Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dövmelerimiz

sabonis

Öne çıkan mesajlar

ayni geyikler donmuste, iyi dusunme kismi dogru. Yani bi sekli sectiketn sonra iyice otursun kafanizda uzun sure. Eger halen baska sekillere bakiyosaniz daha oturmamis demektir.

Vucudun kas olma olayi geyigi halen var dikkat ediyorum. Kasli yapili biri degilim, ama hic demedim kasli olsaydim keske diye dovme icin. Kasli olmak her zaman guzel, dovme yapmasanizda. Eskiden boyle cok cool adamlara sigara icirirlerdi, sigara icmek cool gozuksun diye, sigara reklamlari vs yasak degilken. Adamin kendisi cool zaten sigara olsa ne olur olmasa ne olur.

Dovme de oyle yani. 10 sene oldu saniyorum ben yapali, biraz hafif buyukce bisi. Bir gun pismanlik yasamadim, halende oldukca barisigim. Ha yasyadabilirim, yasayanda var, ama siz kendiniz icin yaptiginiz surece sorun yok. Kafanizda uzun sure otursun o.

Ikinci dovmeyi dusunuyorum sirtin yarisi kadar bolumune uzun suredir, daha sekil vs yok aklimda, fikrin tamamen oturmasini bekliyorum. Ondan sonra sekil begenince o oturucak, ondan sonra yapicam.

Zaman taniyin yani, aceleci olmayin.
Sosyal ağlarda paylaş

nedanko said:

Zaman taniyin yani, aceleci olmayin.

tam x yıldır zaman tanıyorum kendime hala...yani kendimi bildiğim ve "o" neyse artık kendim olduğumu düşündüğüm zamandan beri.
hala bi dövmem yok.. ama hayalimde; belsokumum, kalçam, omzum, sırtım, bileğim, elim, vs..ye yaptırdığım ya da çizimini düşlediğim dövmeleri betimleyemem bile burada..
bir yanım ölesiye öyle istiyor ki.

fakat, aklıma "dokunulmamışlığı" işlemiş olan o şahısın bıraktığı izi de aşamıyorum..

bu usizini aşmak için ne içmem ya da kendime hangi aynada yeniden bakmam ve o kafayla hangi sokakta dolaşıyor olmam gerek?
Sosyal ağlarda paylaş

This
barbu said:

ya ben mi çok seçiciyim siz mi önemsemiyorsunuz bilmem ama gerçekten hayatta çok önemli olan bir şeyi dövme olarak yaptırmak isterim. sırf o yüzden yaptıramıyorum bişi zaten de..

ne bileyim. çok basit şeyler var şurada. anlamsız gibi.

nedanko resim koysana merak ettim.
Sosyal ağlarda paylaş

Flassh said:

dövme dediğin basit, anlamsız bir şey zaten. anlamlı diye annenin,babanın dövmesini yaptıracağını git ellerini öp

Onun bunun dövmesine bakıp basit anlamsız demek kolay, insanın dövmesi kendisine anlamlı gelecek zaten olay o..
Örneklemeye bak asdf.. Sanki anne baba dövmesi yaptırmaktan bahseden oldu, sana ilginç gelebilir belki ama bazı insanlar için öpülemeyen önemli şeyler de olabilir hem ayrıca el de öper dövmesini de yaptırır yani ne var ...
Sosyal ağlarda paylaş

küçükken ahtapotlar tarafından büyütülen bir kızın dövmesi buda, ahtapot-annesi ile balıkçıların ağına takılmışlar. kızı çocuk esirgemeye yollarlarken, malesef annesi suşi olmuş:(

http://zhippo.com/NickBaxterHOSTED/images/gallery/katieoctopus.jpg

sorduk kendisine anlamı büyükmüş :(
annesinin bunu balıkcılardan kurtarmaya çalışırken beynine kazınmış son görüntüsünü resmetmiş vücuduna, canım ya.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...