Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 corcun da borcu var bor'un %75 i bizde de corcun işine gelmez onu kullanmamız sonra gelir corc borç ister bizden[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür it's teargas in my eyes // Gizli bahçem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Hızlandırılmış tren için döşenen hatlar karabük çeliği idi o sebepten ben onu örnek verdim. Tabii ki çeşitli yöntemler uygulanabiliniri hatta kükürt oranının düşürmek için bile yöntemler var, bunun fizibilite çalışması yapılır hangisi daha uygunsa o yönteme geçilir. Ancak "niye yurt dışından alınıyor, çelik çeliktir yerli çelik illa kullanılsın" demek abestir ben onu anlatmaya çalıştım.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 ha ok o konuda haklısın yani maksat çözümse bunu üretmek mümkün artık eskidi gibi değil Türkiye'de çelik işi zaten işi hammadde boyutunda düşünürsek yerli çelik diye bir şey olma imkanı yok :) bizde o anlamda cevher yok çünkü, güney amerika ve hindistandan geliyo ta Erdemir'e bile [signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche [Bu mesaj BlackRose tarafından 24 Ağustos 2004 11:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Özellikle Sivas-Divriği başta gelmek üzere Türkiye'de de çelik cevheri çıkartılmaktadır. Ayrıca Divriği'de zenginleştirme tesisi de vardır.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 hele şükür..[signature][hline]Tabu seansı..Kelime İbik -Abi Horozlarda ne olur? -İbibik falan.. -"-ik"ini at..! -İBİB! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 said: fedaykin, 24 Ağustos 2004 11:57 tarihinde demiş ki: Özellikle Sivas-Divriği başta gelmek üzere Türkiye'de de çelik cevheri çıkartılmaktadır. Ayrıca Divriği'de zenginleştirme tesisi de vardır. yeterli kalitede yok demek istedim cevher hiç yok demedim zatenx[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Türkiyede o kalitede ray üretebilmek yurtdışından getirtmekten daha pahalı o yüzden dışarıdan alınıyor[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 raylarla olacakmı iş...[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet Açıldı! Zuu Zuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 biraz rayların biraz zihniyetin değişmesiyle olur bu iş orc_lord[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür it's teargas in my eyes // Gizli bahçem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Ben yine trene binerken 2 kez düşünürüm[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 trene binerken 2 kez düşünüyorsanız arabaya binerken 10 kez, otobüse binerken 15 kez düşünün[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 motora binerken 7 kere düşünelim o zaman?[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür it's teargas in my eyes // Gizli bahçem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 ondan tübitak gibi bir yere verselerde işlesin birileri esası bi mat hocam diyordu elimde olsa gider en iyi öğrencileri bor işleme hakkında okusun diye yabancı ülkelerde eğitimini aldırır sonra türkiyede rafinerilerini kurdurturdum diyordu ama amerika kesin saniyesinde öğrenir ve öğrencileri tektek vururlar yada öğrencileri geri yollamazlar üstü kapalı yapmak lazım bunları[signature][hline]-i will not come back again! -your love will kill me, your love will... +SENİ SEVİYORUUUM -kill..HINK! *kalbim* Bİ GİTSENE KADIN! ıhhh hınk ıh *öeahhh* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Bütün öğrenciler Meksika pasaportu alsın o zaman[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 bor işleyebilmek kokunc drece sıcaklıkalra dayaanbilecek fırınalr + o fırınalrı işletebielcek kadro lazım Mesela kadro sigarası yakmak için, kendini yakmamalı tabii böyle insanalr yetişir mi ? yetişir ama türkiyenin para babaları süper-market kurmaca oynasalar (sabancı + koc) manavalrı - bakkalları batırırsalar zor tabii[signature][hline]"To imagine is everything, to know is nothing at all." -Anatole France, "The Crime of Sylvester Bernard", 1881 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 evet o çok saçmaydı ya sigara yakmak için tonluk presin altından geçip ocakta sigara yakmaya çalışıyordu Ya bakın mesela dayım ataş da çalışıyor kaç yıldır müdürüydü en son ve BP ye ait olduğu için ataş kadar türkiyede düzgün işleyişli çok çok az yer var Oraya girmek için kardeşi ol adamların genede hayvaniii kazık bir teste sokuyorlar Dayım galiba teste girmiş yanındaki herkez ataşa personel alan adamın çok yakın akrabaları falan işte dayım kesin giremicez allah gitti güzelim iş şeklinde düşünürken birtek onu almışlar çünkü testi bitek o geçmiş:) Yani harbiden bilgiye bakıyorlar ataşda Bak geçengün yangın çıktı biliyorsunuz Ayıptır söylemesi gerizekalı mal basınımız "içeriye itfaiye ve polisi almaya reddettiler ve çevre halkı panikledi evler boşaltılıyot" Ha gerizekalı insan Çevre halkı olarak orada villalar var ve orada kuzenlerim oturuyor valla sordum yangını izliyorlarmış havadan yağan boyaların kar gibi birikmesini seyrederek Polis ve itfaiye niye alınmamış öğrendim çünkü türkiyede petrol yangınını söndürücek ekipman çok az yerde var o petrol yangınında çıkan ısı insanı yüzlerce metre öteden etkileyip su sıkıcak menzile girmeden anında kavrularak ölmesine sebeb olan bir yangın ve özel korumları kıyafetler ile yaklaşamıyorsunuz depolara Orada yapılıcak tek şey depoyu alttan boşaltmak ve boşaltılan akkor halde ürün hiçbir depoya konamıyor denize bırakamıyorsun sadece tankerlerde kalıyor onunda limiti var sonra bütün deponun yanmasını beklemişler yan depoları kontrol etmişler falan Şimdi itfaiyeyi soksan adamlar su sıkmaya çalışıcak ve ölücek yarısı Üstelik petrol yangınına su sıkılınca sıcaklık yüzünden su ayrışıyor ve suyun asıl amacı olan yangını boğmak ve soğutmak gerçekleşemeden oksijen hidrojen şeklinde yangını azdırıyor Anca köpük sıkılabilir oda o sıcaklıkta hiçbir işe yaramaz Ondan almamışlar ama bizim basın bunu gizlenmek olarak görüyor[signature][hline]-i will not come back again! -your love will kill me, your love will... +SENİ SEVİYORUUUM -kill..HINK! *kalbim* Bİ GİTSENE KADIN! ıhhh hınk ıh *öeahhh* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 istek ve doğru bir temsil ile bu ülkede herşey olur. %30 oyla %60 temsil hakkı alınırsa çarpıklıklar olması tabi ki mümkündür. Kaldı 3 sene[signature][hline]sonunda yeniledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 3 sene sonra kurtulacaz mı[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onlyreal Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 o bor isi buyuk yalan ya tamam kullanilan birseyde dunyayi degistiricek buyuk enerji kaynagi degil bundan emin ol yani said: Chemical, 24 Ağustos 2004 11:10 tarihinde demiş ki: ya bizim madenlere laf yok şahane borlarımız var ama amerika ne zihniyet ile zimmetlemiş kendine ulan birisi şunları tübitak a verse de kullansak yok orada bor yok yok dimilan lan corç orada bor yok dimilan? no abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onlyreal Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 ray isine gelince cikolatali pasta yapmiyorsunuz bu is icin yeni kalip dosemek buyuk paralar yatirmak ustune rayin ozelliklerini egitmini bilen adam yetistirmek lazim sirf bir tren yolu icin maliyeti buyuk olur ne zamanki tren teknolojisinde onde giden devlet olur disari satariz o zaman kabul ama dedigim gibi degmez su an. yani bu mantikla herseyi kendimiz yapalim ithalati kapatalim ha iste bu tam komunist isidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onlyreal Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 bu sefer yuzde 50 yada 60 la gelcekler omru hayatimda akp ye vb partilere oy vermedim ama baykala vericegime ulkeye seriat gelsin daha iyi. neyse siyaset yasak uzatmayalim said: mexinth, 24 Ağustos 2004 14:23 tarihinde demiş ki: istek ve doğru bir temsil ile bu ülkede herşey olur. %30 oyla %60 temsil hakkı alınırsa çarpıklıklar olması tabi ki mümkündür. Kaldı 3 sene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 hadi ya tüh ben de çikolatalı pasta tarifi veriliyo diye gelmiştim :hmm: tek bir hat için yatırım yapılmaz doğru ama Türkiye'de tek bir tren hattı yok, ya da olmayacak insanların düşüncelerini ideolojik yönlere çekmeye gerek yok durduk yerde[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 dote giren semsiye acılmaz. Bu saatten sonra neye yarar o ray..olen ölmüş orda[signature][hline]..it's time I disappear Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 said: Chemical, 24 Ağustos 2004 11:13 tarihinde demiş ki: shootgun shotgun... pompalı tüfek de diyebilirsin zor geliyorsa ;) said: Golge-i_Khan, 24 Ağustos 2004 11:10 tarihinde demiş ki: birileri giden tren e taş atıyor... öyle sadece atıyorlar hiç bir amaç yok Bazı köylerin yakınlarında çevre yolları felan oluyor. ordaki veletler arabalara taş atıyor. Hadi birisinin camı kırılsa, içindeki adam yaralansa ölse ya da daha kötüsü, direksiyondaki cama gelen taş yüzünden, cam kırılmasa bile telaşlanıp kaza yapsa, o da zincirleme kazaya neden olsa.. Ama ordaki çocuk onu düşünmez. Ailesi o konuda eğitmemiştir. En fazla babasının onu her gün dövdüğü gibi biri çıkıp orda döver. Ama en azından taş atarak eğlenmiş olur.. Köpek konusuna gelirsek, aptal çok insan görüyorum. Hadi sokak köpeğinden korkarak taş atmayı anladım. Ama bunu hobi haline getirmiş kişiler var. Sonra köpek bu çocuğa saldırdığında "adı üstüne köpek, masum çocuğa saldırdı, hemen manşet yapalım bu haberi, sonra da gidip o köpeği haçlı seferi edasıyla zehirliyelim!" diyorlar. Ayk'la dolaşıyorum, veletler var, ellerinde tavşan. Köpeğin tasması var, ve köpek benim kontrolümde. veletler Ayk'a "hoş hoşt" "kış kış" diyorlar, tavşanı alıp böyle korur vaziyette siniyorlar, sanki sahipsiz köpek, sanki atlıycak o tavşanları yiycek. Aptal aptal şeyler yapıyorlar, gidip kafalarını ezmek istiyor canım, Ha bi de, uzaktan "hav hav!" "bu köpek ısırır mı" diyen, gelip yanına, sonra da "ay ay ay" diye kaçan insancıklar var, onlar ayrı bir uyuz.. Neyse, kısacası, aptal insan her yerde bulunuyor, sadece tren raylarında değil..[signature][hline]Bu mesaj 5 saniye sonra kendi kendini imha edicektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 said: Bonecrusher, 25 Ağustos 2004 15:00 tarihinde demiş ki: ...gidip kafalarını ezmek istiyor canım... işte demek ki senin içindeki caniden onların içinde de bir nebze varmış ;) çocuk kafası ezmek ne ya köpeğine taş atılmasına kızıp canın kafalarını ezmek istiyosa lol :p noluyo lan diyip çekip kenara eğitmelisin bonec bakın bu köpek eğitimlidir, bişe yapmaz gelin sevin vs diye :)[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar