Flassh Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 ne yazıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
snarveien Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 abi bi kere dövme yaptırırsam eğer sağlam vucüdumun olması lazım ilk başta yoksa hiç bi görselliği olmuyo ve iyi durmuyo dövme vucütta nerede olursa olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Ardeth said: kolunun iç tarafına çizgisel bi şekilde yaptırırsan kötü durmaz ama yazı sonuçta tabi ne kadar iyi durabileceğinin de bir limiti var gerçi üstteki incilden quotelamış ama şekil şemal olarak fikir verebilir sanırım bonus http://pics.blameitonthevoices.com/082009/nazi_lol_tattoo.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 nazi dövmesini iyi akıl etmiş ya helal olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JonBovi Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 yapcaksanız öyle bişeyler yapın işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
snarveien Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 nazi dövmesi iyi güzel ama biraz onu süslemen lazım yani gölgedir mölgedir çok sade olmuş bu haliyle ama iyi fikir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 dna sarmalı yaptırıcam bitane yakındır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JonBovi Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 yaprak sarmalı yaparsan orjinal olur nazi olsaydım keşke bende yaptırabilseydim o lolden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Ardeth said: benim dövme bu http://home.wlu.edu/~mahonj/Ancient_Philosophers/AncientGreekLanguage.gifiyiymiş bu. Şunları da yaptırabilirsin; "Every man dies,Not every man really lives"(Bende var bu :D) "Mustafa Kemal Atatürk imzası"(Kesin olmalı ki bende var :D) "Only God Knows Why"(Bu da var :D) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 He birde vücuduna güvenen varsa biomekanik dövmeler var ki muhteşem oluyor biraz tuzlu tabi ama bende açıkcası yaptırmayı düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 abi mustafa kemal imzası ne ya t_t yapmayın arkadaşlar böyle şeyler lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 atam sen kalkta ben yatam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 dövmeler dövmelerimiz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Ardeth said: abi mustafa kemal imzası ne ya t_t yapmayın arkadaşlar böyle şeyler lütfen.neden abi yahu tmm karı kız için dövme yaptıran var hatta Atatürk imzası yaptıran var ama herkes öyle değil ki. ben Atatürk'ün hayatımda bir şekilde kalıcı bir izi olsun istedemin görsel olarak o yüzden yaptırdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 LucifeL said: Şunları da yaptırabilirsin; "Every man dies,Not every man really lives"(Bende var bu :D) "Mustafa Kemal Atatürk imzası"(Kesin olmalı ki bende var :D) "Only God Knows Why"(Bu da var :D) Şaka mı bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 apache 101 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 lucifel sana kötü haberlerim var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 napae said: LucifeL said: Şunları da yaptırabilirsin; "Every man dies,Not every man really lives"(Bende var bu :D) "Mustafa Kemal Atatürk imzası"(Kesin olmalı ki bende var :D) "Only God Knows Why"(Bu da var :D) Şaka mı bu?yoo değil ne var yani? hepsinin bir anlamı var benim için... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 bazı cümlelere gereğinden fazla anlam yüklemişsin biomech dövme demişsin yukarda, örneklendirelim havada kalmasın bu biir yandan görünüş http://www.ratemyink.com/images/ul/968/Biomechanical-tattoo-96897.jpeg "bu da kol" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 koldaki biomech dövmenin çok az değişiğini görmüştüm bir vücüd geliştirici adamda vardı kaslı kolda muhteşem duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Bunu yaptıran da varmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 su tarzda mallat wavelet theorem yaptirabilirim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 sonra da sex hayatimi bitiririm zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 sexe fiestaya son vermek istiyorsan şu dövmeyi yaptır micro-soft ve verdiği subliminal mesaj da cabası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 İlke? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar