mokoko Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 http://askerleranlatiyor.blogspot.com/ site bu. giriş yazısını direk cpliyorum. said: Bu sitenin çıkış noktası umut. Bu ülkeye barış gelecekse herkesin ama herkesin emek vermesi gerektiğine inanıyoruz. Farklı seslere kulak vermenin, paylaşmanın ve konuşmanın vicdanları dirilteceğini umuyoruz. Yaşadıklarımızı paylaştıkça beylik ezberler yerini gerçek insanların yaşadığı gerçek sorunların tartışılmasına bırakacak. Asker olarak doğulmuyor, bizlere nasıl asker olunduğunu anlatmanızı bekliyoruz. *Elimize geçen yazıların sayısı bine yaklaştı. Hepsini tek tek okuyup birkaç gün içinde yayımlayacağız. Sabrınız için teşekkürler- Editörler
sandalye Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Şu süreçte böyle bir sitenin açılması anca TSKya hayasızca saldıranlara cesaret vermekten başka bir işe yaramaz diye düşünüyorum. Tamam TSK içinde deliler, manyaklar, görevini kötüye kullananlar olabilir ancak site direk TSKyı hedef almakta. Amerikanın Akp üzerinden TSKyı tasfiye etme çalışmalarının yaşandığı bir zamanda böyle birşeye alet olmamak gerekir.
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 sırf kotu askerlik anıları yok yanlız sitede. guzel şeyleri anlatan bi suru yazı var. ama tabi kotu askerlik anılarının çoğunlukta olması tesaduf olmasa gerek.
sandalye Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Çok detaylı bakmadım ama okudum biraz. İyi askerlik anılarında da namazın niyazında olan komutanlardan bahsedilmiş genelde.
LucifeL Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 şu siteyi yapan kişini akp yanlısı olduğunu anlamak çokta güç değil yani
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 benim için siteyi kimin yaptığı kimin yayınladığı falan onemli değil. adam 1000km yolu komutanın karısına istediği marka yoğurdu almak için gitmiş. geri donerken yoğurt sallandığı için getirdiğinde dayak yemiş. ben bunu okuduktan sora kimse kusura bakmasında sokarım bole işe.
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Konuyu internete atiyorum. Bi de internet modlari siyaset modere etsin. Meheheh
toggie Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 lan sen askere gittin mi? internette yazılanlara inanacak kadar uykun mu geldi yoksa?
LucifeL Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 mokoko said: benim için siteyi kimin yaptığı kimin yayınladığı falan onemli değil. adam 1000km yolu komutanın karısına istediği marka yoğurdu almak için gitmiş. geri donerken yoğurt sallandığı için getirdiğinde dayak yemiş. ben bunu okuduktan sora kimse kusura bakmasında sokarım bole işe.onu bende okudum attığın posttan sonra yalanın daniskası yok öyle birşey bence uydurma yani belli
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 uydurma olabilir bazıları. ama daha onceden bi suru şeyler dinledim babamdan dayımdan onların arkadaşlarından. saçma sapan şeyler yuzunden dayak yiyen cezalandırılan insanlar. o yuzden bu olduysa bunlarda olabilir diye dusunuyorum okuduğumda. okadarda saçma gelmio.
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 hayatında herşey tıkırında gidiyor herşey düzenli, kurallı eksiksiz askerde saçma sapan bi olay oluyor diye... tabi sende haklısın protesto etmek senin hakkın tabi yaa
Dennis Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 http://site.mynet.com/omardoan/mynet_resimlerim/koyun.jpg
yav Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 türkiye'nin bir ucundan diğer ucu 1400 küsür km değil mi zaten yav üstteki 1-2 mesajı okudum neyden bahsediliyor bi fikrim yok da ehueheh ama
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 said: Eğitimin ilk gününden sonra duyduğumuz küfürlerden iğrendim. Ana avrat akla hayale gelmedik küfürler. Askere moral günleri düzenliyorlardı. Moral günlerinde kadınlar tüm asker ve rütbelilerin önünde soyunuyor, arkasından Türk bayrağını çıkarıp gösteriyordu. Daha sonra düzenlenen moral günlerinden birine gitmedim. asdojahdsaljashd
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 PrudenT said: said: Eğitimin ilk gününden sonra duyduğumuz küfürlerden iğrendim. Ana avrat akla hayale gelmedik küfürler. Askere moral günleri düzenliyorlardı. Moral günlerinde kadınlar tüm asker ve rütbelilerin önünde soyunuyor, arkasından Türk bayrağını çıkarıp gösteriyordu. Daha sonra düzenlenen moral günlerinden birine gitmedim. asdojahdsaljashd abi.. ahahaha
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 askerden soğutma diye kapatsalar hangi yargı uygulıcak kararı. bitti zaten iş
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 bir de şu maklubeye çökenler fotosunun altına şakirt detected diye ben yazmıştım, ulan paint, fotounun üstüne bile yazmadan altına ekledim mal gibi, ilginç bir şekilde yayıldı hehehe
Öne çıkan mesajlar