Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL: Galatasaray - Beşiktaş 28.11.10 @ 19.00

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

kalan 3 maçtan 9 puan alırsak 2.yarıya umutlu gireriz. ama takım güven vermiyor.
gerekli 2-3 transfer ve sakatlıkların iyileşmesiyle birlikte tabiki.

g.saraylılarda duygusal bakmasın çoğunuzda hagi nin bu takımda fazla kalmaması gerektiğini biliyorsunuz.

yarından itibaren kadro ve teknik direktör için gelecek sezonun revizyonunu planlamalı adnan polat kalacaksa.
Sosyal ağlarda paylaş

Galatasaray'a değinmek bile istemiyorum ama şu kadarını söyleyeyim, Forza şu maçtan sonra özür yazısı yayınlasın Cüneyt Çakır hakkında, çok güzel maç yönetti...
Demekki neymiş,ona buna ağlamak değilmiş olay,hakemler Beşiktaş'ı yıkmaya çalışmıyormuş,penaltı olunca da kime olursa çalınıyormuş vs,hep dediğimiz şeyler...
Sosyal ağlarda paylaş

Sotto said:

Galatasaray'a değinmek bile istemiyorum ama şu kadarını söyleyeyim, Forza şu maçtan sonra özür yazısı yayınlasın Cüneyt Çakır hakkında, çok güzel maç yönetti...
Demekki neymiş,ona buna ağlamak değilmiş olay,hakemler Beşiktaş'ı yıkmaya çalışmıyormuş,penaltı olunca da kime olursa çalınıyormuş vs,hep dediğimiz şeyler...

Bizim istediğimiz de bu zaten. Böyle yaptıkça hakemler böyle adil maç yönetecekse her maç bir wot yazalım.
Sosyal ağlarda paylaş

Tamam da Manwe, benim demek istediğim olay sadece maçı hatasız yönetmiş olması değil...
Demek istediğim hakemlerin hata ve yanlış kararlar vermesinin çok çok normal olduğu,ancak bunun bir takımın aleyhine planlı ve sistematik olarak (ince ince kıymak gibi) yapılmadığıydı...

(Genel konuşuyorum) Mesela 2008'deki maçın penaltılarını,kartlarını tartışıp,Nobre'nin fi tarihinde kaleci elinden vurduğu topu tartışmak vs,ve bunları alt alta dizip "bizim üzerimizde oyunlar oynuyorlar"'ın gerçek olmadığını demek istedim...Bakın, gene yanlış anlaşılmasın ben burada bütün BJK'liler bunu savunuyor, hakemlerden şikayet ediyor gibi birşey demek istemiyorum, -kaldı ki Bitch of Bat çok güzel yazmış önceki sayfalarda- sadece BJK örneği üzerinden genelleme yapıyorum...Aynısı FB ve GS taraftarları için de net geçerli...

Cüneyt Çakır bugün hatalı kararlar da vermiş olabilirdi, ama bu sadece onun yönetiminin o maça kötü olduğunu gösterirdi, BJK veya GS aleyhine çalıştığını,eyyam yaptığını veya herhangi bir artniyetini değil...Tüm demek istediğim bu...
Sosyal ağlarda paylaş

Esnaf said:

daha 2 gün var abi bari yarından başlasaydın hakem diye ağlamaya

daha şimdiden başlamış beşiktaşlılar ağlamaya :P kim bilir yenersek ne olur

pardon ?
Dartanian said:

Gs rahat alcakmış gibi geliyo ancak derbi bu belli olmaz.

hı hı...
Eralp said:

gs alır

sende haklısın
Khelben said:

2 sene geçti, hala mı ağlıyorsunuz be golse goldür değilse değildir neyse nedir 2 sene geçmiş 2.

lazımsa mendil getireyim ben sana...
toggie said:

daha mac baslamadan bu kadar agladıysanız mactan sonra intihar falan edersiniz siz.

kıyamam yaaa nası ağlıyodur şimdi yorganın altında.

Rewendor said:

İyi iyi, Aurelio zaten formsuz, Holosko yokları oynuyo, Köybaşı'ysa zaten default olarak Sabri'nin en kötü hali ayarında bi adam. bol açık verir o kanattan Pino'ya. Tabata zaten tabata.

Nobre tırsıtıyo biraz, adam türkiyeye ayak bastığından beri bize gol atıyo.

kötü girmiş yazıya bu gsli arkadaş
ama son paragrafta düzeltmiş durumu. kendini bilen gsli.

Esh said:

servet bi guzellik yapar. 2-1 aliriz sanki.

tabi canım tabi

Dartanian said:

Yine başlamadan kazandık maçı sdf

halı saha maçında belki...

Rewendor said:

Nedense bugün Elano coşacakmış gibi bi his var içimde. Hadi bakalım...

müneccim olman için daha çok ekmek yemen gerekiyo ya.

Masquerade said:

hiçbiri servet, balta, ayhan kadar kötü olamaz.

6 senedir yeniyorduk da son maç patlayıp kapatıcaz samiyen'i ona yanarım.

hissetmiş...

/kermit
Sosyal ağlarda paylaş

derbi maçlarında kaybeden tarafın bağrınıp çirkin cevaplara giriştiğini o sinirle agresifleştiğini ortalığı gerdiğini çok gördüm de, kazanan tarafın da bunu yaptığını şimdi Osso (ya da kermit diyor ne kadar doğru bilmiyorum, benim tanıdığım kermit kat kat daha mantıklı bi adam) gösterdi.

Hani herangi bir şekilde aşağılama küçümseme olmadan gayet düzgün şekilde kendi fikrini belirten insanların bile mesajlarını arayıp tarayıp sayfalarca listeleyip çıkartıp sonra da sırf düşündükleri çıkmadı diye sanki ağır laflar edilmiş büyük konuşulmuş da zıttı olmuş gibi görmek nasıl bir acı veya hırs ürünü olabilir ki? Hayır "çok pis ezicez beşiktaşı" yazar birisi, "fark atacaz" der, "beşiktaş şöyle kötü böyle pis takım rahat alırız" der, tutar maç sonunda onların mesajları alıntılarsın da, "kazanıcaz gibi geliyo" ya da "şu şu adamları formsuz, onların oynaması güzel oldu" mesajlarını alıntılamak nedir?

Bir yüzünüzü yıkayın, kendinize gelin. Gereksiz yere germeyin ortamı.
Sosyal ağlarda paylaş

Çok kalitesiz bir maçtı ya..

Gerçi GS nin kadrosu bu yapacak birşey yok yani birtek Arda gelecek şuraya (ha çok şey değiştirirmi evet değiştirir).

Beşiktaşta korkunç bir forvet sıkıntısı yaşanıyor ki ben nobrenin yanına yırtıcı (Niang tarzı) bir ikinci forvet ile şov yapacağını düşünüyorum. Feci koşuyor yoruyor top indiriyor top götürüyor topu taca atıyor kornere atıyor çoğu kişi sevmiyor ama ben seviyorum bu adamı..

Pino çok iyi bir orta seviye oyuncu.. Neden orta seviye? herkesi geçiyor, top kaptırmıyor ama son vuruşu yapamıyor. Bugün bulduğu pozisyonların tamamını baros, arda, bobo fln gol yapardı ama o nedense kalecinin üstüne vuruyor devamlı gerçi bizim için iyi oldu :)

Neyse güzel maç için yarın real-barca maçını bekleyeceğiz demekki..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...