Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paticik Olusumu (Frostmane-Horde)

Laurelin

Öne çıkan mesajlar

|Joker| said:

Ravencrest'i açtım 1267 kişi sıra dedi, 35 dakka. Burning Legion'a döndük 4 sene önceki...

saat 17,30 da bl de 100 kusur kişi sıra vardı benim bildigim uzun zaman önce bırakmıs 3 aekadasım yeniden döndü
normalde 10 kişi civarı online olan guildde 30 a yakın kişi online dı artık kac kişi yeniden döndü ise
Sosyal ağlarda paylaş

scorch said:

p.s. daha oyuna girip 1 quest yapabilmiş değilim 2 gündür asdfsdfsadf

:)

al benden de o kadar zaten işten 21:30'larda çıkıyorum bir de 2-3 saat bekleme süresini görünce olmuyor, aklıma karakteri normal server ve az populasyon lu server a taşıyıp, levellayıp, sonra da geri getirmek bile geliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Şimdi birbirini seven guvenen insanlar soyle bir yol deneyebilir. Siz girerken 2. bir client acıp arkadasınız içinde sıraya girin ve o client arkada afk olarak dursun (bunun için çok basit bir laptop bile yetiyor yani ortalama bi desktopta helede ayarları minimuma cekerseniz o client için en ufak sıkıntı yaşamazsınız ana charınızla oynadıgınız clientta) arada bir girip hoplarsınız 15 dakka idare eder. Sonra arkınız telefon eder size, siz altF4lersiniz o clientı veya task managerdan kapatın dicem ama yanlı şolanı kapatmayın :P, o sıra beklemeden girer :P
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...