Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 http://www.wikileaks.org/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 yandaş medyaya göz attım da. hepsi bir yalanlama, çamur atma telaşına düşmüş. bi kere yabancı liderle ilgili herşey "doğru, zaten bilinen şeyler" ama bizimkilerle ilgili herşey yalanmış puahuaha "edelman'a zamanında erdoğan ayar verdi, o yüzden böyle akp'yi güçsüzleştirecek şeyler yazmış", "bu GLOBAL ERGENEKONDUR", "jullian assange travma dolu çocukluk yaşamış sorunlu bir hacker" vs vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 haha tecavüzü görünce atlamış habervaktim. ulan önce hüseyin üzmezi aklayın da sonra assange'a saldırırsınız mollalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Wikileaks açılıyor şuan. Bazen açılmamasının sebebi yoğun ilgidir. O değil de Wikileaks tarih yazdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 haber kanalları gene üstünde duruyorda.kanald showtv felan nerdeyse hiç değinmiyor bu wiki olayına.kısacık geçiştiriyorlar bi ankaradaki adamlarına bağlanıyorlar.5 dk felan sürüyor bu.sonrada magazin haberlerine devam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Sıkıyorsa bi değinsinler Wikiye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 başkalarının wiki değiyo onlara ondan değinemiyolar wikiye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Türkiye'de bu haberlerin bu kadar yayılması bile başarı, yandaş medyada da bile eşek yüküyle sansür, karartma vs. varken ve her yazdıkları önce inceleniyorken, bir de hükümetle papaz olmuşluğu olan doğan grubu falan çok zorlayamaz şansını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 İnternet olmasa ruhumuz duymaz valla neler olduğunu bu medya ile. Ama diğer yandan internet olmasa wikide bu kadar duyulmaz dünya çapında :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 ya şimdi bazı şeyler için erken. Bu belgelerin gerçekten amerikan ispatına ait olduğu kesin, ama sonuçta okuduklarımız genel olarak bireysel fikir beyanından öte değil. O yüzden, şimdi bu kadarcık şeyle haber yapmak riskli, saçma sapan bişide çıkabilir altından. Erdoğanın 8 hesabı var yerine erdoğanın adı üzerine kayıtlı olmayan, şu şu şu isimler aracılığı ile alınmış şuşuşu numaralı şu tarihlerde açılmış hesabı var dese, bak işte o zaman gerçekten hesap vermek zorunda kalınır ve medya, en azından yandaş olmayanlar üzerine gidebilirler. Ama şu anki haliyle, pek bi havada herşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 o zaman onlar taşları bi döksünler bakalim diyeceğine yok öyle bişey yalan desin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 diyo zaten, az önce kanıtlasınlar hesaplarımı makamı bırakırım dedi. Epey bi bi yüklendi kendileri oraya buraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 said: erdoğanın adı üzerine kayıtlı olmayan, şu şu şu isimler aracılığı ile alınmış şuşuşu numaralı şu tarihlerde açılmış hesabı var dese, bu sızanlar içerisinde yer almazdı.. cable abi bunlar. detaylı istihbarat raporları değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 hıı, o zaman bu sadece iktidara prim yaptırır ya. Sonuçta kanıt olamayacak belgeler, bireysel düşünceler. Biz saldırdıkça iktidar bundan daha güçlü çıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 valla yalancının mumu yassıya kadar yanar bunların yalanları artık wikileakslemi ortaya çıkar patileakslemi orasini ben bilmem ama bigün herkez tüm gerçekleri görecek bilecek işte o gün bugün mü ben onu merak ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Suark said: hıı, o zaman bu sadece iktidara prim yaptırır ya. Sonuçta kanıt olamayacak belgeler, bireysel düşünceler. Biz saldırdıkça iktidar bundan daha güçlü çıkar. allaşkına nerde yaşıyorsunuz? adam hesap no vermiş olsa dahi birisi kaydırır hesabı. zaten gizlilik nalşamaları var. yine "höröhörö hörörör" diye kükrer kürsüden. halk da "bak bak! nası güçlü adam! bak çekemiyorlar bak! görüyor musun! kurban oluruz biz sana" der. yandaş medya "verilen banka hesapları boş çıktı lö lö lö lö! işte ameriganların ulusalcılarla birlikte planladığı komple!" haberleri yaparlar. tv'den de "ne zaman operasyon olsa real madrid 5yiyor! bu tesadüf olabilir mi? bilemiyorum......." tarzı açıklamalar yaparlar. bu ülke ne rezillikler gördü de kaldırdı midesi. bu dediğiniz leblebi sayılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 o zaman detay versede vermesede her türlü iktidara yarıyacak bu durum. Zaten bizim( ve iktidar ) için tek tehlike, uluslararası bir suça iştirak etmemiz olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Eğer mualefet biraz akıllı davranırsa bu kadar kolay sıyrılamazlar belgelerin belli bir kısmının gerçekliğini ispatlarsa mualefet milletin gözüne gözüne sokarsa bu kadar kolay kapanmaz bu olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Hiçbir şey olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Yok abi akıllı bir yol izlerse mualefet olur neden olmasın bizim mualefet konuşmayı tartışmayı beceremiyor ve tayyip'in eline koz verip duruyorlar eğer bunu yapmazlarsa daha akılcı bir yol izlerlerse bence bu kadar kolay sıyrılamazlar umutluyum ben eğer dediğim şekilde olursa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 muhalefetin performansından çok dinleyicinin performansı önemli. dinleyici ayakta uyuyor. kendine hayrı yok. silkelenecek olsa ohooooooooo neler neler oldu, o zaman silkelenirdi. bu olayda -şimdi çıkanlara göre- tek değişiklik ankara-bakü arasında olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Peki dinleyecinin ayakta uyumasının sebebi akp tarafının onların duymak istediği şeyleri söyleyip mualefet saçma sapan konuşup antipatik olması değil mi zaten bu imajı kırmaları halinde bence dinleyici kitleye ulaşırlar. çok mu iyimserim acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 abi ben olaya cok farklı yaklasıyorum. bütün hükümetler bu dökümanlarda yazılanların sadece büyükelçilerin söyledikleridir dese de aslında hepsi, yazılanların dogru oldugunu biliyorlar. hatta bunu bircok türk vatandası/medyasından tutun, yabancılar dahi biliyor artık (kimse acık acık söylemese de) şimdi önümüzdeki secimlerde erdogan gene parsayı toplar ve iktidara gelirse, bu ülkeyi en az 15-20 yıllık bir akp iktidarını bekledigini de biliyorlar. ben amerika basta olmak üzere hiçbir yabancı hükümetin suan erdogan ve hükümetiyle calısmak istedigini sanmıyorum. (amerikanın istemedigi zaten dökümanlardan aşikar) bu durumda türkiyeyi bekleyen birkac secenek var: 1-Türk halkı hakikatan uyanır ve Erdoganı kendisi indrir (bu suan olanaksız gözüküyor) 2-Amerika artık bu saatten sonra zaten bazı seyleri engellemenin yolu yok, bari Erdogan hükümetinden kurtulalım der ve işin iç yüzünü tamamen ortaya cıkarır. (nükleer füze vs olaylarına ragmen ben amerikanın tek ve gercek türkiyenin müttefiki oldugunu düşünüyorum. çünkü dünyada suan 3 e bölünmüş durumda: amerika, ab ve çin/digerleri. amerika türkiyeyi ab ye katıp yanına olarak bu dengelerde kendi aleyhine ciddi bir dengesizlik olusturmak istiyor cünkü. işin bu tarafı aslında cok uzun kısa kesiyim) 3-YAŞ toplantısına girerken Erdoganı görenler gözlerindeki korkuyu da görmüştür sanırım. Çünkü önünde tüm gercekligi tüm acıklıgıyla bilen üst rütbeli 20 tane komutan bulunuyordu. Belki bazılarınız su dönemde olabilecek en son sey bir darbedir die düşünüyordur. Ancak bu askerler de yukardaki seceneklerden birisi olmadıgı taktirde türkiye bekleyen 20 yıllık akp iktidarının farkındalar. Bütün bu olaylar acıga cıkmadan önce, orduda anca cok küçük bir kısım darbe gibi birseyi aklından geçirebilmiştir , cünkü bunun için elinizde somut birtakım verilerin olması gerektigi gibi, yapılan darbeyi de dünyaya anlatabilmeniz lazım en azından. Bu dökümanlar ortaya cıkınca, artık askerlerin böle bi derdinin de kaldıgını düşünmüyorum ben. Hangi ülke nie die sorabilecek ki? Hepsi suan neyin ne oldugunu cok iyi biliyorlar zaten. Ben büyük ihtimalle Erdoganın secimlere dahi girmeden tasfiye edilme olasılıgnın yüksek oldugunu düşünüyorum. Edilmezse zaten ciddi anlamda yurtdısına gidip yasamayı planlıyorum artık. Bu olaylara ragmen iktidardan gitmezse, bundan sonra daha büyük birseyin de cıkabilecegini zannetmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeaN Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 silkelenecek bir şey yok aslında. Birileri pedofili olsa da, banka hesapları olsa da pek bir şey ifade etmez. Asıl belgelerden kuşku duymak mantıklı olacaktır. Çünkü HEEEP AMERÖKÖ YAPAAYOR BUNLARRRI1!!1! Genel olarak belgelerin ortak görüşlerine bakılırsa zaten Amerika'ya "ulan bizim arkamızdan böle lakaplar mı takıyorsunuz" dan başka bir ithamda bulunduracak belge de yok. Aslında belgelerin çoğunun ana teması "Amerika'nın hiç de öyle yerin altında dünyayı yönetmek için bir karargahı" olmadığı imajını vermek. Bunu da "biz waşintın'dan yönetiriz diplomasiyi" diyerek belirtti bayan zati. Sadece bir düşünün. Türkiye gibi amerikanın var olan gündeminde bulunan bir coğrafya'da en önemli yandaşlarından biri olan bir ülkeyle arasında diplomatik kriz çıkartacak belgelerin yayınlanmasına yıllardır beşinci kol, beyin yıkama, suikast gibi yöntemleri kullanan amerikan politikası izin verirmiydi? Ya da daimi olarak 30 yıldır dünyanın çeşitli bölgelerinde seri troll üretebilen teknolojiye sahip amerika, hiç mi buna senaryo yazamadı? Gayet tabi yazarlardı, biz dünya da öylece izlerdik. Adamlar pat diye kabul etti, "aa lan bunlar bizim belgeler, olm nasıl çaldınız lan" diyerek. BUUUDAA AMERÖKÖNÜNN İŞHİ DEMİHYORUM elbette. Ancak gerçekten iktidara saldırmak için belgeleri üstün körü kabul etmek yerine, sadece memleketi ilgilendiren belgelere bakmak yerine, genel olarak tek tek incelenip bakıldığında belki de ne sonuçlara yol açılacağı kestirelemez mi? Tayyip'i ikinci putin yapan, çok cool bir erkek olarak gösteren bu belgeleri acaba tayyip "yalan" dediği için "saf gerçek" olarak mı kabul etmek gerekiyor? Belki tayyip'in de işine yarayacaktır bu belgeler olamaz mı? Politika o kadar temiz mi hiç ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Belediye başkanlığı dönemimde “Erdoğan’ın 1 milyar doları var” diyen kişi bugün Ergenekon'dan içeride dedi." Aga bu nasıl bir tehdittir yahu. Tam RTE stili olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar