Nagini Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 ezik? peki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 "roket adam" said: http://i1009.hizliresim.com/2010/9/17/1907.jpgahahahahaha bu çok iyiymiş ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Nagini said: ezik? peki. baayan degilmis beyler dagilabiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 o zaman daha iyi bilmen gerekir o maddelerin doğru olduğunu Nagini,kadın güzel olabilir zeki olabilir ama erkek aptal da mı böyle sorunlu kişiyle bir ömür geçirsin...ona katlansın,ancak aptal biri bunu yapar.Eğer takılmak ise niyeti o zaman o dişi maymun taklidide de yapsa erkek gene de peşinden ayrılmaz ki bu hedefe ulaşana kadardır! Nagini said: @LucifeL Sonuncusu degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 nagi doğanın kanunu yoktur. Dişi seçicidir hededir hödödür çünkü hep daha ezilmiş,narin,bağımlı yetişmiştir.Metalaşmıştır erkekler bu metayı elde etmek için çabalarken dişide seçicileşir.Bu yaratım değilidir , kanun değildir sadece toplumsal sonuçtur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 ilgili olabilir zevce ile sohbetin edebleri http://www.mumine.com/edep-ve-gorgu-kurallari/10874-zevce-ile-sohbetin-edebleri.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 olitere said: nagi doğanın kanunu yoktur. Dişi seçicidir hededir hödödür çünkü hep daha ezilmiş,narin,bağımlı yetişmiştir.Metalaşmıştır erkekler bu metayı elde etmek için çabalarken dişide seçicileşir.Bu yaratım değilidir , kanun değildir sadece toplumsal sonuçtursen vegandın dimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 zeper said: dişinin boks veya uzak doğunun savunma ve pataklama sanatlarında çalışmış olabileceği küçük fakat gerçek olasılığı hesaba katmıyorsun ama....gün gelir başına gelirse kim kimin yüzüne çarpıyor o zaman acı ama hafızalarda kalıcı bir tecrübeyle öğrenirsin fede arkadşım....:) fede said: sen de yüzüne çarpcan işte. peki demedin mi kızın sen, ben de yaptım. adam olaydın da fikrini düzgünce belirteydin diye asdlgjdfkgdfhgjksdgf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 İşin ehlileri konuya el attı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar