Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dövmelerimiz

sabonis

Öne çıkan mesajlar

Zaten "yapim de aklimda kalmasin artik lan" dememden kaynakli bi calisma.Nerdeyse 10 yildir ne yapayim,kime yaptirayim,nereye yapsam diye dusunup dusunup oyalaniyordum.

Yaptirdigim gun de adama soyle soyle bir seyler yap kafana gore ayarla iste dedim, yaptim ciktim.Icim rahatladi problemim oydu asil :D

Onun disinda ben gozleri seviyorum o yuzden okadar fena gelmedi daha gorunusu :)
Sosyal ağlarda paylaş

Darqainu said:

Zaten "yapim de aklimda kalmasin artik lan" dememden kaynakli bi calisma.Nerdeyse 10 yildir ne yapayim,kime yaptirayim,nereye yapsam diye dusunup dusunup oyalaniyordum.

Yaptirdigim gun de adama soyle soyle bir seyler yap kafana gore ayarla iste dedim, yaptim ciktim.Icim rahatladi problemim oydu asil :D

Onun disinda ben gozleri seviyorum o yuzden okadar fena gelmedi daha gorunusu :)

bilekte faça izi mi vardı lae
Sosyal ağlarda paylaş

Darqainu said:

Xunn zaten biliyorum ben istanbuldaki iyi adamlari falan ama okadar kasmadim dedigim gibi. Zaten amerikanin koyundeyim orda yoldan bi herife giresim geldi girdim bu kadar vurmayin haci

guzel cover up yapan ustaları bı arastır hallederler onu :)
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
aklımda bir dövme var ama askerden öncemi yaptırsam sonra mı karar veremiyorum

sol kola el bileğiyle dirsek arasında kolu 360derece çevreleyen sadece sınır hatlarının siyah ile belirtildiği dünya haritası..üzerine de ufak çarpılar ile bulunduğum şehirler..güncel be anlamlı bir harita olacak kısacası
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...