Deathblade Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Chrome User Detected. Gidin abi firefox kullanan bir sürü insan sizin yüzünüzden utanıyor artık, söylemiyor bende chrome kullanıyorum diyor. En azından Opera'yı rahat bırakın ne istiyorsunuz. Bedavaya program yapmış adamlar, avrupadan çıkma ve şirketin reklam vermekle alakası yok. Pazar payı zaten %1-2 herifler olan kullanıcıları mutlu etmek istiyor o kadar. Ediyorda. Birde niçin Chrome kullanıyorsunuz, niçin barcelona tutuyorsunuz, niçin en favori oyuncunuz messi. Nasıl bu kadar hızlı çoğalıyorsunuz anlamıyorum . Koyun musunuz dolly misiniz, isviçreli bilim adamları mı üretiyor sizi, yoksa cipsten promosyon musunuz ? Ha söleyin bana, söleyin ! ( Berserk Mode Off ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quuq Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 son birkaç gündür youtube vb. siteleri açarken göçmeye başladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 flash tabanlı uygulamalarda sorun yaşıyorum net örnek vermem gerekirse, facebook'ta webcami kullanarak profil fotosu çekme muhabbeti var ya, fotoğraf çek dedikten sonra flash'ın izin hedesi geliyor ekrana. ama tıklayamıyorum. benzer flash içerikli sitelerde de sorun yaşanıyor, izin veremiyorum resmen istesem de :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 CthuLhu said: klavyeden sayfa açanların içinde deseydin o orana. hatta madem kafadan oran sallıyoruz dünyanın %99u scroll'la açıyor yeni tabını +1 (tu) Mouse scroll tuşu varken ctrl yada shift'e ne hacet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Deathblade said: Chrome User Detected. Gidin abi firefox kullanan bir sürü insan sizin yüzünüzden utanıyor artık, söylemiyor bende chrome kullanıyorum diyor. En azından Opera'yı rahat bırakın ne istiyorsunuz. Bedavaya program yapmış adamlar, avrupadan çıkma ve şirketin reklam vermekle alakası yok. Pazar payı zaten %1-2 herifler olan kullanıcıları mutlu etmek istiyor o kadar. Ediyorda. Birde niçin Chrome kullanıyorsunuz, niçin barcelona tutuyorsunuz, niçin en favori oyuncunuz messi. Nasıl bu kadar hızlı çoğalıyorsunuz anlamıyorum . Koyun musunuz dolly misiniz, isviçreli bilim adamları mı üretiyor sizi, yoksa cipsten promosyon musunuz ? Ha söleyin bana, söleyin ! ( Berserk Mode Off ) şu an opera istediklerimi yapamıyor çünkü. yeterli mi cevap? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 chrome çok overrated. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Aluriel said: şu an opera istediklerimi yapamıyor çünkü. yeterli mi cevap? Güzel kardeşim o zaman "Eki eki Opera'da bu özellik yokmuş, o zaman chrome'a döneyim" diye uyarıcı mesajlar atmayınız. 1000 tane chrome kullanıcısı, 10000 operacıyı yok eder tarzı muhabbetler oluyor sonra. Opera'nın istediklerini karşılamaması konusunda ise şu anda gördüğünüz tüm browserlardaki minimalist görüntüler, mouse gestures olayları, speed dial muhabbetleri hepsi ilk olarak Opera'dan ( biraz da safari )çıkmadır. Google, microsoft, firefox yanında oldukça ufak bir şirket olmasına rağmen bu adamlar çıkardığı her browser sürümünde yeniliğe öncelik etmiş insanlardır. Bu yüzden opera kullanıyorum ve destekliyorum. Çünkü bugün browserda bir yenilik olucaksa bunuda söylediğim bu ufak şirketin yapacağından eminim. Gerektiği zaman mail olarak yada programla gördüğüm "bug report" ları da iletmeye çalışıyorum , çünkü bu browserın daha da gelişmesini istiyorum. Ne bir fan boy dediğimiz kavram olayını gerçekleştiriyorum, ne de hangisi işimi görürse onu kullanırım diyorum. Ama dediğim gibi bu bütçeyle adamlar çok iyi iş çıkartıyorlar. Chrome dediğimiz şey ise zaten Opera'nın bundan önceki 8 yada 9 uncu sürümüyle gerçekleştirdiği ergonomiyi Google etiketiyle ( gücüyle ) sunmaktan başka bir şey değil. Eğer chrome daha piyasada yokken opera kullandıysanız zaten bunu yeterince görebilirsiniz. Birde üstüme gelmeyin Opera benim ilk aşkım, çeker vururum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 +1 şu anda kullandığınız ve beğendiğiniz her bi zamazingonun doğduğu şey bu.. unite, opera turbo vs gibi şeylerle de devam ediyor zaten. keşke adını opera yerine n-spire koysalarmış yalnız. bütün diğerlerine arak pardon esinlenme kaynağı olan bi yer nihayetinde. ha bu arada advanced popup'ı şiddetle tavsiye ediyorum extension olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
md5 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 O değil de safari de bookmarkları ada göre sıralama yok !!!!steve jobs abimizin gözünden mi kaçıyo yoksa başka bir amacımı var meraklardayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 bugfix geldi: 11.01 Changes since Opera 11.00 Web specifications Implemented Support for window.DOMStringList object of the W3C DOM3 DOMStringList Interface User interface Improved Translation updates added throughout the UI Fixed Various mouse gesture sensitivity and recognition issues Crashes occurring with Opera Dragonfly reload, file download, extension autoupdate, search suggestions Crash occurring when clicking a link twice An issue with feed preview Opera installer fixes: Crash when installing or uninstalling Opera No File Lock window on upgrade when Opera is running on Windows 2000 Several processes when upgrading on a limited Windows Vista/7 account Opera creating a file called desktop.ini and places it on the desktop Switching languages in the installer does not changing the language in the help tooltip Error code 76 occurring if the MSI uninstallation fails to find the source package Crash occuring when closing a tab Crash occuring when opening a downloaded file Default size of the search field unintentionally changing Crash occuring on page load for some sites, for example vkontakte.ru Repaint issues occuring when in Facebook Disk cache in Turbo mode being prematurely emptied after bringing up a context menu Deactivated auto-reload in speed dials when the address changes Removed the close button on tabs that are not selected Display and scripting Improved Exposed the widget object to extension scripts Fixed script element being re-executed if child text changes HTMLElement.toString() throwing an exception for all HTMLElement prototypes Touch event attributes being misnamed in SVG Dynamically added style sheet fails to apply if rel attribute is set after a href attribute DocumentType not being prototypable Empty script elements still have an empty text node child Iframe with document.domain is not being allowed to open parent's document Not being able to submit forms with input[type=search] or with when pressing Enter Deeply nested (5+ levels) iframe not loading in Analytix Crash when clicking in a dropdown on a WAP page Crash when downloading to a non-accessible target Opera installer crash when upgrading a running copy of Opera Crash prevention for spell checking URI fragment identifier not being exposed in all URIs Mail, news, chat Improved Updated the HushMail mailproviders entry Added MobileMe Mail-me.com-to mail providers Now possible to open the mail panel as a tab when only using feeds The appearance of the signature editor HTML replying and forwarding format Fixed Crash occurring with the mail account dropdown Mail bodies sometimes not loading in single message view Settings being lost for POP views after a restart Unread count in the Mail panel button not being updated Crash occurring when changing an M2 account in mail compose The default font for HTML mail composition Simultaneouly fixed an issue with dir=rtl that was inserted in the wrong place in the HTML Mail Toolbar instead of Feed Toolbar being shown when searching in a 'feeds only' installation Right-click context menu in Mail panel section headers being misplaced when the section is expanded Incorrect right-click context menu being in the Mail Toolbar search field Crash occurring when trying to edit two links in mail compose at once Crash occurring while creating folders when no item is selected in the feed section Index sizes above 2 GB that have negative values in the mail panel window Issues with the mail panel context menu when only using feeds Account does not loading on startup if the signature is wrong Showing feeds when showing a mail account (show messages from) Security Fixed Removed support for "javascript:" URLs in CSS -o-link values, to make it easier for sites to filter untrusted CSS. Fixed an issue where large form inputs could allow execution of arbitrary code, as reported by Jordi Chancel; see our advisory. Fixed an issue which made it possible to carry out clickjacking attacks against internal opera: URLs; see our advisory. Fixed issues which allowed web pages to gain limited access to files on the user's computer; see our advisory. Fixed an issue where email passwords were not immediately deleted when deleting private data; see our advisory. Fixed an issue which could cause the wrong executable to be used to display a downloaded file in its folder, as reported by Makoto Shiotsuki; see our advisory. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Firefox gicik edince operayi actim son updatei de yaptim ama aptal bir sorun var, tablari kapatamiyorum, actigim tablarda x e basinca hic tepki vermiyor zaman zaman komple kapatmam gerekiyor hahaha Kisa sürdü opera maceram yine :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 stimpak said: flash tabanlı uygulamalarda sorun yaşıyorum net örnek vermem gerekirse, facebook'ta webcami kullanarak profil fotosu çekme muhabbeti var ya, fotoğraf çek dedikten sonra flash'ın izin hedesi geliyor ekrana. ama tıklayamıyorum. benzer flash içerikli sitelerde de sorun yaşanıyor, izin veremiyorum resmen istesem de :( update de işe yaramadı, aynı sorun devam ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 bana sadece sözlük ve milliyet'te oluyordu o sorun,geçmiş sayfalarda bi reklam engelleme ayarı var,ekolay reklamı, yapınca düzeliyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 mesela groovesharkın normal versiyonu deli gibi kasarken, şu versiyonu hiç kasmıyor. mis. http://retro.grooveshark.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 operayı bırakıcam sanırım. o kadar iyi ki, neredeyse kılınızı kıpırdatmadan saatlerce nette gezebiliyosunuz. logout oluyorum, tekrar başka üyelikle giriyorum falan, 5dk'da bir. geçen internet explorer vardı bi bilgisayarda, 3dk'dan fazla gezemedim internette. opera internet bağımlıloğo yopoyor1! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 abi herhangi bir download manager nasıl entegre edeceğim başaramadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Divxplanetin forum kısmına opera ile giriş yapamıyorum,şifremi girdiğimde beyaz ekran gelıyor ve asla sayfa acılmıyor,varmı aynı sorunu yasayan? dün arkadasın ısrarı uzerıne chrome denedım;operaya göre hızlı geldi(opera yerımlerı,rss vs ıle yuklu oldugundan da boyle gelmıs olabılır) ancak operadakı rahatlıgı bulamadım chrome da,adamlar speeddial benzeri bişi bile koymamıs,kesmedı chrome benı.sılıp dondum operaya.ekşide birkaç ayar vardı hızlandırmak ıcın,uyguladım bazı sayfaları ucak gıbı acıyor(dananımhaberı vs) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 divxplanette devasa bi reklam vardı bi ara, onu blocklayınca giremiyodun siteye. onu bi kontrol et istersen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Divxplanet sıtesı açılıyor,sorun forum kısmında,divxplanetle ılgılı kısıtlama yok,ayarlarıda kontrol ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 forum hiç mi açılmıyor yoksa üye girişi falan mı yapamıyorsun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 foruma gırdıgımde sayfalar gozukuyor,gezebılıyorum ıcınde rahatlıkla;üye girişi yaptıgım anda ise artık beyaz ekran harıcınde hıcbısı goremıyorum.üye girişi yapmazsam sorun yok.explorerda denedım sorun yok uyelıgımle ılgılı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Biraz önce bir Norton Internet Security 2011 satın aldım ama bir sürü özelliğinin Opera'yı desteklemediğini öğrendim. Hoşçakal Opera, çok güzel yıllarımız geçti ama güvenlik şirketlerinin desteğini alamadın =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Klapaucius Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Çinli elemandan mı aldın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Yok, Norton'un kendi sitesinden. O Çinli elemena pek güvenmedim ben, ondan sadece evdeki eski bilgisayarları orijinal yapmak için key aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Abi güvenlik için niye norton ürünleri tercih edilir ki =/ Üstüne birde güvenlik için nortonu tercih ettikten sonra norton için opera bırakılır =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar