Esnaf Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Red said: o kadar kötü olmamıza rağmen kayseri ve beşiktaş maçıyla sadece 2 maçla lige ortak olabilirdik onu bile beceremedik inşallah böyle devam eder puan kayıpları gitsin bu adnancıklartaraftar yönetim istifa diye bağırırken o kafasını sallıyordu.eğer ritim tutmaya çalışmıyorsa gitmeyi düşünüyor sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 valla haketti beşiktaş. bi 20-30 dk iyi baskı kurduk orada golü atsak 1-1den maçı çevirebilirdik, ama yetemedik işte, forvetsiz bu kadar. BJK da hakederek aldı 3 puanını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Cenk yeni Hakan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 BiTcH_oFBaT said: hakemde gayet iyi maç yönetti. biri serbest vuruş için barajı kurduran hakemin 155 adım attığı fotoğrafı koysun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 BiTcH_oFBaT said: Emeklerinize saygı gösterdi cenk, bir tane atın bare diye bıraktı topu. Hdi iyisiniz ;);););););););) yalnız son senelerin en kötü derbilerindendi. bu sezon fener derbi kazanamadı, fener kadıköyde gs'yi yenemedi, biz gs'yi ali samiyende yendik. cidden bi tuhaflık var bu işte hmm guti nobreye çok şekil gol attırdı ama :p hakemde gayet iyi maç yönetti. harbiden ya hayırdır insallah. gs de tam iyi top oynamaya basladı. iki haftadır bi ton gol posizyonu uretti de nedir lan bu cenabetlik. bi baros'un ayagına mı bakıcaz? nonda kalsaydı su takımda bari ya. insua'nın kesilisi affedilecek birsey degil. balta futbol oynamak istemiyor. bıkmıs artık, bitse de gitsek modunda. sabri desen zaten kendine hayrı yok adamın bize mi olacak. takımda 1 tane sag bek var. o da bi ilerde bi geride. zaten 1 miligram beyni vardı onu da hagi ucurdu. hagi sahaya cıkıp oynasa yine duzelmez bu takım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Ağlama melis :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 türkiye kupasını alsak da uefaya gitsek bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 insua'ya ne oldu ki?_ niye affedilecek bir şey değil? olay ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 galatasaray'a 18 yeni transfer lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 BiTcH_oFBaT said: şu iyiydi ama, sabri ortaya 3lü çektir kartala.. böyle bişey duyduk di mi? ahah evet iyiydi bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 CthuLhu said: insua'ya ne oldu ki?_ niye affedilecek bir şey değil? olay ne "takımımda kiralık oyuncu istemiyorum" diyip kesti adamı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 noldu ki iste, ben de onu soruyorum noldu bu adama da balta'ya katlanıyoruz biz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Bence kume duselim bank asya`da bize gore guzel rakipler var hem trt`den belese izleriz maclari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 oh banım açılmış o halde zaalamalıyım zaaaaaaaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 toggie said: noldu ki iste, ben de onu soruyorum noldu bu adama da balta'ya katlanıyoruz biz?haginin saçma tripleri işte.kendisi bile bilmiyordur neden kestiğini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 arcane said: Cenk yeni Hakan. 8-0 tarzında bir facia gelmezse adamın başına Hakan olmaz, Hakan o maçtan sonra bitti, yani gollerin bence 5-6 tanesinde hiç hatası bile yoktu çok şanslıydı Liverpool ama sonuçta 8 yiyen takımın kalecisi Hakan'dı, doğal olarak ihale ona kaldı. Her hata yaptığında 8 8 8 8 diye üstüne yüklenildi adamın, yaptığı hatalar hiç hoş görülmedi derken adam hata yapmaya korka korka sürekli hatalı kararlarla "ciddi hatalar" yapmaya başladı, derken son hali ortada Yani bu konudaki en başarılı örnek bence FB ve Volkan'dır. Volkan'ın yaptığı hatalar Hakan'dan fazladır ama yönetimde, teknik direktörlerde, taraftarda ondan vazgeçmedi. Adam özgüveni ile hareket ediyor şimdi, ondan daha yetenekli kaleciler var TR'de ama o banko milli takım kalecisi, hak ediyorda sonuna kadar, Cenk'e de böyle davranılmalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Şimdi biz yendik de topu galatasaray oynadı açıkçası. Schusterin 60 lar futbolu dedigi iğrenç oyunu biz oynadık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 arkadaşlar ilk kez yapıyorum bunu ZAAAAAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 iki takımdan da cacık olmaz carsıdan kral taraftar olmaz inlettiler resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 cenk iyi kaleci harbiden de su macta karsısında forvet olsaydı yerdi yine bi kac tane. pino dunyaları kacırdı yani, adam golcu degilim ben diye bagırdı resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 selam cakmisiz saygılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Biz 60'ların futbolunu istemeden oynadık diyelim =p ileride top ile oynayacak adam yokki, ne zaman atağa çıksak kaptırdılar, bu kadar çok kaptırınca defansda ben kendimi sağlama alayım diye çıkmamaya başladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Volkan'dan vazgeçilmediği gibi Volkan da o hatalardan vazgeçmedi. Hele hele önünde rakibe asist veren Toraman, topu ıskalayan Ersan varsa, gencin örnek aldığı adamlar Rüştü ve Hakan ise, hiç öyle bir güven lüksün olmamalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 pascalnouman said: selam cakmisiz saygılar edit:aha ban kalkmış iyi bari.teşekkürler yönetim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Llama said: FIFA Hakemi olan Çakır, kariyerindeki 9. derbi karşılaşmasında görevlendirilirken, 4. kez Galatasaray-Beşiktaş derbisinde düdük çalacak. Çakır, 5 Süper Lig, 3 de Türkiye Kupası'ndaki derbi maçlarında görev yaptı. http://www.forzabesiktas.com/ devamı resimli sitede... bu maçta eklenir bu listeye verilmeyen bir gol :) sonrasında 3 dk uzamansı gereken maç 4.5dk uzadı.. .neyse nediyoruz. zaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar