Marty Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 kami said: BlackLabelSociety said: zeper said: nasıl ya???:) gayet başarılı:) diğer bir favorim ise şu; seviyorum enteresan şeyleri oha aşık oldum buna. bunu kol bileğime yaptırsam nasıl durur? millet tam asosyal demesin asdasf 2si de ben bakirim diye bagiriyo. boyle kasli masli vucut varsa anca o kurtarir bunlari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackLabelSociety Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 yahu milletin ne diceğine göre mi yaptırıyosunuz dövmeyi yoksa kendi zevkinize göre mi:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Disappear said: ikinciye de manuel calavera gelecek galiba. ben hala seçemedim fallout2 iconlarından hangisini yaptırsam diye, bu çogzel olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 babalar, arkadaş dövme yaptırdı. nasıl olmuş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 ya ben mi çok seçiciyim siz mi önemsemiyorsunuz bilmem ama gerçekten hayatta çok önemli olan bir şeyi dövme olarak yaptırmak isterim. sırf o yüzden yaptıramıyorum bişi zaten de.. ne bileyim. çok basit şeyler var şurada. anlamsız gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iarwain Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 dasaaa said: babalar, arkadaş dövme yaptırdı. nasıl olmuş? bence güzel bila, ama söz sahibinin topraklarında değerini bulur burda kardeş rokmu çalıyon derler o dövmeye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 dünyanın en kötü dövmesini yaptırmışsın dasaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 şunun dövme hali nasıl olur sizce? gideri var mı? yazısız elbet Lyn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 kötü olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iarwain Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 daha güzel viking dövmeleri gördüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 pek güzel olmaz gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 benimki nasıl olmuş lan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Elbet var daha güzelleri, ama ben pek detaylı bi şey istemiyorum.. bi de şu var idare eder gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Butcherofego Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 benimki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iarwain Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 sadsad amerikadaki bir futbol takımının arması nan o viking Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 yok, danimarkadan bi klübün arması Lyngby bk fm de falan alırım da oradan bi sempati var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iarwain Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 minesota çocuğuyuz bilder bizde yanlış olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 ahahsd ben diğerini sandım öbürü cıkmıs aklımdan, bu güzel ya az detay tam viking işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 stimpak said: Disappear said: ikinciye de manuel calavera gelecek galiba. ben hala seçemedim fallout2 iconlarından hangisini yaptırsam diye, bu çogzel olmuş. şu resmin orjinalini atabilir misiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iarwain Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 ya da google'da "pip boy gangster" olarak arat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 pip boy mu vault boy mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 beyler bu nasıl? http://25.media.tumblr.com/tumblr_lgl9gvtmbJ1qzabkfo1_400.jpg http://blog.bstrangephotography.com/wp-content/uploads/2011/07/6_thumb.jpg http://blog.bstrangephotography.com/wp-content/uploads/2011/07/19.jpg bunun dışında 3 tane de hayvan var aklımda bacaktan mı başlayayım omuzdan mı üstteki koyduğumdan emin değilim ama düşündüğüm hayvanlara aradığım anlamları yükledim birisi hatta kendi özgün düşüncem yani direkt hayvan sayılmaz ama söylemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Ben yaptırmazdım ama çokta anlamam dövmeden falan ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 sen yaptırmazsan yaptırma abi sdfg kendim için soruyorum yani nasıl gözükür onu soruyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar