sg-1 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 2008 yılında İstanbul Teknik Üniversitesi’nin (İTÜ) açılışına konuk olan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ı portesto eden 18 öğrenci olay günü gözaltına alınmıştı. Öğrenciler hakkında açılan dava, 2 yıl sonra sonuçlandı. Sarıyer 3. Asliye ceza Mahkemesi, öğrencileri izinsiz gösteri yaptıkları gerekçesiyle 1 yıl 3'er ay hapis cezasına çarptırdı. http://www.ntvmsnbc.com/id/25152761/ Hadi şimdi sıkıysa üniversitelerde başbakanımızı protesto ediverin. 15 ay kapıda bekliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 hükümeti yıkcaklardır kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 itü gibi %30'u elit ve zenginlerden.. aa ingilizce oranıydı o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 ne dertleri varmış, ne sıkıntıları varmış ki! yedikleri önlerinde yemedikleri arkalarında arkadaşım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 ateş olmayan yerden duman çıkmaz!!! onbeş ay yatıyorlarsa vardır bi yedikleri haltlar!!! bi kere tayyip erdoğan geldiğinden beri yoksulluk azaldı, aha ispatı neyi eleştiriyorlar, demekki bunların hebsi purovakatör!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 @goldbaren: yoksulluk azaldı dedin de şu geldi aklıma. http://www.eksisozluk.com/show.asp?t=iphone%27un+ak+parti+d%C3%B6neminde+piyasaya+%C3%A7%C4%B1kmas%C4%B1 @dasaaa: abi tabii ki senin düşündüğünü anlıyorum. ben de itü'de okuyorum ama hiç öyle gösteri işlerine falan bulaşmam. hani kusura bakma da adam başbakan, sen kendini ne olarak görüyorsun da protesto ediyorsun? tabii ki hırsızın hiç mi suçu yok diyeceksiniz ama bu işler böyle yürümüyor işte. geçen de cumhurbaşkanına itiraz eden kızı döve döve çıkardılar. bizim okulda "kollektifler"i görüyorum ve kusura bakmasınlar ama hiçbir halt yaptıkları yok bence. belki benim anlamadığım ve sizin anladığınız birşey vardır, lütfen söyleyin ben de hatamı bileyim. düşüncem şudur ki bazı insanlar kendini kurtarmadan vatanı kurtarmaya çalışıyor. benim arkadaşlarım var "kollektifler" grubunda(özellikle bölümüm maden müh. olduğu için kendini maden emekçisi gibi görüyorlar herhalde onu da tam anlayamadım ya), yani hiç kusura bakmasınlar ama adamların okul okuma gibi bir niyetleri yok. diyeceksiniz ki "sen çok çalışkan bir adam mısın?", eyvallah ama birşeyler yapmaya çalışıyoruz. ben bostancıdan maslağa gidiyorum, sabah 8.30daki derse zor yetişiyorum, adamlar o saatte kalkıp okula gelmişler girişte bildiri dağıtıyorlar. bana bunlar çok saçma geliyor, yani açıklayacak birisi varsa allah aşkına mantığını açıklasın. not: akp li veya sağcı değilim no offense plz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 you're so wrong. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 mapus gormeden aktivist olunmaz, iyi olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 ohohoho kralcı bi arkadaş gelmiş knock knock Türkiye Cumhuriyeti halk falan yani, imparatorluk deil hani. Sen kim oluyorsun başbakanı prostesto ediyosun dediğin anda, imparatora boyun eğmiş oluyorsun. Başbakan kim asıl? sana hizmet etmesi için seçtiğin, ama bizim milletin gerizekalı olması sebebiyle tepelere çıkardığı adam aslında senin altın. Sen kimsin dediğin, bu ülkenin geleceği, bu ülkenin dinamosu bu ülkenin karar mekanizması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 so explain it, please. Batuhan_BJK said: not: akp li veya sağcı değilim no offense plz. bir kere saçma sapan saldırmayı bırak. adam gibi açıklayın o zaman. bu ülkenin dinamosu dediğin adamları tanıyorum ve adamlar daha üniversiteyi bitiremiyorlar. peki madem cumhuriyet, halkın seçimi vs; keywordleri vereyim: başbakan dokunulmazlık al işte adama birşey yapamıyorsun. 15 ay hapis yatacak şimdi bu adam yazık değil mi? lütfen insan gibi açıklayın çünkü gerçekten benim aklıma yatmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 olley radikal islam 4eva hadi karşı çıkan sesleri keselim biz radikaliz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 i did it bro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 padisahım cok yasa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 said: ohohoho kralcı bi arkadaş gelmiş baba batuhan kralcı bi arkadaş değildir. görüşünü bildirdi diye hemen yaftalamaya kalkmayın la adamı! >:( sinirli bakan surat şeysi adamı az biraz tanıyorum, kralcı değil kral bi arkadaşımızdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 dasaaa said: said: ohohoho kralcı bi arkadaş gelmiş baba batuhan kralcı bi arkadaş değildir. görüşünü bildirdi diye hemen yaftalamaya kalkmayın la adamı! >:( sinirli bakan surat şeysi adamı az biraz tanıyorum, kralcı değil kral bi arkadaşımızdır. aslında beni aydınlatabilirsin diye o mesajları sana yazmıştım. eğer bu mektubumu kabul edersen yarın maden kantininde buluşalım. yakamda kırmızı bir gül olacak :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 "hani kusura bakma da adam başbakan, sen kendini ne olarak görüyorsun da protesto ediyorsun?" Pihuhh abi ne yaptın ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 parlamenter hiçbir sistemde başbakan invul shield ile gezemez. gezmemelidir. demokrasi kültüründe değişimin gelişimin motor gücü her zaman gençlik olmuştur. dikkat ederseniz 1789 daki burjuva devriminin de temel kuvveti burjuvazi'nin yancısı köylüler ve gençliktir, 68 hareketlerinin de temeli dönemin gençleridir. evet üniversiteler dünyada olması gerektiği gibi bilimsel araştırma yapılan kurumlar olmak yerine şu anda meslek öğrenilen yükseklise kıvamındadır ama yine de üniversite gençliğinin aktif politikaya birebir katılımı (gerek pankart açarak gerek gösteri yaparak gerek slogan atarak)elzemdir. bugün genç bu salaklar bir halttan anlamazlar dediğin insanlar eğer politik bir bilinç oturtamazsa, kendilerinde ve etrafında bir farkındalık yaratamazlarsa önümüzdeki 60 sene boyunca yine koyun gibi güdüleceğiz demektir. marx'tan bu yana tarihin diyalektik bir süreç olduğu görüşü yaygınlık kazanmıştır. diyalektik süreç dahilinde tez antitez sentez'i oluşturan en büyük etken kuşak çatışması menşeili muhafazakar ortayaş ve üstü grup x yenilikçi, düzen karşıtı ve değişim isteyen gençlik çatışmasıdır. kaldı ki senin verdiğin oy ile seçildiği makamda padişahlık taslamak hiçbir bürokratın yahut yöneticinin de haddi olmamalıdır da neeeeeeyseh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 o değil de arkadaş benim "sarcasm" postunu ciddi sanmış lan :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 oha saçmalığa gel. RTE nin ruh halini çok merak ediyorum. O basketbol maçındaki protesto olayına da 'hepsini yakalatacam' demişti. mahkemeye gidip 'ÖNCE ONLAR BAŞLATTI LAN!' desin tam olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 ne oldu baba o basket maçı? belirlendi mi o kendini bilmezler!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 itu nun dandik bir universite oldugu kanitlandi neyse ki. ogrencisine bile sahip cikamiyo lan, ne pisirik ogretim uyeleri varmi$ arkada$. ne bicim rektorluk lan bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 protesto yazisi cek, siyah celenk koy bi bok yap. anca sivilceli ergenleri F le biraksinlar zaten anasini satiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 15 ay sora okulda istemez bunları çıkarır koyar kenara kesin, sora haydin askere bi 12 ayda orda ohoo :o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar