Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 mmo champdeki bi guide dan http://i.imgur.com/JPOIW.png http://i.imgur.com/Rilpb.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 dün wsgde prot warriordan 40k shield slam 20k heroic yedim.sözde 3k resi var.yerim böyle pvpyi öf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Selam, 2xsmokebombu seviyorum İyi oyunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Vay be akrios yazısını yeni gördüm ama olayı özetlemiş oyunun nereden nereye gelip nereye gittiğini çokta doğru yazmış Formal Farewell Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olivera Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Yıllardır rogue oynayanlar şunu soruyo kendine ''para verdiğim oyunda mutlu olmak varken neden çile çekiyorum? '' Ben sırf raid için döndüm.Pve de başka class sarmıyo.PvP de 100k adama 7k evis 20k ice lance denklemi yeter rogue oynamamak için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Masquerade said: http://www.youtube.com/watch?v=5zDVEZFfdSo paladin de müthiş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 off öldüm yaa süper:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 abi süper ya ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 video çok iyi olmuş haha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 böyle oyunun içine edeyim bne ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 noldu abi yak bi tane:p arena falan diyosan şu an ultra dengesiz yalnız değilsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 2100 2200 mmr var, hani kötü de oynamıyoruz ama feral geliyo öldürüyo abi mütemadiyen yani. bi de dk açıyo ams sabaha kadar geziyo ortada ya, herif melee vuramadan mage öldürüyo nasıl iş anlamadım arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 bi de gelen takımlar 1800 falan, tünel edip öldürüyolar falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 2200 yapmışsınız abi onu bulamayan var.. shadow pri oynuyorum gerisini sen düşün 2v2, partnerim rogue 1800ü geçmemiz mümkün değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Ya bi dk resto druid yok mu taktik soracaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Abi AHSLFJASKD video harikaymış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 geçen gün baktım rampage laddera. 2k yı geçen tek pri rogue takımı vardı, o da shadow. healer priest yok. 2v zaten ugrasmayın. warrior, feral, dk geldi mi PRIESTTTTTTTTTTTT diye koşup kesiyor. istediği kadar yetersiz olsun. 3v3te de herkes cleave. shadowcleave, wizardcleave, meleecleave... AMS glyphini veren zihniyete tebrikler. 45 sec cd / 7 sec duration. adam maçın başında açarak koşuyor o kadar rahat. ama closu hala nörflüyolar... RMP olarak eziyet bildiğin. şu patch çıksa da en azından biraz viable olsak disc priestli RMP ile... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 işte devlerin müthiş pve/pvp yorumu http://i1101.hizliresim.com/2011/1/24/4731.jpg sırf hunterlar pve'de pvp seti kullandı diye set bonusunu nerflediler. neden? should not be superior. iyi de kardeşim, 8 sezondur bu oyunda pve'den aldıkları silah, trinketlarla arenanın ağzına sıçmadı mı millet? orange roguelar, s5'de kelthuzad wepli dk pala takımları, marrowgar baltalı tipler, saurfang, toc trinketleri, shadowmourne vs vs. yaptıkları oyunu bilmiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olivera Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Rogue 0.Bi dispel gelsede 2 adım atabilsem diye dua ediyosun bglerde.Tabi bu sırada yürümeye bile ihtiyaç duymayan warriorları feral druidleri görüp klavye yiyosun.130k hp adama 8k envenom crit çok imba damage. Playing rogue is an art lafı=Playing rogue is a pain in the ass olarak değişti.Blizzardın adaleti= oynaması ciddi kabiliyet isteyen classları ya nerflemek yada spammer haline getirmek.2+2=4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 mutilate oynama zaten, sub oyna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olivera Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Sub ilk catac patchi geldiğinde çok güzeldi.Şu an damage i rezalet yani kapışıyorum sub roguelarla.Ha akarı kaçarı çok orası ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Rogue zaten damage dealerlıktan çok support class oluyor sub ile arenalarda, rated bglerde. x2 smoke bomb, stun, interrupt vs gayet iyi. patchden sonra da damage'i biraz daha iyileştirilecek. dance sırasında zaten makul burst çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Roguede pek farkli değilki 111+2+111+2 *yanarlı dönerli duman bombasi* 111+2 = ölü Şaka :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olivera Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Masquerade said: Rogue zaten damage dealerlıktan çok support class oluyor sub ile arenalarda, rated bglerde. x2 smoke bomb, stun, interrupt vs gayet iyi. patchden sonra da damage'i biraz daha iyileştirilecek. dance sırasında zaten makul burst çıkıyor. Senin oyundan nasıl zevk aldığına bağlı o.Ben supporter istesem healer oynarım ;) ben tutayım interruptlıyım millet kessin gibi bir mantıkla açılan class rogue olmamalı. ''Primary mlee dps'' yazan bir class sonuçta rogue.Demin warrior arkadaşla bg attık.ohhş 40k MS attım zuhahaha tarzı konuşmalar geçiyo aramızda.Sürekli 30-40k arası damageler akıyor heriften.Biz 10k gördükmü seviniyoruz.Elindeki silah two hand mavi sword warriorun...Öyle tier 1 yada raidten alınan epicte değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 ben sadece durumu söyledim. yoksa ben de memnum değilim pek şu anki dengesinden. sub specde recupu biraz nerfleyip karsılıgında rupture damage'i verebilirler. (ferallerin bleed rogueun neredeyse 4 katı fazla tickliyor lol) btw, mind blast change; http://www.youtube.com/watch?v=AKcB1RZvXyc %50 bufflanmıs haliydi bu, 18'e çektiler dün gece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar