Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 bilip bilmediğin şeyleri yüklersen öyle olur işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 garı gız var dediler ondan yaptım olm =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Normalde olmaması lazımdı. http://www.fort90.com/img/unlucky3.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 said: Kişinin web tarayıcısı seçimi ile IQ seviyesi arasında ilinti olabilir mi sizce? Eğer cevabınız hayırsa bir sonraki haberimize geçmenizde hiçbir sakınca yok. :) Ama 'yok, olabilir' diyorsanız o halde aşağıdaki grafikten kopya almadan bir tahmin yürütün bakalım en yüksek IQ'ya sahip olanlar hangi tarayıcı üzerinden bağlanıyordur sanal dünyaya? Çalışmanın sahibi AptiQuant ismini taşıyan Kanada merkezli bir kuruluş. Bakın nasıl bir sonuca varmışlar: En yüksek IQ seviyesine sahip olanlar Opera kullanıcıları. Onları hemen takiben Camino'cular geliyor. Eğer Chrome frame'i ile IE kullanıyorsanız inanın en zekilerden birisi de sizsiniz. Safari, Chrome ve Firefox kullanıcıları IQ'nuz ne çok yüksek ne de düşük. Ortalamada seyir halindesiniz. Internet Explorer'cılar: Çalışmaya göre en düşük IQ seviyesi sizlerde çıkmış. IE 8 kullanıcıları yine bir derece kurtarıyor ama 'hala' IE6 kullanmakta diretenlerin durumu fena. lawl said: A Vancouver based Psychometric Consulting company, AptiQuant, has released a report on a trial it conducted to measure the effects of cognitive ability on the choice of web browser. AptiQuant offered free online IQ tests to over a 100,000 people and then plotted the average IQ scores based on the browser on which the test was taken. And the results are really not that surprising. With just a look at the graphs in the report, it comes out pretty clear that Internet Explorer users scored lower than average on the IQ tests. Chrome, Firefox and Safari users had just a teeny bit higher than average IQ scores. And users of Camino, Opera and IE with Chrome Frame had exceptionally higher IQ levels. http://www.aptiquant.com/news/is-internet-explorer-for-the-dumb-a-new-study-suggests-exactly-that/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CryMeARiverfix Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Simdi bunu okuyan onune gelen gerizekali OPERA kullanmaya calisacak IQ ortalamasini dusurecek... pfff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 http://i53.tinypic.com/i6mbk8.jpg şu üsteki olayı bi daha hiç olmaması için kapatabiliyor muyuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 maxigenous said: adres satırında tıklanacak aşağıya doğru bakan ok olayı yok hacı orada. rahatça geri dönebiliyosun diyolar ama düzgün bir cevap vermiyorlar. al cevap burda. opera:config#Show%20Dropdown%20Button%20In%20Addressfield şunu opera adres satırına yaz, Show Dropdown Button In Addressfield - bunu aktif et. operayı yeniden başlat. bitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 benim dediğimi düzeltemiyor muyuz ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qualance Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 o barda boş bir yere sağ tıkla ingilizce olanda costumize > enable thumpnails in tabs seçeneğini iptal ediyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 orada ok var bende, tutup çekebiliyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 tutup eski haline geliyoda ben hiç öyle olsun istemiyodum ondan sordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 O olmuyor bildiğim kadarıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 sekmelerde önizleme görünümünü etkinleştirin tikini kaldır, tercihler>sekmelerden oluyormuş. thumbnail olarak çekip sağ tıklarsan da en alt seçenekte çıkması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 11.51e güncelledi bugün. hala hotmail çalışmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Hotmail çalışmıyor derken ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 hotmailde hiçbir linke basılmıyor. burda şirkette her yerde denedim. operaya mail attım. bu sorun biliniyor düzeltilecek dediler ama yok hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 11.50 ve 11.51 de bende gayet düzgün çalışıyor. ilginç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Abi Opera'yı 7.-8. sürümden beri kullanıyorum hiç öyle bir sorunum olmadı. Bilgisayarla alakalı olmasın ? Edit : gene denedim çalışıyor bende, sorun yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Yeni yama Last.fm'i bozdu. IE ile açıyorum hep radyosunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Şimdi pati'nin arama motorunun bozuk olduğu şu günlerde olabilitesi olur mu merak ettiğim bir fikir aklıma geldi ? Normalde zaten aramalarımı google'da site:xxxxxxx.com olarak yapıyorum çoğu sefer, ama bunu artık pati için her seferinde yazmaktan gına geldi. Bunu sağ üstteki search engine'e belli bir şekilde entegre edebilir miyiz ? Uğraşmaya çalıştım ama pek bir ilerleme kaydedemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uk Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 evet edebilirsin ben de sık kullandigim siteleri hep oyle yaptim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Nasıl ettin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uk Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 aslında onu da yazacaktım fakat bilgisayardan yazmadığım için yazamadım, neyse şöyleki: sağ üstteki default gelen google ikonuna tıklayıp Arama Motorlarını Yapılandır seçilir, sonrasında açılan listenin yanında Ekle ye tıklanır, Adres: kısmına http://www.google.com.tr/search?q=%s+site%3Apaticik.com sonra bir kısayol eklenir, ben p olarak ekledim, +aşağıdaki gibi olacak ayarlar: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Ohyş helal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Kötü abi o, benimki daha iyi. Bunu ekleyin Address'e: http://www.google.com.tr/search?q=%s+site:forum.paticik.com&tbs=qdr:y,sbd:1 Böylece aradığınız şeyi son bir yılda yazılmış yazılar içinde tarihe göre sıralatacaksınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar