Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Abi o değilde ''Galatasaray savunmasının arkasına düşen topu Sabri rövaşatayla taca attı'' gerçek mi bu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 evt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 bi de hagi iki maçtır düzine hata yapıyor. kewell'ın çıkmaması elano'nun çıkması ali turan'ın sağ bek oynaması 4-4-2 sistemde orta sahayı extra kabiliyetsiz ayhan ve barış ikilisine emanet etmek say say bitmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 bu maçta sabri forvet arkası oynadı ilk yarı bunu gördükten sonra hagi hoca falan değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inprc Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 kalan 3 maçtan 9 puan alırsak 2.yarıya umutlu gireriz. ama takım güven vermiyor. gerekli 2-3 transfer ve sakatlıkların iyileşmesiyle birlikte tabiki. g.saraylılarda duygusal bakmasın çoğunuzda hagi nin bu takımda fazla kalmaması gerektiğini biliyorsunuz. yarından itibaren kadro ve teknik direktör için gelecek sezonun revizyonunu planlamalı adnan polat kalacaksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Galatasaray'a değinmek bile istemiyorum ama şu kadarını söyleyeyim, Forza şu maçtan sonra özür yazısı yayınlasın Cüneyt Çakır hakkında, çok güzel maç yönetti... Demekki neymiş,ona buna ağlamak değilmiş olay,hakemler Beşiktaş'ı yıkmaya çalışmıyormuş,penaltı olunca da kime olursa çalınıyormuş vs,hep dediğimiz şeyler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 LucifeL said: bu maçta sabri forvet arkası oynadı ilk yarı bunu gördükten sonra hagi hoca falan değil oyle deme sabri iyi oynuyomus ilerde. pas atamaz, orta yapamaz, sut cekemez ama ilerde iyidir sabri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 nobre'nin ilk kafa golünü niye vermedi hakem onu anlamadım ben. faul maul yok net gol. ayıp yakışmadı cüneyt çakıra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 anlatıldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 kanatta oynarsa iyidir sabri ileride. ilk çıktığında kanattı zaten. rakibe basar, kontratağa çıkar, rakip ceza sahasında top kapar. ileri geri sürekli gider gelir, pres yapar, orta da açar arada bir. http://www.youtube.com/watch?v=ERXq2vD24GU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 toggie said: anlatıldı.hehehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 neye güldün? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 tepkin hoşuma gitti güldüm bi sorun mu var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 neyse sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Tenekeadam said: Şu maçtan sonra Cenk'i keserse, Schusterin deli olduğuna inanıcam. cimbom kümeye mi diyor, ne diyor bu? burda 2. golde de adım geçer diyor bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Esh said: servet bi guzellik yapar. 2-1 aliriz sanki. servet yapmadi heralde bi guzellik ama sonuc muntazam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 ters yazmışın kabul edilmez yalnız o :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manve_13 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Sotto said: Galatasaray'a değinmek bile istemiyorum ama şu kadarını söyleyeyim, Forza şu maçtan sonra özür yazısı yayınlasın Cüneyt Çakır hakkında, çok güzel maç yönetti... Demekki neymiş,ona buna ağlamak değilmiş olay,hakemler Beşiktaş'ı yıkmaya çalışmıyormuş,penaltı olunca da kime olursa çalınıyormuş vs,hep dediğimiz şeyler... Bizim istediğimiz de bu zaten. Böyle yaptıkça hakemler böyle adil maç yönetecekse her maç bir wot yazalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Tamam da Manwe, benim demek istediğim olay sadece maçı hatasız yönetmiş olması değil... Demek istediğim hakemlerin hata ve yanlış kararlar vermesinin çok çok normal olduğu,ancak bunun bir takımın aleyhine planlı ve sistematik olarak (ince ince kıymak gibi) yapılmadığıydı... (Genel konuşuyorum) Mesela 2008'deki maçın penaltılarını,kartlarını tartışıp,Nobre'nin fi tarihinde kaleci elinden vurduğu topu tartışmak vs,ve bunları alt alta dizip "bizim üzerimizde oyunlar oynuyorlar"'ın gerçek olmadığını demek istedim...Bakın, gene yanlış anlaşılmasın ben burada bütün BJK'liler bunu savunuyor, hakemlerden şikayet ediyor gibi birşey demek istemiyorum, -kaldı ki Bitch of Bat çok güzel yazmış önceki sayfalarda- sadece BJK örneği üzerinden genelleme yapıyorum...Aynısı FB ve GS taraftarları için de net geçerli... Cüneyt Çakır bugün hatalı kararlar da vermiş olabilirdi, ama bu sadece onun yönetiminin o maça kötü olduğunu gösterirdi, BJK veya GS aleyhine çalıştığını,eyyam yaptığını veya herhangi bir artniyetini değil...Tüm demek istediğim bu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Mayhem said: yenmeye geldik, yenicez. demiştim. hadi geçmiş olsun. zaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Esnaf said: daha 2 gün var abi bari yarından başlasaydın hakem diye ağlamaya daha şimdiden başlamış beşiktaşlılar ağlamaya :P kim bilir yenersek ne olur pardon ? Dartanian said: Gs rahat alcakmış gibi geliyo ancak derbi bu belli olmaz. hı hı... Eralp said: gs alır sende haklısın Khelben said: 2 sene geçti, hala mı ağlıyorsunuz be golse goldür değilse değildir neyse nedir 2 sene geçmiş 2. lazımsa mendil getireyim ben sana... toggie said: daha mac baslamadan bu kadar agladıysanız mactan sonra intihar falan edersiniz siz. kıyamam yaaa nası ağlıyodur şimdi yorganın altında. Rewendor said: İyi iyi, Aurelio zaten formsuz, Holosko yokları oynuyo, Köybaşı'ysa zaten default olarak Sabri'nin en kötü hali ayarında bi adam. bol açık verir o kanattan Pino'ya. Tabata zaten tabata. Nobre tırsıtıyo biraz, adam türkiyeye ayak bastığından beri bize gol atıyo. kötü girmiş yazıya bu gsli arkadaş ama son paragrafta düzeltmiş durumu. kendini bilen gsli. Esh said: servet bi guzellik yapar. 2-1 aliriz sanki. tabi canım tabi Dartanian said: Yine başlamadan kazandık maçı sdf halı saha maçında belki... Rewendor said: Nedense bugün Elano coşacakmış gibi bi his var içimde. Hadi bakalım... müneccim olman için daha çok ekmek yemen gerekiyo ya. Masquerade said: hiçbiri servet, balta, ayhan kadar kötü olamaz. 6 senedir yeniyorduk da son maç patlayıp kapatıcaz samiyen'i ona yanarım. hissetmiş... /kermit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Osso said: Esh said: servet bi guzellik yapar. 2-1 aliriz sanki. tabi canım tabi lan ben be$ikta$liyim. kazandik i$te. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 aa doğru ya lan hahahaha arada kaynadın kanka hahahahah bu gslilerin ağlaması yüzünden kafam karıştı heryerden bi hıçkırık sesi gelince normaldir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 derbi maçlarında kaybeden tarafın bağrınıp çirkin cevaplara giriştiğini o sinirle agresifleştiğini ortalığı gerdiğini çok gördüm de, kazanan tarafın da bunu yaptığını şimdi Osso (ya da kermit diyor ne kadar doğru bilmiyorum, benim tanıdığım kermit kat kat daha mantıklı bi adam) gösterdi. Hani herangi bir şekilde aşağılama küçümseme olmadan gayet düzgün şekilde kendi fikrini belirten insanların bile mesajlarını arayıp tarayıp sayfalarca listeleyip çıkartıp sonra da sırf düşündükleri çıkmadı diye sanki ağır laflar edilmiş büyük konuşulmuş da zıttı olmuş gibi görmek nasıl bir acı veya hırs ürünü olabilir ki? Hayır "çok pis ezicez beşiktaşı" yazar birisi, "fark atacaz" der, "beşiktaş şöyle kötü böyle pis takım rahat alırız" der, tutar maç sonunda onların mesajları alıntılarsın da, "kazanıcaz gibi geliyo" ya da "şu şu adamları formsuz, onların oynaması güzel oldu" mesajlarını alıntılamak nedir? Bir yüzünüzü yıkayın, kendinize gelin. Gereksiz yere germeyin ortamı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Çok kalitesiz bir maçtı ya.. Gerçi GS nin kadrosu bu yapacak birşey yok yani birtek Arda gelecek şuraya (ha çok şey değiştirirmi evet değiştirir). Beşiktaşta korkunç bir forvet sıkıntısı yaşanıyor ki ben nobrenin yanına yırtıcı (Niang tarzı) bir ikinci forvet ile şov yapacağını düşünüyorum. Feci koşuyor yoruyor top indiriyor top götürüyor topu taca atıyor kornere atıyor çoğu kişi sevmiyor ama ben seviyorum bu adamı.. Pino çok iyi bir orta seviye oyuncu.. Neden orta seviye? herkesi geçiyor, top kaptırmıyor ama son vuruşu yapamıyor. Bugün bulduğu pozisyonların tamamını baros, arda, bobo fln gol yapardı ama o nedense kalecinin üstüne vuruyor devamlı gerçi bizim için iyi oldu :) Neyse güzel maç için yarın real-barca maçını bekleyeceğiz demekki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar