Llama Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 -16 yapsınlarda avaraji bari öyle bitirsinler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Reksa said: evet üzüldüm. çok üzüldüm. 2. yarıyı izlemedim hatta. ilk yarıyı izlerken acı çektim resmen. ama bundan utanacak ta değilim. daha beterleri varken. Holy said: daha beteri yok yalnız. ülke tarihinin şampiyonlar ligindeki en başarısız takımı bursaspor son maçlara girilirken. ki bence Rangers da burda 5'ler bursayı, daha da beter olur. biz 8 yedgmzde gruptan cıkma sansmz vardi.. fener 0 cektgnde bile averajı bu kadar kötu diildi ve kazanabilcegi puanlar vardi.. kusura bakma ama en basarisz bursa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 bursa'nın en basarısız olması gayet normal. 3 sene once 2. ligdeki takım. ilk defa sampiyon oldu. ilk defa sampiyonlar ligine gitti. ama taraftarının bursa'yı gs, bjk, fb gibi takılmarla aynı kefeye koyması komik tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 toggie said: bursa'nın en basarısız olması gayet normal. 3 sene once 2. ligdeki takım. ilk defa sampiyon oldu. ilk defa sampiyonlar ligine gitti. ama taraftarının bursa'yı gs, bjk, fb gibi takılmarla aynı kefeye koyması komik tabi. ahanda olay burda zaten.... sabah uyandgmda gazetelerde 5.BUYUK mansetlerni gördgmde zaten anladm..öyle 1 sende büyük olunsaydi ohooo.. basın sisirdikce taraftar sisti,basın pompaladi taraftar sisti.. anadoluydu büyükdu flndi derken... Boommmm!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 3 büyükler o kadar kötü ki şişirmeleri normal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 bursaya bursalıya niye yükleniyosunuz bu kadar anlamadım. kimi fenerliler bursa için şampiyonluğu ellerinden aldı diye "el birliğiyle şampiyon yaptılar" falan diyolar. ulan kendi evinde 2-0dan 2-3 maç vermişsin, en önce sen desteklemişsin bursayı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 bursa rangersdan puan olursa fb'nin title'ını alamayacak. bakalım ne olacak o maç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Rangers'ın 2.lik şansı yok 3.lük de garanti. Puan alabilir belki Bursa içerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 bursanın renginden dolayı puanda vermeyebilirler :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Bursa o celtic tipi formayla çıkarsa fark yer :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 bursanın her türlü puanı var içerde, fenerlilerin bir kez daha hevesleri kursağında kalacak. hatta ayarlayabilirlerse 2-2 falan bitirsinler maçı sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Bursa o kadar kötü oynuyor ki ŞL'de, Rangers yürüyerek 5 atar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar