napae Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Bi tane daha yaptırıcam o da son olur artık heralde. Yazın sonunu bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackLabelSociety Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 senko said: askerden önce yaptır bence dayak ta yemiş olursun. ulan çok iyi dedin bee gel seni bi ağzından şapadanak öpiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackLabelSociety Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 zeper said: nasıl ya???:) gayet başarılı:) diğer bir favorim ise şu; seviyorum enteresan şeyleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 fuckin nerds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Branding yaptırmayı düşünüyorum, ankarada veya istanbulda yaptırabileceğim bir yer var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seigen Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 İlk dövmemi yaptırıcam, elimde stencil'i var. Siyah yazı olacak. Hatta bunun biraz daha değişiğini istiyorum, dövmenin yeri aynı. Bildiğiniz tavsiye ettiğiniz yer neresidir İstanbul'da? Sorayım bari dedim, diğer alternatif google'dan bulduğum en düzgün duran yere gitmek olduğu için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 yaz geldi yaptırma bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Şu 2si çok iyi! Mike DeVries 'ın çalışması, önceki sayfalarda birisi paylaşmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 çoğu kötü lan alınmayında, muhtemelen alınmazsınız zaten. ulan bi simetri, vucuda uyumluluk olsun, kılların arasında yeto gibi çıkmasın nerdeee. kız arkadaşınızla isminizin baş harflerinizi yazdırmadığınız eksik kalmış. sorsan dövme uzmanı hepsi. bi cerebinki bişeye benzemiş sanki, birde hatırlamadığım 1 daha. biri karı sırtına torment yaptırmış en efsanesi o sdfsd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 hatunlu olanın ki başarılı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 atlarafisildayan tam bir ezik ergen yorumu yapmis, renk katmis buralara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Mhm gece uyku mahmuru sırnaşmak isteyeceksin hafif ışık falan varsa boyna birden bakınca korkacaksın falan senaryo yazdım ben hemen örümcekle alakalı sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 koskoca başlıkta bitane mi güzel dövme olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 @deno olm ne muhalif bebelersiniz lan. kötü arkadaşım. kötü. benim fikirim, benim yorumum. 3 tane kelime öğrendiniz iyiki. kompleks team arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 kızdaki bence daha güzel, çok gerçekçi olmuş derinlik vs var diğeri tırt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 seigen said: İlk dövmemi yaptırıcam, elimde stencil'i var. Siyah yazı olacak. Hatta bunun biraz daha değişiğini istiyorum, dövmenin yeri aynı. Bildiğiniz tavsiye ettiğiniz yer neresidir İstanbul'da? Sorayım bari dedim, diğer alternatif google'dan bulduğum en düzgün duran yere gitmek olduğu için. ne yazıyo burda ben momomomomi gibi bişey okudum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 AtlaraFisildayan said: @deno olm ne muhalif bebelersiniz lan. kötü arkadaşım. kötü. benim fikirim, benim yorumum. 3 tane kelime öğrendiniz iyiki. kompleks team arkadaş. yazdigin yorumu tekrar oku, sana aksama odev verdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seigen Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Anelor said: seigen said: İlk dövmemi yaptırıcam, elimde stencil'i var. Siyah yazı olacak. Hatta bunun biraz daha değişiğini istiyorum, dövmenin yeri aynı. Bildiğiniz tavsiye ettiğiniz yer neresidir İstanbul'da? Sorayım bari dedim, diğer alternatif google'dan bulduğum en düzgün duran yere gitmek olduğu için. ne yazıyo burda ben momomomomi gibi bişey okudum Panpa dosya isminde yazıyor, memento mori. Ambigram olduğu için her iki yönden de okunuyor. Ama dediğim yaptırmayı istediğim bu değil ama benzeri, bu pek okunmuyor orası doğru :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 herkes birgun olumu tadacak yazdirsan olmuyo mu, ille afilli biseyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 naber*kıps*;) yazdır bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seigen Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Dostum, kısa ve öz olması lazım. Ölümlü olduğunu unutma diyor bu, yani yapmak istediğin şey için tereddüt etme, zamanın zaten az vs. vs. Neyse bu arada, soruma cevap verecek yok anlaşılan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahmud_mahmudov Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lasombra Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Sağ kolumda bi iki yazı varda bütün kolu verip kafana göre takıl aga diyesim var dövmeciye ama sol kolum bomboş hırt dururmu diye düşünüyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Zaybird said: bende de şöyle birşey var.malum beşiktaşlıyım. Rerore said: zaman makinası olsa beşiktaşın kuruluşunu engllerdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar