escape Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 selam ben öğrenci olmadıgım için öğrenci pasosu çıkartamadım. ama dersane için pasoya ihtiyacım oldugundan bi arkadaşımdan pasosunu aldım. o da cok sık kullanmıyormuş. yani illaki bi şekilde lazım olucak. beni de kıramadığı için verdi pasosunu. şimdi soru şu. o gidip pasom kayboldu diye başvursa tekrar çıkarabiliyo mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 başlık fena olmuş paso :D çıkarır ama diğeri iptal olur o yüzden sen gene kullanamazsın ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 dimi:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 ...vurduruyorum fln gelecek sandim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 ben de bu konu altindan aciyim.. gecen gün paso'yu kırdım.. sordum birkac kisiye götur degstriolar dedi.. gitti karaköy'e ögrenci belgesi zart zurt al öyle gel dedi :S daha önce basna gelen var mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 LucifeL said: başlık fena olmuş paso :D çıkarır ama diğeri iptal olur o yüzden sen gene kullanamazsın ;) ahaha ne bu abi kredi kartımı. oldu olcak gps le yerimi tespit etsinler gelip yakalasınlar beni. öyle bi sistem oldugunu sanmıyorum pasoda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 vurdurma yooook! arkadaşı vermiş, bu ise yenisini almak istiyormuş meğer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 applev0dka said: ben de bu konu altindan aciyim.. gecen gün paso'yu kırdım.. sordum birkac kisiye götur degstriolar dedi.. gitti karaköy'e ögrenci belgesi zart zurt al öyle gel dedi :S daha önce basna gelen var mi abi bunda sorucak bişi yok. git al öğrenci belgeni cıkar tekrar. kırık pasoyu da al yanında "ahanda burda" de. çıkarırlar işe bak ben soru cevaplıyorum başlıkta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 dasaaa said: vurdurma yooook! arkadaşı vermiş, bu ise yenisini almak istiyormuş meğer. fırsatçılık yapma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 escape said: applev0dka said: ben de bu konu altindan aciyim.. gecen gün paso'yu kırdım.. sordum birkac kisiye götur degstriolar dedi.. gitti karaköy'e ögrenci belgesi zart zurt al öyle gel dedi :S daha önce basna gelen var mi abi bunda sorucak bişi yok. git al öğrenci belgeni cıkar tekrar. kırık pasoyu da al yanında "ahanda burda" de. çıkarırlar işe bak ben soru cevaplıyorum başlıkta valla p.tesi gittimde 635646 kisi sıra vardi eminönü'ye kadar.. o yüzden baska yerden hallediliodr die sordm :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 paso isi sehreminiden halledilmiyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 escape said: LucifeL said: başlık fena olmuş paso :D çıkarır ama diğeri iptal olur o yüzden sen gene kullanamazsın ;) ahaha ne bu abi kredi kartımı. oldu olcak gps le yerimi tespit etsinler gelip yakalasınlar beni. öyle bi sistem oldugunu sanmıyorum pasoda yeni pasolarda var bu olay. hatta ben mezun olduğum için kullandığım paso iptal edildi okutunca alarm ötüyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 abi oha ya altı üstü bi paso herifler kredi kartı sistemi yüklemişler. vay anasını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 cakallar cogalinca cok normal degil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 o pasodan neler kazanıyor adamlar haberin var mı tey tey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Vaktinde otobüs biletlerini printerden çıkartıp atardık teknoloji çok bozdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 o konuda ben de çok kırgınım belediyeye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 İstanbul kartı kart reader ile kopyalayıp kopyalayıp kullanasım var ama üşeniyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar