Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 MSE varken çok kötü virüs saldırılarına uğradım, rootkitlerle uğraştım geçen hafta. Norton trial bilgisayarı temizleyip düzenledi. İndirim de vardı 400 günlük Norton Internet Security'yi 3 bilgisayarlık 19 dolara alacak. Niye almayayım abi? Kaynak yemiyor, MSE'den de daha iyi çalışıyormuş bu hafta öğrendiğim üzere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Abi mse kullanıyorum ve daha hiç saldırıya boyun eğmedi yahu. Size nasıl denk geliyor bunlar ehehea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 valla mse hakkında sozluktede çok feci şeyler yazıyordu. Bir basit malware , avira kur kontrol et bakalım var mı yok mu bişiler ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Klapaucius Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Normalde hiç antivirüs falan kullanmam yıllar olmuştur heralde bir virüs yüzünden format yada başka birşey yapalı. sırf windowsu orjinale çevirdim dursun diye mse yükledim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 O kadar MSE MSE dediniz bozdunuz bilgisayarlarimizi simdi Norton diyosunuz ayip degilmi ama :P Konu iyice dagildi! Ya bu norton 3 pc teklifi iyimis ama bende 3 pc yokki bea kardesim :D Lisans olarak kullaniliyorsa tek satan varsa alabilirim yada almak isteyen olupta benim gibi 130TL den kaciyorsa birlikte kullanabiliriz :) Birde ne almak lazim internet sitesinde 4-5 tane urun var en son cikani 360 olani sanirim hepsinimi iceriyor o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Şimdi baktım, pahalanmış. Ben iyi kapmışım 25TL'ye dün =) Şu linkten indirdim, özel indirim sundu. Size de yapar belki indirim o linken gelen versiyonla ilgiliyse. Bir deneyin: http://buy-download.norton.com/downloads/CLT/NIS/US/2011/18.1/ESD/NIS-TW-30-18-1-0-37-EN.exe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Hmm bu internet security mesela. Sitede bunun fiyati 95TL... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 İndirip kurdum. Satın almak için yönlerdirdi, size özel 19 dolar dedi. Aldım bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 mse dandik ya, bende de hiçbir şey bulamadı. nod32 ile bi taradım 10 tane farklı farklı trojan-malware Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Klapaucius Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 nod32 kendisi atıyor onları oraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Avira rullzz. Üstün alman teknolojisi bedava. İnternette aratın "promotion code" diye, bedavaya kullanırsınız. Yanına birde comodo firewall kurun. Bilgisayarınız ölümsüz olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 kalmadı o promote avira kodlarından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Bendede mesela account confirmation mailinde 69TL dedi tek pc icin. Senin gecmiste sitenin linki varsa atsana yaw :D Bunlar giydirebildigine fiyat veriyor gibi bir his dogdu icime :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 DareJedi said: Bendede mesela account confirmation mailinde 69TL dedi tek pc icin. Senin gecmiste sitenin linki varsa atsana yaw :D Bunlar giydirebildigine fiyat veriyor gibi bir his dogdu icime :P :) :D ::o B)- :)o Abi şu topicteki tek smiley olayını sen kullandın galiba. Post başına 3-4 smiley ortalaması ile gidiyorsun. Burası ciddi bir ortam, bizler opera kullanan cool gençleriz ve şu anda bir arkadaşımızı kaybetmenin üzüntüsü içindeyiz. Bir opera kullanan insanı daha uğurluyoruz, geriye kaldı 5-6 kişi. Efkarlandım. PS : Bu ileti opera v11 tarayıcı eşliğinde yazılmıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Bende gayet Opera kullanicisiyim ancak bu internet sec. gayet iyi calisiyor gibime geldi ve 19dolar olan birseye 100TL veresim yok suan customercare ile gorusuyorum kayit actirdim... Online gorusme yapiyoruz chat olarak bakalim birsey cikacakmi. Smile kullanma sebebim o cumlelere bir mimik katmam gerek ehueheu gibi zirvalamaktansa gulerim daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 benim opera hurriyetin sitesinde video baska sekmelerde foto galeri açınca göçmeye yaklaşıyor, nefesi tükeniyor , işlem yapmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 GEd said: kalmadı o promote avira kodlarından var promotıon kodlardan,biraz arama lazım.ben 6 aylık kodlardan kullanıyorum suan.Netbookta avıra ,opera ıkılısı çok ıyı oluyor,hafıf ve guvenılır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Fistan said: benim opera hurriyetin sitesinde video baska sekmelerde foto galeri açınca göçmeye yaklaşıyor, nefesi tükeniyor , işlem yapmıyor aynı problem bendede var. kitleniyor gibi garip bişi işlem yapmıyor. Javascript çakılıyor, milliyettede oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qualance Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 4Ever said: Fistan said: benim opera hurriyetin sitesinde video baska sekmelerde foto galeri açınca göçmeye yaklaşıyor, nefesi tükeniyor , işlem yapmıyor aynı problem bendede var. kitleniyor gibi garip bişi işlem yapmıyor. Javascript çakılıyor, milliyettede oluyor Bende bunu arıyordum aynı şey ekşi sözlüktede oluyor son 2 sürümde başladı ram kullanımı artıyor tepki vermemeye başlıyor F12 den javascripti kapasanızda page den user stylesini değişsenizde beş para etmiyor. Yinede yaklaşık 10 senedir kullanıyorum bence hala en iyi browser. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 reklamları bloklayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qualance Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 yok bloklamada olmuyor zaten sürekli değişiyorlar yine çıkıyorlar plugin vardı adv block gibi birşeydi adı bayağı bir blocklama kabiliyeti vardı ama onda bile takılıyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 url filter e kolay kökenli reklamları kapatın bende bişi çıkmıyore öle diyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 opera çok rerörö Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qualance Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 dasaaa said: url filter e kolay kökenli reklamları kapatın bende bişi çıkmıyore öle diyim Teşekkür ederim, ekşidede javascript olarak e-kolay varmış e-kolayı komple url filter yapınca düzeldi gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 opera ile groovesharka girmeyeli çok olmuştu ki bugün groovesharktan iki profil ayarlarına bakınayım dedim değil bakınmak doğru düzgün tıklayamadım bile o sayfaya. site gidik zannediyordum ki chrome last fm eklentisini denemek üzere chrome kurduğumda groovesharka çatır çatır girebildiğimi ve istediğim her yere tıklayabildiğimi farkettim. operada ise durum hala aynı donuyor sitede. ayıp yani başka birşey diyemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar