LucifeL Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Arkadaşlar hangi gazeteyi veya gazeteleri okumaktasınız ve tercih etmeniz sebebleri nelerdir ya da gazete okumuyorsanız hangi haber sitelerini kullanıyorsunuz ve tercih sebebleriniz nelerdir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 http://www.ntvmsnbc.com/ http://www.radikal.com.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 hepsi. bi de google news. bi de çok belirsiz sorular. alakalı konu varsa adelaidenow'ı bile okurum sonuçta. internette yok ki sınır bişi.. lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 gerçi internet sınırsız ama tercih ettiğin sürekli okuduğun diyelim siteler bellidir yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 tr'de online olan gazetelerin neredeyse hepsi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 fanatik... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 ben ne netten takip ediyorum gündemi ne de normal gazete falan okuyorum. önemli bişey olunca muhabbeti oluyo sağda solda, dinliyorum. yarım yamalak öğrenip o bilgileri de hiç bi yerde kullanmıyorum bi daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
snarveien Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 hurriyet, habertürk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 milliyet ama rezil bence yeni bi gazete arama vakti gelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UrsusMaritimus Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Turkiyede oknacak gazete yok malesef. arada bi msn haber yada hurriyet haber. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 hergün cumhuriyet radikal hurriyet fanatik sakarya gazetelerini sırayla eksiksiz okurum. ilk ikisine para veririm.cünkü haberleri, köşe yazarlarının birçogu özenli ve degerli benim için.objektif olması da cabası. diğerleri çöp.sakarya zaten eskişehir yerel gazetesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 ben hürriyet okuyorum çünkü peder alıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 ben okumuyorum, aklıma bile gelmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 hangi gazeteyi okuyorum: cumhuriyet hangi internet sitesini takip ediyorum: zaytung arada sırada hürriyet, zaman, taraf, radikal, sabah felan okuduğum da oluyor ama midem bulanıyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 hurrıyet habertürk zaman taraf odatv Zamanla Tarafı özellikle iyi takip ediyorum, kafaları nasıl çalışıyor anlamak gerek bu gibi kurumların. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Yeniçağ + Sözcü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 haberturk bol ekli oluyor.magazin ekonomi spor istanbul idda falan hepsi ayrı ayrı tertemiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rynza Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Baskı kalitesi çok güzel de haber kalitesi bakımından baya sapıttılar. Resmen Gülen gazetesi haline geldiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 ayda 1 posta, magazin + bulmaca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bedevikutupayisi Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 habertürk,zaman,gülmek içinde vatan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Sözcü. Genelde köşe yazarları güzel şeylere değiniyor. Yolsuzluklar, hukuksuzluklar vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ispatipapaz Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 her sabah hurriyet.com.tr ye bakırıoum baska haber sitesine ancak link gelirse bakarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 taraf,radikal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 taraf okumanın sebebi nedir peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hammerzeit Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 yıldıray oğur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar