Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dövmelerimiz

Öne çıkan mesajlar

• 2 ay sonra ...
Mesaj tarihi:

İlk dövmemi yaptırıcam, elimde stencil'i var. Siyah yazı olacak. Hatta bunun biraz daha değişiğini istiyorum, dövmenin yeri aynı.

Bildiğiniz tavsiye ettiğiniz yer neresidir İstanbul'da? Sorayım bari dedim, diğer alternatif google'dan bulduğum en düzgün duran yere gitmek olduğu için.
Mesaj tarihi:
çoğu kötü lan alınmayında, muhtemelen alınmazsınız zaten.

ulan bi simetri, vucuda uyumluluk olsun, kılların arasında yeto gibi çıkmasın nerdeee. kız arkadaşınızla isminizin baş harflerinizi yazdırmadığınız eksik kalmış.

sorsan dövme uzmanı hepsi.

bi cerebinki bişeye benzemiş sanki, birde hatırlamadığım 1 daha.

biri karı sırtına torment yaptırmış en efsanesi o sdfsd.
Mesaj tarihi:
seigen said:

İlk dövmemi yaptırıcam, elimde stencil'i var. Siyah yazı olacak. Hatta bunun biraz daha değişiğini istiyorum, dövmenin yeri aynı.

Bildiğiniz tavsiye ettiğiniz yer neresidir İstanbul'da? Sorayım bari dedim, diğer alternatif google'dan bulduğum en düzgün duran yere gitmek olduğu için.

ne yazıyo burda ben momomomomi gibi bişey okudum
Mesaj tarihi:
AtlaraFisildayan said:

@deno

olm ne muhalif bebelersiniz lan.

kötü arkadaşım. kötü. benim fikirim, benim yorumum.

3 tane kelime öğrendiniz iyiki.

kompleks team arkadaş.

yazdigin yorumu tekrar oku, sana aksama odev verdim.
Mesaj tarihi:
Anelor said:

seigen said:

ne yazıyo burda ben momomomomi gibi bişey okudum

Panpa dosya isminde yazıyor, memento mori. Ambigram olduğu için her iki yönden de okunuyor. Ama dediğim yaptırmayı istediğim bu değil ama benzeri, bu pek okunmuyor orası doğru :D.
Mesaj tarihi:
Dostum, kısa ve öz olması lazım. Ölümlü olduğunu unutma diyor bu, yani yapmak istediğin şey için tereddüt etme, zamanın zaten az vs. vs.

Neyse bu arada, soruma cevap verecek yok anlaşılan...
  • Yeni Oluştur...