Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yeni özellikleriyle birlikte Opera 11

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Yeni özellikleriyle birlikte Opera 11'e mailimi tanıtmaya kalktım ve sonuç felaket: inbox, spam, diğer klasörler, archive... hepsi birbirine girdi. Canım sıkılıyordu, beni epey oyalayacak iş çıktı başıma.

Bunun dışında güzel browser, pek şikayetim yok.
Mesaj tarihi:
CthuLhu said:

Mr_Hand said:

o ne be ahahah :D

zoom falan yapmıyosun di mi?
Yok yahu ne zoomu hala böyle bu arada. olm kurtarın

hmm adblock falan var mı? ffx'te flashların kenarında "block" diye etiket koyuyodu o. belki öyle bişeydir?
  • 2 hafta sonra ...
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Çok güzel olmuş ama kendi kendine update etmedi. Hepiniz kendiniz update edin. Akşam saatlerinde tekrar hatırlatırım buradan unutmazsam.

engine çok iyi olmuş, fontlar br güzelleşti bende.
Mesaj tarihi:
şu speed dial'a da extension konulması konusunda mail atan bi sürü eleman olmuştur. biri de bendim sdfsdf

bayağı hızlandıran bişi ama o. trafik durumu vs gibi bişiler daha ekleseler daha da iyi olur aslında.
Mesaj tarihi:
Bu sefer olmus gibi ign de hep hata verirdi videolarda fln suan sorunsuz calisiyor... Birde cidden fontlarda bir degisiklik var sanki ne olduysa daha guzel olmus gibi sana daha temiz gorunuyor.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Bu internet kullanıcıları da çok kötü. Adorno olsa şey derdi... şey:

"In this insistence on the fashionable standards browser user fancies himself in possession of a remnant of free choice"
Mesaj tarihi:
şimdi de şeyi istedim. speed dial'a stack seçeneği olsun. şöle, mesela allahın her günü açıp okuduğunuz teknoloji ne bileyim arba siteleri var.

bunları stack yapın. speed dial'da dursunlar bi öbek halinde. basınca bize win7'deki bitişik nizam gibi ya da slider üstünde sitelerin o günkü previewlarını göstersin ve teker teker ya da toplu halde açabilelim.

varmıydı böle bişi?
Mesaj tarihi:
operayı güncelledim. 11.5 mi ne oldu. adblock dedi ki bu liste eski bazı bilg.lerde kasılmayaa neden oluyo. iyi dedim c2d işlemciyle bişey olmaz. 2 gün sonra kasım kasım kasılmaya başladı salak eklenti. kapadım ben de. öyle işte.
  • Yeni Oluştur...