Udinen Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 fiber bağlantıda WTFast veya YF kullanabiliyormuyuz? bağlantı hızım çok iyi sadece merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 WTFast'ta 7 günlük deneme süresi vardı. Bir anket doldurunca veriyordu. Halen varsa girin bi deneyin görün. Beğenirseniz satın alırsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JonBovi Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 hep yapabiliyorsunuz o anket şeyini, bittikçe anket yapıp devam =) herhangi bir sınırlama yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Almadan bilseydik daha iyiydi :P. Ama hakkını veriyorsa zaten hiç önemli değil 6$ . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 bağlantıda gayet sorun yaşıyorum ben, 400 ms le fln oynuyorum normalde, bursa adsl saolsun, wtfast alınca bildiğin 30 ları, 40 ları fln görmeye başladım ve 100 ms in altında oynuyorum sürekli. tv reklamı gibi oldu ama hakkaten öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 ve cidden farkediyor o ms ler yani. 150 ile 60 ms arasında bile uçurum var. instantlar gerçekten instant lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JonBovi Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 400 ms le oynayan adamın dengesiz bozuluyor resmen, yetişemiyor tuşlara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 wtfast böyle harbiden çok mu iyi şimdi? bir de uydunet için yararlı olur mu, kullanan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 kullan test et abi işte 1 saat mi ne ücretsiz bir bıdısı vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ripe Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 millet banlanınca ben kullanmaktan vazgeçtim WTFast dan ama gerçenten güzel bir artış var. Spike yediğimde düşmüyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BAIIHAN Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Geçenlerde lowerping satın aldım ancak çalışmadı problem yaşadım. Karşı tarafa mail attım ve çözümünü beklediğim 3 günde wtfast in 7 günlük trialını kullandım. LPnin düzeldiğine dair maili alınca direk lowerpinge atladım ve hesap kitlendi. Aynı şeyden mi bahsediyoruz bilmiyorum ancak hesap kitlendikten sonra blizzden mail geldi ve şifremi değiştirmem istendi. Değiştirir değiştirmez hesap tekrar açıldı. Hesap kitlenmesi olayı eskisi kadar çetrefilli değil sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Amonn Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Yamulmuyorsam; "Authenticator kullanılıyorsan yf,lp cart curt farketmiyor kesinlikle banlamıyolar". die biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Monthius Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Normalde hiç bir program kullanmadan 70-90 ms arası oynuyorum diyeceğim ama küfür yerim diye korkuyorum. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Hazır topic varken sorayım WTFast aldım ancak hata alıyorum http://img412.imageshack.us/img412/4127/wtferror.jpg çözümünü bilen varmı ne wtfast açık değilken wow sorunsuz çalışıyor ne zaman wtfastı açıp girmeye çalışsam hata alıyorum netframe'i silip tekrar yükledim, firewall'ı kapadım yinede çözemedim varsa bi bilen yardımcı olursa sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mdastar Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 zamanında YF yüzünde 10 15 kişi ban yemiştik.Aynı gece 15 20 kişi olarak bir mail hazırladık.GM de yemişti bizim ban.O bizim acc isimilerimizi yazdığı bir maille durumu acıklamıstı blizzard'a.yapacağınız şey (bizim de yaptığımız şey) çok basit;adamlara türkiye'de internetin ne kadar berbat olduğunu,bu oyunu oynamak istediğinizi,daha doğrusu adam gibi oynamak istediğiniz ve bu yüzden bu tür programlarda çare aradığınızı söyleyeceksiniz.Bizim ban'lar ertesi gün 11'de açılmıştı.cevap olarak gelen mail'de ise bizden özür dilenmişti.hani haberiniz olsun diye diyorum kullanın kullanmayın gdfgdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 @sleep programı admin olarak çalıştır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 LOWERPING. MEET YOUR GOD. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 bitdefender sorun çıkarıyormuş sildim bi sorun kalmadı çözümüde saolsun wtfast ile mail yoluyla hallettim saolun yinede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Monthius said: Normalde hiç bir program kullanmadan 70-90 ms arası oynuyorum diyeceğim ama küfür yerim diye korkuyorum. :/ hangi ülkede yaşıyosun? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 ya yanlız ne kadar iyi olursa olsun latency, şu programlarda alabildiğiniz (ki hiçbiri uzun süre iyi çalışmıyor) 0 delay hissini vermiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Nasıl vermiyor? Gayet delaysiz oynuyorum ben WTFast ile ki 75 ms'in üstünü görmedim daha. 35-70 arası sürekli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 edik okudum, aslında wtfastı övüyormuş... :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 bidaha okuyun yazdığımı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 İlerde patlarsa yapacak bişi yok tabi o ayrı. edit: programlarda yazıyomus sabahın bi körü programlarla diye okudum lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 şu programlarda benim gözlediğim evet süper bi pingle oynuyorsunuz ama sapıttımı da normal baglantıdan daha kötü oluyor. tüm oyun akıyor mesela görüyorsunuz siz bir şey yapamıyorsunuz, bunun lagı da ilginç oluyor. wtfast de stabil gelmedi bana kullandığım dönemde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar