Cuce Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 tyrannus usta yazmalı bence
xunn Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Vingthor said: xunn said: tyrannus yapsın da kadronun gerisi irrelevant lan. Hala burnumda tütüyor o öfke dolu broadcast. yenilgi sonrası yaltaklanma falan ): bari imzanın süresi geçsin. sonra postlarının içine 'tyrannus' yazabil )))))))): Abi 2 haftası var benim onun senelerin SC tecrübesine. 2 hafta.
Eru Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 tunca nın bw de nicki neydi ya hatirlamiyorum ben?
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 dün akşam gs vs bjk ,bu akşam barca vs real çarşamba huun vs fevax. 1haftaya 3 büyük derbi olmaz ama
l0ll Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 eeee bir iddaa yokmu ortada gençler(huun sen üstüne alınma),visas xunn oyunundaki gibi yazında bilelim,maç saatini beklemeyelim.
Soimyr Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 vayy, random atarım gene yenerim diyor, huun un cevabını bekliyoruz
Agmahan Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 yok ya tunca gösteri maçını random oynayın sonra adam gibi oynayın yada acayip açılışlar falan görelim
huun Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 tunca said: random oynucam bu arada =D bu ne lan haha mazi kalbimde bir yaradır diye şarkı var, onu hatırlattın bir anda. ben yıllarca random oynadım olm, senin gibi çoluk çocuk tripleri ayağına değil. adam gibi ırkını al, oyununu oyna. daha ilk dakikadan ağlama başlamanı hiç yakıştıramadım. ama bi daha düşündümde, bu genç daha toy bir bw oyuncusuyken elime düştüğümde benim her maça random çıktığımı görüp ona özenmiş. tamam random çık. nasılsa sonuca bir etki etmeyecek, her türlü sen bu geceyi acı ve utanç içinde bitireceksin.
Memphis Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 peo atıp tutuonda, bi şarkı var alçaklara kar yağıyor üşümedinmi die :)
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Karşılaşma öncesi Eye of the Tiger farz. Huun'a yaşlı dendi, antremansız dendi, Tunca dünya şampiyonu zaten class'ı da OP dendi. Huun sa tüm olumsuzluklara rağmen mental olarak hazır görünüyor. Şimdi bize bir adet de Adrian lazım, evet.
Belegurth Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 kusura bakmayın streamleyemiyorum bugün. bugün son oyun günü yaptım kendime bu hafta için. haftasonu 2 vize 2 ödev var yetiştirmem gereken. o yüzden günü de oynayarak geçirmek istiyorum. kusura bakmayın tekrardan... desu
huun Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 ben belki biraz geçikebilirim 9'daysa, gelecem ama.
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Desu neden balonu patladıkça yeni acc. alıyor?
Agmahan Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 stream yoksa yapmanın ne anlamı kaldı ki ozzy moto lar falan stream lesin bari
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 stream için uğralıyoruz şimdi
Öne çıkan mesajlar