Darqainu Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Dovmecinin isini bitirdikten 10 saniye sonra upload ettigi narin bilegim [IMG=http://img819.imageshack.us/img819/9199/39574130353838969854410.th.jpg][/IMG] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 abi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 hazirim flame'lere :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 mükemmelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 mason gözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 aquila said: abi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 scorch said: Elarine said: ]Forsaken Crest dövmesi. Rötüşa gitmem gerekiyodu gitmedim o yüzden renkleri biraz soluk. selam bende de horde dövmesi var tanışalımmı kızıl saç sdfsdf [hr]arkada kalmasın istedim :p pegasusda mı çalışıon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 sırt çok güzelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Darqainu said: hazirim flame'lere :D Yaptırdıgın şeyi eleştirmekle zamanımı harcamam da işçilik kötüymüş, arkadasına falan mı yaptırdın abi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Yok.Yolda giderken bir dukkana girdim baktim, fena degil isleri soyle soyle bir sey yap dedim oldu bitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 pek olmamis ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Hayatının hatası olmuş biraz. Sümügünüzün rengini patiye sorarken çıkıp güzel dövme atolyesi sormamanız şaka gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Zaten "yapim de aklimda kalmasin artik lan" dememden kaynakli bi calisma.Nerdeyse 10 yildir ne yapayim,kime yaptirayim,nereye yapsam diye dusunup dusunup oyalaniyordum. Yaptirdigim gun de adama soyle soyle bir seyler yap kafana gore ayarla iste dedim, yaptim ciktim.Icim rahatladi problemim oydu asil :D Onun disinda ben gozleri seviyorum o yuzden okadar fena gelmedi daha gorunusu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Xunn zaten biliyorum ben istanbuldaki iyi adamlari falan ama okadar kasmadim dedigim gibi. Zaten amerikanin koyundeyim orda yoldan bi herife giresim geldi girdim bu kadar vurmayin haci Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Abi ama çok kötü ya sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Gozume okadar batarsa kaplatiriz artik simdilik kafam rahat sikintimi aldim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kami Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Darqainu said: Zaten "yapim de aklimda kalmasin artik lan" dememden kaynakli bi calisma.Nerdeyse 10 yildir ne yapayim,kime yaptirayim,nereye yapsam diye dusunup dusunup oyalaniyordum. Yaptirdigim gun de adama soyle soyle bir seyler yap kafana gore ayarla iste dedim, yaptim ciktim.Icim rahatladi problemim oydu asil :D Onun disinda ben gozleri seviyorum o yuzden okadar fena gelmedi daha gorunusu :) bilekte faça izi mi vardı lae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Evet acimi gomdum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Gaza gelmen gerekiyorsa haber ver koyayım buraya benden resim.. 1-2 tane =) 2010'da açmış arkadaş belki yaptırmıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Darqainu said: Xunn zaten biliyorum ben istanbuldaki iyi adamlari falan ama okadar kasmadim dedigim gibi. Zaten amerikanin koyundeyim orda yoldan bi herife giresim geldi girdim bu kadar vurmayin haci guzel cover up yapan ustaları bı arastır hallederler onu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Hehe boyle cartoon gibi duruyo yamuk cizgileriyle falan ama dedigin gibi duzgun bi sekilde coverlanir memlekete donunce , ignenin tadina baktik nasilsa bir kere:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackLabelSociety Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 aklımda bir dövme var ama askerden öncemi yaptırsam sonra mı karar veremiyorum sol kola el bileğiyle dirsek arasında kolu 360derece çevreleyen sadece sınır hatlarının siyah ile belirtildiği dünya haritası..üzerine de ufak çarpılar ile bulunduğum şehirler..güncel be anlamlı bir harita olacak kısacası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 askerden önce yaptır bence dayak ta yemiş olursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 sen öyle diyince aklıma define haritası yaptırmak daha mantıklı sanki gibi geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar