barnacle Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 yiyosa bizim okula gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 sizin okul neresi ola ki? bu arada şu anda ytü, itü'ye göre daha bi muhalif, daha bi yüksek çıkıyor sesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 izmirliyiz biz ccc. deu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Yahu bi kere hukukta "izinsiz gösteri" diye bir şey yok. Tüm medya yanlış iletiyor şu olayı. Habersiz gösteri var. Herhangi bir zaman herhangi bir yerde gösteri yapacaksan haber veriyorsun önceden önlem alınsın diye. İzin almak diye bir şey yasal olarak yok. Adamların "izin vermiyorum" deme hakkı yok. Şımardı bu ak partisi de tayyip de iyice. Her itiraza gözaltı hapis bi ceza. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 kızları güzel bence koşa koşa gelir! gerçi.. olmadı bu sanki. izinsiz gösteri/habersiz gösteri olayının cezası bu kadar fazla mı? onu sorayım bir de. 15ay çok yani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Esh said: itu nun dandik bir universite oldugu kanitlandi neyse ki. ogrencisine bile sahip cikamiyo lan, ne pisirik ogretim uyeleri varmi$ arkada$. ne bicim rektorluk lan bu? rektör akp yanlısı zaten. aklına estikçe polisle dolduruyo üniversiteyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 "haberin eeenn altı" said: Ancak mahkeme öğrencilerin cezasını, daha önce suç işlemedikleri için erteledi. Öğrenciler 5 yıl içinde aynı suçu tekrar işlerlerse hapse girecek. Başbakanı protesto edip hapse atılmak, hangi hukuka göredir? acaba başka bir suç daha var mıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hammerzeit Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 arkadaşlar öyle demeyin beni de protesto etseler ben de hapse sokarım başbakan oldum bi zevki olsun dimi yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hammerzeit Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 sıkıyosa bi daha yapsınlar da göreyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vuvuzela Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 demokratikleşiyoruz ohhyşşmsfsss hmppfss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 toggie said: padisahım cok yasa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 iyi de sanki adam yargılamış?, bunun kararını veren yalaka sisteme bence yüklenilmesi lazım.. sonuçta başbakan x veya y kişisi de olabilir. belli ki birilerini asalım diğerleri yapmasın mantığı var da onbeşay dile kolay... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 hmm o yalaka sistemi kuran, kendi adamlarını yerleştiren, güçler eşitliğini bozmak için elinden geleni yapan ve başaran kim acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vuvuzela Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Pipet said: iyi de sanki adam yargılamış?, bunun kararını veren yalaka sisteme bence yüklenilmesi lazım.. sonuçta başbakan x veya y kişisi de olabilir. belli ki birilerini asalım diğerleri yapmasın mantığı var da onbeşay dile kolay... ben aynı şey ecevite yapılsaydı o sistemin 15 ay vercegini sanmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 adam ne yaparsan yap seçiliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 sen vermedin ben vermedim o zaman bu oyu nerden aldı olm bu herifler? gerçekten çıldırıcam. bir parti iktidarda ve ciddi bir çoğunluk tarafından sevilmiyor. o zaman nasıl geldi olm bunlar başa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 bazı ortamlarda da ciddi bi çoğunluk tarafından seviliyo da ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 escape said: sen vermedin ben vermedim o zaman bu oyu nerden aldı olm bu herifler? gerçekten çıldırıcam. bir parti iktidarda ve ciddi bir çoğunluk tarafından sevilmiyor. o zaman nasıl geldi olm bunlar başa? bu forum ve buna bnzer ortamlarda sevilmiyor. hep böyle yerlerde takılıyorsan normal bu soruyu sorman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 bi de şunu söylemek istiyorum. "şeriatçı" denilen kesim. tayyip erdoğan'ı sevmez. fetullahçıların çoğu da sevmez. o zaman geri sadece "kendi yağımızda kavruluyoruz" ya da "yaşıyoruz işte" diyip geçinen apolitik kitle. "işte eve evden işe" yaşayan. eğer böyleyse gerçekten daha çook kaybeder türkiye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 poponuza göz koydum dese buyur azizim feda olsun diyecek bir kitle var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 valla lisede yeşilırmak dershanesindeydim (fem bursa şeysi) orda herkes akpliydi. hatta cumhuriyet gazetesi almıştım bi kere kıllık olsun diye adam demediğini bırakmamıştı falan. :P nabıyım beleş gidiyodum eğitimide güzeldi falan :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 e abi öle. benim de gittiğim dersane fem. ama tipleri görsen dinle uzaktan yakından alakası yok. ben fem'i sırf "kız" yok diye seçtim. çünkü gerçekten kız olunca çıvıtıyosun ilgilenmiyosun dersle. memnunum yani. senin o gittiğin şube ve semtle alakalı olabilir. ama dediğim gibi tayyip bambaşka bi cizgide ama anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 abi tip derken hocaları mı kastdiyorsun ? eğer öyleyse bilmiyorum bizim şubede mi sorun vardı ama adam bana oruç tutmadım diye fırça atmıştı. sanane lan demiştim evi aramıştı falan ahah ne güzel günlerdi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 escape said: çünkü gerçekten kız olunca çıvıtıyosun ilgilenmiyosun dersle. butun kizlar da onunde acip "gel bizi duz" mu diyolar? niye civitiyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 e illa öle mi olması lazım =) adam kötü etkileniyormuş, bunun çözümü aslında dedicated ilişki ama o bile olsa ortamda karşı cinsten birinin varlığı işlemciden yiyor, yani focus olana kadar. en kötüsüde, hoşlandığın hatunun en yakın arkının sınfta olması. Tek hareket falso hakkın yok, çünkü abartıcak :p aaah ah lise :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar