mokoko Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 http://www.gamesforwindows.com/en-CA/Games/AgeofEmpiresIII/ hadi burdan buyrun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 2 olsa neyse 3 e 10 kurus vermem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 bit yeniği ? alıyorum bak ha manyak mı bu adamlar ya bi türlü alamadım oyunu. windowslive a kayıt oldum. sonra xbox live a kayıt oldum. Ülkeyi değiştiremiyorum takıldım amerikan eyaletlerine. posta kodlarını da bilmiyorum sallayamıyorum. Napmalıyım ? Korsan windowsta sorun çıkarmı bi de bilgisayarı incelemesinler :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 herhalde sadece amerika için o halde, alacaktım ama görünce x-box live üyeliği görünce vazgeçtim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 expensionsız bi halta benzemediği için öledir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Sam said: herhalde sadece amerika için o halde, alacaktım ama görünce x-box live üyeliği görünce vazgeçtim. xboxlive üyeliğini görünce vazgeçmenin sebebi nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 adamların taktikte iyi ha kimsenin artık oynamayacagı oyunu 10 cent 50 centten kakalıyolar para paradır alanlarda oluyo oha cok ucuz diye euhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 ilk çıkan asker olan rakun şapkalı tiplerle (militia mıydı?) oyunun ve expansionların %80 ını falan bitirebilirsiniz, geri kalanınıda arkalarına top koyarak halledebilirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Pickles said: xboxlive üyeliğini görünce vazgeçmenin sebebi nedir x-box'ım yok ve sanırım paralı abonelik istiyordu, emin değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 valla free diye üye oldum üyelikten çıkmak için de iletişime geçmek zorundaymışım. içime kurt düştü şimdi. neyse free diyosa freedir sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 cok pahali indirime girsin oyle alirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Sam said: Pickles said: xboxlive üyeliğini görünce vazgeçmenin sebebi nedir x-box'ım yok ve sanırım paralı abonelik istiyordu, emin değilim. oha dejavu yasadim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 rezil firmanın rezil oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 senko said: cok pahali indirime girsin oyle alirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 dün cambridge üniversitesinin adresi girip alıyodum hata verdi ürünü fiyatı değişti diye, kredi kartının limite baktım düşmüş yani provizyonu çakmış çakallar satmadan. 1.4tl için uğraşmayacaktım ama bi mail atayım dedim parasal konuları falan mailde görüşemeyiz ofisi arayın dediler ben de microsoft'u sildim, windows 7'mde korsan zaten oh olsun lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 fifty cente ne var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 batuhan said: 2 olsa neyse 3 e 10 kurus vermem :D http://www.gamearena.com.au/res/2007/images/features/custom/singlefeatures/ghostcrwlerstreet.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 huun said: fifty cente ne var? zenci veriyolarmış galiba http://www.mobilresim.com/up/50-cent_yNT.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar