ahmedinejad Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 bir holy pala olarak unholy dk'dan başka düşmanım yok. diğer herkese karşı 30-40 dk dayanıyorum ama bu ibnelerin heal absorblarına deli oluyorum. heal reduce olsa yine iyi. bir insan nasıl peşpeşe 26k +26k absorblar. malak gibi kalıyorsun cast de edemediğimden inturupt atacak 10 tane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Feral druid levellıyorum nasıl arenada herkes iyi diyor arena kasanlar ne dersiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 enhancement shaman olarak holy pala kesebilen var mı abiler elimden tutun yav Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 kendi castsiz heallarıyla bile heallayıp kurtarır holy pala,sen interrupt etmeye çalışsan da işin zor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 aynen dediğin gibi hiç bişey cast etmiyor purge filan fayda etmiyor öyle duruyor geziyor zıplıyor filan etkisiz eleman gibi takılıyorum yanında dummy tadında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Manası bitince kesersin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 S-H said: enhancement shaman olarak holy pala kesebilen var mı abiler elimden tutun yav kesemezsin. holy palayı anca işte heal absorb durduruyor. silence falan da bir yere kadar. kıçımda 45 dk warrior koşturduydum zamanında. bi unholy dk dan korkuyorum, ne dispell edebiliyorsun ne heal atabiliyorsun. ayrıca palanın mana bitme gibi bir derdi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 mana bitirme olayı heralde 1.5 saat filan sürer :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 DK disinda classla 1v1 healer kesmek cok zor. Zaten ben rogue ile gidip tek basima healer bicersem arenada cacik olmaz o healerdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Zaten sırıtmamın sebebi de oydu,beni de en çok holy paladinler yoruyor bu aralar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 warrior olarak, holyy pala kesemiyorum. iyiyse resto shamanlara da boş atıyorum genelde. holy pala cast etmdende sürekli %100 hp de %100 manada. kodumun word of glory si. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 İşte o noktada healerin devreye girecek dispeliyle cc'siyle. Eğer sen pata pata vurursan adam öyle tıtıtı diye heal atar manası bitmeden. Ama cc chainle bir anda %20'ye falan düşürürseniz adamı spama geçip manasını bitirir hızlıca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 deadwoll said: İşte o noktada healerin devreye girecek dispeliyle cc'siyle. bende purge spamlıyorum aynı görevi görmez mi ?parmağım çıkıyor purge spamlarken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Abi purge dispellemiyor mu adamın üzerindeki buffları sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 bende onu diyorum dispell fayda etmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 paladin en kolay cc'lenen healer ya. çok seviyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 İyi paladini pillardan çıkartmak CC'lemekten daha zor yalnız. Adamlar tavaf ediyor pillarları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Chastor said: Dear blizzard,please delete frost mages,feral druids and healers from the game Thank You heaları at warrior ekle boomkin selam eder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Allure- Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 ahahaha hala warrior'a op diyenler var sene 2011. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Romario Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 regional finallerde izleyebildiğimiz maçların özeti AJ den çaldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Ya bu druid amma cabuk ölüyor delircem be. Hele hunter oldumu karşıda hobidik ölüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Bişi daha sorayım şimdi resto druid için (arena yapmıyorum) hangi statlara önem vereyim. Haste genelde druid için pek önemli değil PvP için yani baktığım profillerde herkesde 2 max civarında. Spirit önemli ama 2000 yeterli herhalde. Mastery veya critin önemi ne kadar dediğim gibi sadece BGler ve belki ratedBG için. Duru Bu da benim profil baya eksik parça ve eksik enchant var eski parçalarda ama onları kasmıyorum yeni aldıkça düzeltiyorum. Tavsiyeniz olacak bişi var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 2k spirit yapip ustune intellect aban. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Şu an zaten herhangi bir healer için spirit + int kasmaktan gerisi yalan PvP'de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Yalnız 3k resi geçince güzelleşti druid :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar