Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

paso

escape

Öne çıkan mesajlar

selam
ben öğrenci olmadıgım için öğrenci pasosu çıkartamadım. ama dersane için pasoya ihtiyacım oldugundan bi arkadaşımdan pasosunu aldım. o da cok sık kullanmıyormuş. yani illaki bi şekilde lazım olucak. beni de kıramadığı için verdi pasosunu. şimdi soru şu. o gidip pasom kayboldu diye başvursa tekrar çıkarabiliyo mu?
Sosyal ağlarda paylaş

applev0dka said:

ben de bu konu altindan aciyim.. gecen gün paso'yu kırdım.. sordum birkac kisiye götur degstriolar dedi.. gitti karaköy'e ögrenci belgesi zart zurt al öyle gel dedi :S daha önce basna gelen var mi

abi bunda sorucak bişi yok. git al öğrenci belgeni cıkar tekrar. kırık pasoyu da al yanında "ahanda burda" de. çıkarırlar

işe bak ben soru cevaplıyorum başlıkta
Sosyal ağlarda paylaş

escape said:

applev0dka said:

ben de bu konu altindan aciyim.. gecen gün paso'yu kırdım.. sordum birkac kisiye götur degstriolar dedi.. gitti karaköy'e ögrenci belgesi zart zurt al öyle gel dedi :S daha önce basna gelen var mi

abi bunda sorucak bişi yok. git al öğrenci belgeni cıkar tekrar. kırık pasoyu da al yanında "ahanda burda" de. çıkarırlar

işe bak ben soru cevaplıyorum başlıkta

valla p.tesi gittimde 635646 kisi sıra vardi eminönü'ye kadar.. o yüzden baska yerden hallediliodr die sordm :D
Sosyal ağlarda paylaş

escape said:

LucifeL said:

başlık fena olmuş paso :D

çıkarır ama diğeri iptal olur o yüzden sen gene kullanamazsın ;)

ahaha ne bu abi kredi kartımı. oldu olcak gps le yerimi tespit etsinler gelip yakalasınlar beni. öyle bi sistem oldugunu sanmıyorum pasoda

yeni pasolarda var bu olay. hatta ben mezun olduğum için kullandığım paso iptal edildi okutunca alarm ötüyo.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...