Sorlag Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Kırmızı Şeytanlar Arjantin'li yıldız için servet vermeye hazır.Manchester United'ın, Atletico Madrid'e Arjantinli forvet Sergio Agüero'nun transferi için 35 milyon Avro teklif etmeye hazırlandığı iddia edildi. Alman 4-4-2 dergisinin internet sitesindeki haberde, Manchester United Teknik Direktörü Alex Ferguson'un oyuncuyla doğrudan temasa geçtiği ileri sürüldü. Habere göre, Atletico ile sözleşmesini 2016'ya kadar uzatmak için kulübüyle görüşmeleri sürdüren Agüero'nun henüz kulübüyle anlaşamaması üzerine United dışında İnter, Chelsea ve Bayern Münih de 22 yaşındaki oyuncuyu transfer etmek için harekete geçti. Haberde, United'ın Agüero için 35 milyon Avro'yu gözden çıkardığı ve teklif yapmaya hazırlandığı belirtildi. 2006'da İndependiente'den transfer edilen Agüero, Atletico'da 152 maçta 58 gol attı. Bu adam gelirse güzel olur valla. kaynak:manU edit:fotoğraf koymayı unuttum (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 yakışır adamlara. çok da iyi tutar manu da agüero Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 bayerne gitmez Kun. zaten alamazlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 kun man utd'e gider rooney ile fena ikili olurlar nani valencia falanda var zaten efsane takım olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 hah bi fotomaç müdürümüz eksikti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Usta böyle her haber için başlık açmak pek doğru değil çok fazla konu olur. Onun yerine mesela bunu burası yerine avrupadan futbol başlığına, diğer baros haberini de galatasaray 2010-2011 sezonu başlığına koyman daha doğru olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
snarveien Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 sleepingdeath said: hah bi fotomaç müdürümüz eksikti asasdgfghh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 arkadaş yeni beyler hemen üstüne gitmeyin, yavaş yavaş açıklayın dartanyan gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorlag Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Dartanian arkadaşımın söylediği çok mantıklı geldi,önerin için teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Şu Agüero'yu beğenmeyen bir ben varım sanırım. ManU kalibresinde değil gibi geliyor bana. Hani çok fazla takip ettiğimden de değil de, ne zaman maçını izlesem sıradan bi adam gibi oynadı. Kendi takımında maçlarını izledim normaldi (gerçi takım da kötüydü geçen sene), GS'yle maçına baktım, gerçi erken sakatlandı çıktı da 40-45dk sahadaydı bizim Servet bile adamı gayet rahat tutuyodu adım atamadı. Dünya kupasında oynadığı maçlarda izledim, belki arjantinin taktiksizliğinden belki de yanında daha çok parlayan adamlardan bilmiyorum, göze çarpmadı bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 başlığı görünce 7-1'lik blackburn maçına açıldı başlık sandım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorlag Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Arjantinde Messi ve Higuain varken Agüero Arjantin milli takımında pek fark edilemiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 khalad said: kun man utd'e gider rooney ile fena ikili olurlar nani valencia falanda var zaten efsane takım olur abi manu zaten efsane takım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 FromTheHell said: khalad said: kun man utd'e gider rooney ile fena ikili olurlar nani valencia falanda var zaten efsane takım olur abi manu zaten efsane takım :( ronaldo gittikten sonra biraz sanki eski havasından uzaklaştı agüero o bakımdan da ilaç olur hem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 35 e alamazlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 üstüne fletcher falan versinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Rewendor said: Şu Agüero'yu beğenmeyen bir ben varım sanırım. ManU kalibresinde değil gibi geliyor bana. Hani çok fazla takip ettiğimden de değil de, ne zaman maçını izlesem sıradan bi adam gibi oynadı. Kendi takımında maçlarını izledim normaldi (gerçi takım da kötüydü geçen sene), GS'yle maçına baktım, gerçi erken sakatlandı çıktı da 40-45dk sahadaydı bizim Servet bile adamı gayet rahat tutuyodu adım atamadı. Dünya kupasında oynadığı maçlarda izledim, belki arjantinin taktiksizliğinden belki de yanında daha çok parlayan adamlardan bilmiyorum, göze çarpmadı bile. katılıyorum ama bir kısmı hariç, Aguero bundan 3-4 sene önce ilk parlamaya başladığında yeni Messi, hatta onu bile geçer deniyordu. Geldiği ilk sezon mesela olağanüstü oynuyordu ama ne olduysa ondan sonra oldu. O gün Aguero neyse, bugün de halen öyle, yani üstüne hiçbir şey katamadığı gibi bence o zaman ki performansının yarısında bile oynayamıyor. Ha ama biliyoruz ki bu adamın potansiyeli var, ben o yüzden halen umutla bakıyorum. MANU'ya giderse herşeyden önce Rooney'in yanında böyle bir isimin olması, onun toparlanmasını, daha doğrusu akıllanmasını sağlar. Adam alternatifinin olmadığını bildiği için MANU'yu dolandırdı resmen geçen günlerde, gerçi hak ediyor o parayı bence orası ayrı bir konuda safdds (Berbatov falan diyeceksiniz ama bir Rooney değil hiçbiri, hele bir Alex hiç değiller.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Ve manchester'ın gollerini çıkar, kim kazandı anlamazsın Güntekin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 DarKRideR said: katılıyorum ama bir kısmı hariç, Aguero bundan 3-4 sene önce ilk parlamaya başladığında yeni Messi, hatta onu bile geçer deniyordu. Geldiği ilk sezon mesela olağanüstü oynuyordu ama ne olduysa ondan sonra oldu. O gün Aguero neyse, bugün de halen öyle, yani üstüne hiçbir şey katamadığı gibi bence o zaman ki performansının yarısında bile oynayamıyor. Ha ama biliyoruz ki bu adamın potansiyeli var, ben o yüzden halen umutla bakıyorum. MANU'ya giderse herşeyden önce Rooney'in yanında böyle bir isimin olması, onun toparlanmasını, daha doğrusu akıllanmasını sağlar. Adam alternatifinin olmadığını bildiği için MANU'yu dolandırdı resmen geçen günlerde, gerçi hak ediyor o parayı bence orası ayrı bir konuda safdds (Berbatov falan diyeceksiniz ama bir Rooney değil hiçbiri, hele bir Alex hiç değiller.) Abi messiyle kaç yaş var ki arasında yeni messi desinler? kaldı ki 3-4 sene önce Messi de yoktu ortada pek, Ronaldinho vardı, onun çırağı olarak yeni yeni kendini gösteriyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 ben atleticoyu severim takip ederim tüm maçlarını hemen hemen aguero 3 sene önce iyiydi şimdi daha iyi şutları etkili top kaybı yapmıyor üstüne koyarak gidiyor ben maçlarını izledigim için bu kadar emin konusabiliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Bana denk gelmemiş o zaman, mümkündür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 agüero iyi çevresi kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 aguero topcu değil yalnız ingilterede iş yapmaz.kucuk takımın buyuk topcusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 aguero iyi çevresi kötü. ulan adam benle yaşıt 88'li ve maradonanın kızıyla evli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 agüero'nun çevresindeki oyuncular değişince çok daha etkili olucaktır tabi sonuç olarak oynadığı kişilerinde performansına etkisi çok büyük messi'nin arkasında xavi iniesta falan oynamasa bu kadar göze batmazdı herhalde. adamın yeteneğinden birşey kaybettiği yok sadece takımdaki Forlan gibi dünya kupasında gösteremedi kendisini kayınbabası oynatmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar