irin Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 yavrular eskişehirdeler,6 taneler ilgilenenler özel mesaj atabilirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 bayaa tatlılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Oy imkanım olsa da beslesem :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
snarveien Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 oha çok tatlılar öm attım da nası olur bilemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 2. resimdeki baya tatlıymış eskişehirdeyim aslında da, apartmanda zor olur diye tereddütteyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 müthişle cinsleri ney acep golden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 1 tanesi nasıl oldu da siyah oldu ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Loxias said: 2. resimdeki baya tatlıymış eskişehirdeyim aslında da, apartmanda zor olur diye tereddütteyim. sakın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Dartanian said: 1 tanesi nasıl oldu da siyah oldu ya :D ahahaha siyahı görmedim lan başta, sen dedikten sonra bakınca farkettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Flassh said: müthişle cinsleri ney acep golden? evet golden. siyahı ben de pek çözemedim açıkçası=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 siyah tüpçüden. yavrular süper. umarım bulursunuz yuva. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 ilgili mercilere başvurcam, izin alabilirsek apt yönetiminden almak isterim ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 golden apartmanda zor olur büyüdüğünde, baştan haberiniz olsun. gerçi sadece golden değil bu tarz çok hareketli köpeklerin hepsi sorun oluyor bahçe falan olmayınca yada sürekli ilgilenip dışarı çıkaracak birileri olmadığında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ispatipapaz Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 bu köpek bu yaşta eğitiliebilirmi ? yani ben becerebilrimiyim yoksa yardım almam gerekiyor mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 ne öğretmek istiyosun mesela ? otur kal falan öğretirsin her türlü ama eroin falan aratıcaksan sen beceremezsin mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karasimsek Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 bayıldım yaa ama salak bi kedim var ya alsam nolur acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 kediden dayak yiyen bir köpeğe sahip olursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 teh çok güzel yavrular. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marv Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 stimpak said: kediden dayak yiyen bir köpeğe sahip olursun. Doğru dedin. Mesela ben sahibim öyle bir şeye... Ayrıca çok tatlı yavrular, ama büyüdüklerin de nasıl başa çıkılır bilemiyorum. Apartman'da bakmayı düşünenler iki kere düşünsün. Ben tecrübe ettim, tavsiye etmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VoodooRush Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Benim evde kedi varken sokaktan bulduğum bir köpeği aldım. Köpek kovalıyor kedi kaçıyor sıkılınca tırnaksız bir pati sallıyor, köpek oynuyor sanıp daha fazla kovalıyor. Bilemem sizde durum ne olur, büyüyünce ne olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Bu elemanların ev içinde bakılacaksa ne kadar alana ihtiyaçları var? Alabilirim bir tane eger çoook fazla değilse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 yani alan derken her evde köpek beslenebilir.ki goldenlar tam ev köpekleri bol bol gezdirdikten sonra bi problem yok tek gözlü bir evde 5 kşi yatmıyorsanız :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Masquerade said: Dartanian said: 1 tanesi nasıl oldu da siyah oldu ya :D ahahaha siyahı görmedim lan başta, sen dedikten sonra bakınca farkettim. ahahhha aynen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 daha önce çok köpek büyüttüm (alman kurdu, av köpeği, kangal ve daha nicesi) eğitme açısından hiç dert çekmem ama şuanda bahçeli bi evde yaşamamam sıkıntı yaratır mı bilemedim =S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 bahçeli evde bakmaya benzemiyo apartıman zor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar