aquila Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Longshanks said: nasıl değil abi git bi bak holy roman empire flagına almanlik? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 orası parçalanıp almanya fransa falan olmamış mıydı? nasıl "almanlık?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 birlesigini bilmem abi, ben mevcudundan bahsediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 anladığımdan değil benim de, yanlış mı biliyorum acaba dedim.hem en büyük kartal bjk kartalı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 aquila said: almaninki cift basli degil ki. hayır almanlarınki çift başlı, fakat google eylediğimde şöyle bişi de gördüm, demek ki rivayetler vaR: TÜRKLÜĞÜN HAKİMİYET SEMBOLÜ:ÇİFT BAŞLI KARTAL 21 Eyl 2008 ... Türkler kılıç kabzalarında bozkurt, at ve çift başlı kartal ... “Kartal Alman ekonomisinin üzerinde koruyucu kanatlarını germeyi sürdürüyor” ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 said: In the empire's later years, its faltering cohesion, the fact that the Holy Roman Empire was populated primarily by Germans despite its official "Roman" title, led to the designation Holy Roman Empire of the German Nation by the 16th century. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 lan bu ne o zaman. http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/8/80/Coat_of_Arms_of_Germany.svg .svg nasi bi imaj formati ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 o da alman o da alman panpa edit: yani işin özeti alman kültürüne kartal romadan girmiş çift başlı kartal bizansta ve holy roman empire'da var Bİ DE TABI Kİ THE IMPERIUM OF MAN'DA! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 aquila said: lan bu ne o zaman. http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/8/80/Coat_of_Arms_of_Germany.svg .svg nasi bi imaj formati ya vektörel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 o sadece alman degil ama iste, kim bilir kim dedi iki kafasini olsun olm kartalin diye, kesin fransizdir onu diyen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 eski türk beylerinden göktigin han'ın oğlu cendürek baygalan çizdirtiyor ilk çift başlı kartalı tarihinizden haberiniz yok be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 çift başlıydı kartal bayrağını süsleyen ilk türklerin gururlu bayrağını -Can Yücel- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 virgül yok.olmamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Ağrıyla uynamıştım; Üst çenemde, Dişimi çekerken Berkcan, Acıtmıştı canımı... * * * Can Yücel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 acımam.çekmem, adeta sökerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 lan benim nickim kartal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 http://en.wikipedia.org/wiki/Double-headed_eagle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Seljuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 sülüman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 sümbül reiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 bişey sorcam patiler.bi tane dövmemin altından bikaç gün önce bi şişkinlik peydah oldu,soora iltaaplandı,sooora da haliyle ben onu temizledim.(sırtta olduğundan maymuna da döndüm tabi) neyse şimdi iyileşçek umarım ama iyileştiğinde orası normal deri rengi mi kalcak böyle ucunun olduğu kısım nolcak=)) konsepti bozmasın tam yeşil rengin altında. haftaya da tekrar bi üstünden geççektik şimdi arkadaş atmaz renk falan kesin iyice iyileşsin der. umarım bi hafta içinde iyileşir amin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 çiçekli yıldızlı dövmeyse eğer düzelip iyileşsede pek bi işe yaramaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 yok yaa ne çiçeği böceği eheue=) hani desenin çizgilerinde diil zaten ama rengin ortasında.tam da çıkçak yeri buldu haa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 iğrendim ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 merhaba hepatit c Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar