Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Mr_Hand said: o ne be ahahah :D zoom falan yapmıyosun di mi? Yok yahu ne zoomu hala böyle bu arada. olm kurtarın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Yeni özellikleriyle birlikte Opera 11'e mailimi tanıtmaya kalktım ve sonuç felaket: inbox, spam, diğer klasörler, archive... hepsi birbirine girdi. Canım sıkılıyordu, beni epey oyalayacak iş çıktı başıma. Bunun dışında güzel browser, pek şikayetim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 GamzeZumrut said: yine de bir mozilla firefox diil :D taş olur çarpılırsın, deme öyle. opera>kazım>all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 CthuLhu said: Mr_Hand said: o ne be ahahah :D zoom falan yapmıyosun di mi? Yok yahu ne zoomu hala böyle bu arada. olm kurtarın hmm adblock falan var mı? ffx'te flashların kenarında "block" diye etiket koyuyodu o. belki öyle bişeydir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yalnz Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 fizy'ye login olunmuyor opera ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 olunuyor oldum hatta şu an. söyle hangi şarkı lazım =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 11.5 çıkmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Çok güzel olmuş ama kendi kendine update etmedi. Hepiniz kendiniz update edin. Akşam saatlerinde tekrar hatırlatırım buradan unutmazsam. engine çok iyi olmuş, fontlar br güzelleşti bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 http://arstechnica.com/software/reviews/2011/06/hands-on-opera-1150s-new-featherweight-interface-packs-a-punch.ars Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 tipi güzel olmuş. sonra bi deneyeyim saçmaladığı sitelerde düzelmiş mi bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 şu speed dial'a da extension konulması konusunda mail atan bi sürü eleman olmuştur. biri de bendim sdfsdf bayağı hızlandıran bişi ama o. trafik durumu vs gibi bişiler daha ekleseler daha da iyi olur aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Bu sefer olmus gibi ign de hep hata verirdi videolarda fln suan sorunsuz calisiyor... Birde cidden fontlarda bir degisiklik var sanki ne olduysa daha guzel olmus gibi sana daha temiz gorunuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Biraz gayretle %5 pazar payına ulaşır mı dersiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 cıks sanmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Bu internet kullanıcıları da çok kötü. Adorno olsa şey derdi... şey: "In this insistence on the fashionable standards browser user fancies himself in possession of a remnant of free choice" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 şimdi de şeyi istedim. speed dial'a stack seçeneği olsun. şöle, mesela allahın her günü açıp okuduğunuz teknoloji ne bileyim arba siteleri var. bunları stack yapın. speed dial'da dursunlar bi öbek halinde. basınca bize win7'deki bitişik nizam gibi ya da slider üstünde sitelerin o günkü previewlarını göstersin ve teker teker ya da toplu halde açabilelim. varmıydı böle bişi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 http://www.pcmag.com/article2/0,2817,2375401,00.asp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
haydari Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 e hiç kullanmamıştım. bakayım dedim. ad block varmış ki bana da o lazımdı. e yazım denetimi de kurdum e süper biz niye ff kullanıyorduk ki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Kullanmıyorduk? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 lol muhabbete gel :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 operayı güncelledim. 11.5 mi ne oldu. adblock dedi ki bu liste eski bazı bilg.lerde kasılmayaa neden oluyo. iyi dedim c2d işlemciyle bişey olmaz. 2 gün sonra kasım kasım kasılmaya başladı salak eklenti. kapadım ben de. öyle işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 NoAds var eklenti olarak. Onu kullan. Ya da kullandığın eklentinin Fanboy listesini kullan. Daha iyi zaten o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
haydari Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 sekmeyi kapatınca silueti ekranda kalıyor. bir de sayfaların genişliğini hatırlamıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Ben de yok öyle bir şey. Bug denk gelmiş olabilir sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
haydari Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 bir de chrome u deneyeyim adblock bunda da var :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar