LucifeL Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Yalnız aklıma geldi şu İnsua ne gereksiz bir adamdır yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 32 takım içinde gol atamayan tek takım cümlesi süperdi. ah ve valencia neden yedin :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 avrupada gol atmak türkiyedeki kıytırık takımlara 10 kişi defans yapıpta şansa gol atmaya benzemez.dua etsinler karşılarına madrid,barca yada manu dışında bir ingiliz takımı çıkmadı.yoksa 10 dan aşağı yemezlerdi.hele şu haftada madride karşı oynadıklarını düşünemiyorum rahat 15 olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Bu arada Bursa'nın golü ofsayt gibi geldi bana ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 bursanın golu ofsayt insua iyi adam ve gol oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 6 oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Aiko said: bursanın golu ofsayt insua iyi adam ve gol oldu hahaah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 bjklılar içten içe 8 olsa bari diyor, fbliler de geçen seneki 2-2 dramasından sonra kendileri galip gelmiş gibi seviniyor, hala ordalar. gfdgjh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 FB'liler de 0 puan rezaletine ortak arıyorlar işte son 180dk hadi beyler dualara abanın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 son 94 dakika Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 o 0 puanda kalan fbliler değilde diğerleri bence. ben çeyrek final oynadığımız seneden sora unuttum bile 0 puanlık seneyi. 2 sene sora çeyrek final oynicaksınız deseler tekrar 0 puan çekmeyede razıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 fizban said: aquila said: bjkliler de heyecanlandi, belki unutulur yedikleri 8 diye. hahahahaha 8 e kadar yolu var bu maçın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 7+ oynayasımda vardı ahhhhh ahh gerçi kupon tutmadı ama olsun 7+ tutardı kendimi tatmin ederdim kupon tutmadı ama 7+ bildim diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Bir filmin daha sonuna geldik... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 neyse rekor liverpool'da kaldı iyi oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 mokoko said: o 0 puanda kalan fbliler değilde diğerleri bence. ben çeyrek final oynadığımız seneden sora unuttum bile 0 puanlık seneyi. 2 sene sora çeyrek final oynicaksınız deseler tekrar 0 puan çekmeyede razıyım. Çeyrek final ayrıntı, 0 çekmek istatistiktir yapma diego şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 çeyrek final başarı, 0 puan başarısızlıktır. başarı onceki başarısızlıkları unutturur tabiki. yaptım olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 O değil de Bursa gol attığına göre en başarısız takım hala FB değil mi? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 mokoko bana geçen sene şampiyonlar liginde hangi takımların çeyrek final oynadığını saysana? kaçını hatırlıyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 O başarının ardından young boysa elenmek neleri unutturuyor bu durumda : D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 aktiftablet said: O değil de Bursa gol attığına göre en başarısız takım hala FB değil mi? :Ddeğil burada -12 averajdan da bahsedelim o zaman di mi ama? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Fener o sene gol atmamış mıydı ? Ben atmıştı diye hatırlıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Leverkusen-Fenerbahçe 3-1 Revivo Fenerbahçe-Leverkusen 1-2 Oktay Derelioğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Attık zaten, balık hafızalı insanlar. haftada 8 (sekkiz) öğün et yemeniz lazım. hafızanız güçlenir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 sekiz demiş miydim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar