Bone Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 bloodless hep senin yüzünden oluyor bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Ravencrest'i açtım 1267 kişi sıra dedi, 35 dakka. Burning Legion'a döndük 4 sene önceki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 abi bisi oldu 2000 kisi sira vardi 250ye dustu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 polonya veya isveç gg o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Turti_ Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 bu sıra bitmez... 1800 kişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 patladım cidden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 abi daha kaç saat böyle yoğunluk olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 hahah walla giricem sanirim 50 kisi felan kaldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 |Joker| said: Burning Legion'a döndük 4 sene önceki... hahah aynen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Churel Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 bu ne abi migrate edicektim gözüm korktu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 oeh 1570 kisi, 1172 mins Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 girdim simdi, char ismi Hunharca bu arada trial account icin whisperi sinirlayan adami bi bulursam haydarla dovucem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Ravenholdt'ıma girdim, oynadım oh oh ne güzeldi, sıra fln da yoktu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FoShiZzle Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Bu ne abi ya dun gece giriim Frostmane e dedim 3900 kisi sira! Oldu pasham. Ya abi baska server bulamadinimziii yaa vayy akk yaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Server'larda guild'in ismine uygun seçiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 3500 kişiyle 19:30 da başladım servere girme yarışına. Saat 23:00 de girebildim oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Yuh inanilir gidi degilmis sira... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 |Joker| said: Ravencrest'i açtım 1267 kişi sıra dedi, 35 dakka. Burning Legion'a döndük 4 sene önceki... saat 17,30 da bl de 100 kusur kişi sıra vardı benim bildigim uzun zaman önce bırakmıs 3 aekadasım yeniden döndü normalde 10 kişi civarı online olan guildde 30 a yakın kişi online dı artık kac kişi yeniden döndü ise Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 migrate edinde bizde gelelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 olay frostmane değil biz maghteridon a da geçsek orası queue sahibi olucak öylesine büyük ve popüler bir oluşum bizimkisi :P p.s. daha oyuna girip 1 quest yapabilmiş değilim 2 gündür asdfsdfsadf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kumadam Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 scorch said: p.s. daha oyuna girip 1 quest yapabilmiş değilim 2 gündür asdfsdfsadf :) al benden de o kadar zaten işten 21:30'larda çıkıyorum bir de 2-3 saat bekleme süresini görünce olmuyor, aklıma karakteri normal server ve az populasyon lu server a taşıyıp, levellayıp, sonra da geri getirmek bile geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FoShiZzle Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 ally olma sansiniz nedir? hepinize 2ser gold veririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Kan çıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Şimdi birbirini seven guvenen insanlar soyle bir yol deneyebilir. Siz girerken 2. bir client acıp arkadasınız içinde sıraya girin ve o client arkada afk olarak dursun (bunun için çok basit bir laptop bile yetiyor yani ortalama bi desktopta helede ayarları minimuma cekerseniz o client için en ufak sıkıntı yaşamazsınız ana charınızla oynadıgınız clientta) arada bir girip hoplarsınız 15 dakka idare eder. Sonra arkınız telefon eder size, siz altF4lersiniz o clientı veya task managerdan kapatın dicem ama yanlı şolanı kapatmayın :P, o sıra beklemeden girer :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 ip değişince sıra kaybediosun sanırım diye biliorum yanlışmıyım? o alt+f4 vs ip değişmedikce oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar