Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Çindeki köpek katliamları

Mayhem

Öne çıkan mesajlar

reyou said:

etcil hayvan eti yenmez.

etcil deniz mahsullerinin tadı çok daha güzel olur. etcil memeli yenmez diye sınırlayabilirz.

Adamların kedi köpek yemeleri pek umurumda değil. Ancak öldürme tarzları yanlış. Çinlilerden de pek başka birşey düşünülmez. Bknz 1. 2. dünya savaşları.
Sosyal ağlarda paylaş

Viktor said:

cindeki insan katliyamlari diye sahane bir konu acilabilicekken kopek kaliamlarinin ilgi cekmemesi dogal :p

bide aklima soutpark bolumu geldi direk, amerikalialr deliler gibi yemek icin inekle tavuk keserken balian kesen japonalra manyak muamelesi yapmasi gibi topic aynen eheuheue

hemde tam kurban bayrami ustune sahane ironik olmus :p

Hayır bak gerçekten çok yalan söylüyorsun, bak, doğru değil bunlar.

Ama bak şimdi Gerçekler öyle değil ama.. Tabi öyle, köpek de kesiyolar, 12 saat adam da çalıştırıyorlar Çin'de. Emperyalizm de, Kapitalizm de çok baba orada. Ancak her komünistim diyen komünist olmadığı, zaten maoculuğun biraz marksist leninist ilkelere ters oluşu, ve zaten Çin'in maoculuktan bile uzaklaşarak, reformlarla kapitalist ekonomiye geçmesinden dolayı, Çin zaten komünist bir ülke değil. Komünist parti adıyla yönetilen, normal bir kapitalist ülke.

İşte zaten sorun da burda, adı komünist, kendi kapitalist bir ülke.

Kapitalist bir ülke.

Savunduğun sistem ile yaşayan bir ülke.

Dolayısıyla Viktor, aslında yine fırsatını bulamadın be :)
Sosyal ağlarda paylaş

Alexi_Septimus said:

Trias said:

reyou said:

etcil hayvan eti yenmez.

etcil deniz mahsullerinin tadı çok daha güzel olur. etcil memeli yenmez diye sınırlayabilirz.

Hiç yunus yemediniz sanırım.

Gnam gnam.

etcil memeli=yunus

japonlar ve çinliler yer tabi.

japonya dedim de aklıma başımdan geçen komik bir olay geldi.
Arabaya sigorta yaptırcam. Sigortacıyı aradım, plakayı kodlarken Japonya'nın J si dedim. Sigorta bir geldi C harfi. aradım adamı "abi sen caponyanın C si demedin mi" dedi >:D<
Sosyal ağlarda paylaş

Hagii said:

şimdi köpek yemek yanlış diyoruz ama 2 milyar çinli çok ta takarlar bizi.

bi hayvanı en çabuk ölfürme şekli nedir bunun üzerine kafa yoralım biraz da

Zaten neden taksın ki adam seni beni. La ibiş sende tavuk yeme der, inek yeme der. Sonra biri çıkar ama yenilcek hayvan farklı sevilcek hayvan farklı der, çinlide sana tamam biz pandaları seviyoruz köpekleri yiyoruz der, ordan hintli olum akıllı olun inek yemeyin der.

Aklıma son mohikan geldi filmi sevmem ama bir tek sahnesi durumu çok güzel açıklıyor, filmin başında bir kızılderili geyiği kovalayıp öldürdükden sonra "geyik kardeşimizin hızından ve gücünden kıvanç duyuyoruz" dedikleri sahne.

Yani yol var yordam var. Tamam o eti zıkkımlan ama sonuçda bir canlının yaşamını alıyorsun en azından saygı gösterip çabucak bu işi hallet ki, hani bir farkın olsun o hayvandan.

Ama kendi sonumuz hazırlıyoruz, daha ucuz ve çok et için hormonla, atibiyotikle büyüttüğümüz hayvaları yiyip, kanserle bir çok abuk subuk hastalıkla boğuşuyoruz ve boğuşacağız yani bu barbarlığın bedelinide böyle ödeyeceğiz, gayetde adil gibi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...