NolaxThensbane Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 senko said: sanata ait haliyle akbanka ait. akbank 30 yildir sanat ve sanatcinin yaninda. nerdesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 birazdan angaraya dogru yola cikcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 downwhereiam said: benimki abi bu kapi tokmagina benziyo. borclular kapiya gelince o alttaki ejderhamsi zimbirtiyi bam bam diye vurucaklar kapiya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 downwhereiam said: iarwain said: o fotoğraftaki kol sanamı ait ?evet kp'yi kapasin diye mi yaptirdin sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 40 sayfada bi tek elarinein güzel, laorx üç beş birşey koyup seviyeyi yükseltmeye çalışmış ama meh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendy Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 katliamci said: umut & hayal http://i.imgur.com/dBQS9.jpg Tek manyak olmadığıma sevindim hehe :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 ayni geyikler donmuste, iyi dusunme kismi dogru. Yani bi sekli sectiketn sonra iyice otursun kafanizda uzun sure. Eger halen baska sekillere bakiyosaniz daha oturmamis demektir. Vucudun kas olma olayi geyigi halen var dikkat ediyorum. Kasli yapili biri degilim, ama hic demedim kasli olsaydim keske diye dovme icin. Kasli olmak her zaman guzel, dovme yapmasanizda. Eskiden boyle cok cool adamlara sigara icirirlerdi, sigara icmek cool gozuksun diye, sigara reklamlari vs yasak degilken. Adamin kendisi cool zaten sigara olsa ne olur olmasa ne olur. Dovme de oyle yani. 10 sene oldu saniyorum ben yapali, biraz hafif buyukce bisi. Bir gun pismanlik yasamadim, halende oldukca barisigim. Ha yasyadabilirim, yasayanda var, ama siz kendiniz icin yaptiginiz surece sorun yok. Kafanizda uzun sure otursun o. Ikinci dovmeyi dusunuyorum sirtin yarisi kadar bolumune uzun suredir, daha sekil vs yok aklimda, fikrin tamamen oturmasini bekliyorum. Ondan sonra sekil begenince o oturucak, ondan sonra yapicam. Zaman taniyin yani, aceleci olmayin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 nedanko said: Zaman taniyin yani, aceleci olmayin. tam x yıldır zaman tanıyorum kendime hala...yani kendimi bildiğim ve "o" neyse artık kendim olduğumu düşündüğüm zamandan beri. hala bi dövmem yok.. ama hayalimde; belsokumum, kalçam, omzum, sırtım, bileğim, elim, vs..ye yaptırdığım ya da çizimini düşlediğim dövmeleri betimleyemem bile burada.. bir yanım ölesiye öyle istiyor ki. fakat, aklıma "dokunulmamışlığı" işlemiş olan o şahısın bıraktığı izi de aşamıyorum.. bu usizini aşmak için ne içmem ya da kendime hangi aynada yeniden bakmam ve o kafayla hangi sokakta dolaşıyor olmam gerek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
downwhereiam Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 bence zamanı beklemeye gerek yok çünkü ; zaman akıp giderken biz de değişiyoruz.Zevklerimiz,beğenilerimiz,etkilendiklerimiz,ruh halimiz sürekli değişiyor ve farklı şeyler çekici geliyor.O yüzden o an ne yapmak istiyorsanız yapın ve sonra da o zaman öyle beğenmişim yapmışım diye düşünün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 This barbu said: ya ben mi çok seçiciyim siz mi önemsemiyorsunuz bilmem ama gerçekten hayatta çok önemli olan bir şeyi dövme olarak yaptırmak isterim. sırf o yüzden yaptıramıyorum bişi zaten de.. ne bileyim. çok basit şeyler var şurada. anlamsız gibi. nedanko resim koysana merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 dövme dediğin basit, anlamsız bir şey zaten. anlamlı diye annenin,babanın dövmesini yaptıracağını git ellerini öp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 ahahahhahha maneviyat diorsun yani... iyiymiş(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Flassh said: dövme dediğin basit, anlamsız bir şey zaten. anlamlı diye annenin,babanın dövmesini yaptıracağını git ellerini öp Onun bunun dövmesine bakıp basit anlamsız demek kolay, insanın dövmesi kendisine anlamlı gelecek zaten olay o.. Örneklemeye bak asdf.. Sanki anne baba dövmesi yaptırmaktan bahseden oldu, sana ilginç gelebilir belki ama bazı insanlar için öpülemeyen önemli şeyler de olabilir hem ayrıca el de öper dövmesini de yaptırır yani ne var ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 misal bi anlamlı dövme http://www.zaytung.com/fotos/only_god_can_judge_me.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 küçükken ahtapotlar tarafından büyütülen bir kızın dövmesi buda, ahtapot-annesi ile balıkçıların ağına takılmışlar. kızı çocuk esirgemeye yollarlarken, malesef annesi suşi olmuş:( http://zhippo.com/NickBaxterHOSTED/images/gallery/katieoctopus.jpg sorduk kendisine anlamı büyükmüş :( annesinin bunu balıkcılardan kurtarmaya çalışırken beynine kazınmış son görüntüsünü resmetmiş vücuduna, canım ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
downwhereiam Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 sgdshdfjfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 dikkatli bakarsınız ahtapotun gözlerinde ki çocuğunu koruma içgüdüsünü ve korkuyu görebilirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
downwhereiam Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 tamam lan güldük diye şımarma hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 milletin acısına niye gülüyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 hehe evet salak insanlar salak anlamsız dövmeler yapıyor diye biz de öyle yapalım hadi hehe.. Madem dövmeye karşısın niye girersin ki dövmelerimiz isimli başlığa, TROLL OLCOM KOMİKLİK YAPÇAM ROSÜM KOYCOM diyosan bak garbıç var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 dövmeye karşı değilim ki herşeye bir anlam yüklemeye çalışanlara karşıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 ha anlamsız dövme seviyosun yani peki asdf gl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Flassh said: misal bi anlamlı dövme http://www.zaytung.com/fotos/only_god_can_judge_me.jpg Only just can god me. yukarıdaki ifade hayal ürünü değildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Benim patilerim var mutluyum ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Flassh said: misal bi anlamlı dövme http://www.zaytung.com/fotos/only_god_can_judge_me.jpg Kime göre neye göre? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar