Cons Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 http://www.facebook.com/video/video.php?v=112101728834948&comments Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 liseliler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Semra Elif OOOO BU NASIL KONUŞMA ŞEKLİ SULTAN HANIM ???? SİZİNLE NE KONUŞULUR NEDE TARTIŞILIR !!!!!! BURASI SİZE UYGUN BİR YER DEĞİL GÜLE GÜLE. GERÇEKTEN UTANILICAK BİRİSİNİZ.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 ahaha sultan da erkekmiş lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Cons hariç yolundan çekilsin diye kadınları tekmeleyen var mı aramızda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Tanju Duman Enteresan bir Reklam gerçekten. Özellikle bazı karelerde son derece agresiv bir şekilde tahribat açılmaya çalışılıyor. Bunu 'yoldan geçemediği' için bir neden olarak kabul etmek, olayı basitleştirmeye çalışmaktan başka bir şey değil diye düşünüyorum! Kampanyayı yürütenleri kutluyorum... asdasdsads buda belki iş çıkar diye yazmış resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 acayip saçma lan ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inalkac Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 mutfakta olması gerekirken yolu tıkarsa olacagı budur tanjuda meriç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Bunu bu yola koyanın diye başlar küfür ederdim ben olsam. Eğer o yoldan günde 2 kez geçiyorsam da bir kaç güne kırardım. Ha bu kadına karşı şiddet mi? Yoo. Adam kartonu olsa da kırarım, bebek de olsa kırarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 kadınlara bir mesaj olmalı bu. yolumuzdan çekilin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 sultan hanım epix'miş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 mokoko said: liseliler bunu küfür olarak alıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Bence gayet güzel yapmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 ahah sultan erkekmiş Sultan said: selcan hanım hop ağrol benim kadın olduğumu kim söyledi. ahhah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 bu şiddet olayını anlamıyorum zaten. erkeklerin mutfakta ne işi var abi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 inalkac said: mutfakta olması gerekirken yolu tıkarsa olacagı budur tanjuda meriç bu ne demek ya! bunu bana açıklar mısın,gerçekten neyi kastettin anlamadım! dalga mı geçtin,yoksa gayet ciddi ciddi bu düşünceni yazdın mı,anlamadım yani...sokak erkeğin, mutfak kadının mantığıyla nereye varmaya çalışıyorsun acaba. p.s.= fenimizm duygusyla yaklaşmıyorum kesinlikle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 !!!! abi bu yeni üyelerin her biri ayrı sıkıntı ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
snarveien Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 iyi reklam olmuş valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 en iyisi dışarıdan üyeliğe kapatak siteyi. Sadece davetiyeyle üye olunabilsin sdffds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 ya da forumun adını değiştirelim trollface falan olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 zeper said: inalkac said: mutfakta olması gerekirken yolu tıkarsa olacagı budur tanjuda meriç bu ne demek ya! bunu bana açıklar mısın,gerçekten neyi kastettin anlamadım! dalga mı geçtin,yoksa gayet ciddi ciddi bu düşünceni yazdın mı,anlamadım yani...sokak erkeğin, mutfak kadının mantığıyla nereye varmaya çalışıyorsun acaba. p.s.= fenimizm duygusyla yaklaşmıyorum kesinlikle... aahhaahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 bi de mutfak kadının değil, kadın mutfağın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 http://images.memegenerator.net/File/1030/LargeThumbnail.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar