LucifeL Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 "roket adam" said: http://i1009.hizliresim.com/2010/9/17/1907.jpgahahahahaha bu çok iyiymiş ya
gecko Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Nagini said: ezik? peki. baayan degilmis beyler dagilabiliriz.
zeper Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 o zaman daha iyi bilmen gerekir o maddelerin doğru olduğunu Nagini,kadın güzel olabilir zeki olabilir ama erkek aptal da mı böyle sorunlu kişiyle bir ömür geçirsin...ona katlansın,ancak aptal biri bunu yapar.Eğer takılmak ise niyeti o zaman o dişi maymun taklidide de yapsa erkek gene de peşinden ayrılmaz ki bu hedefe ulaşana kadardır! Nagini said: @LucifeL Sonuncusu degil.
olitere Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 nagi doğanın kanunu yoktur. Dişi seçicidir hededir hödödür çünkü hep daha ezilmiş,narin,bağımlı yetişmiştir.Metalaşmıştır erkekler bu metayı elde etmek için çabalarken dişide seçicileşir.Bu yaratım değilidir , kanun değildir sadece toplumsal sonuçtur
burtonesk Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 ilgili olabilir zevce ile sohbetin edebleri http://www.mumine.com/edep-ve-gorgu-kurallari/10874-zevce-ile-sohbetin-edebleri.html
Longshanks Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 olitere said: nagi doğanın kanunu yoktur. Dişi seçicidir hededir hödödür çünkü hep daha ezilmiş,narin,bağımlı yetişmiştir.Metalaşmıştır erkekler bu metayı elde etmek için çabalarken dişide seçicileşir.Bu yaratım değilidir , kanun değildir sadece toplumsal sonuçtursen vegandın dimi
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 zeper said: dişinin boks veya uzak doğunun savunma ve pataklama sanatlarında çalışmış olabileceği küçük fakat gerçek olasılığı hesaba katmıyorsun ama....gün gelir başına gelirse kim kimin yüzüne çarpıyor o zaman acı ama hafızalarda kalıcı bir tecrübeyle öğrenirsin fede arkadşım....:) fede said: sen de yüzüne çarpcan işte. peki demedin mi kızın sen, ben de yaptım. adam olaydın da fikrini düzgünce belirteydin diye asdlgjdfkgdfhgjksdgf
Öne çıkan mesajlar