş çektirdiği söylensin. Sonrada yüzsüz yüzsüz "bi bakalım" densin. Hay allahım nasıl bir ülkede yaşıyoruz biz ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 aksu değil mi işte o bahsedilen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Evet aksu bide pedo diyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 sonra bizim koyunlar da bunlar musluman diye oy versin afsdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar