Longshanks Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 hakkaten ya sopalarla falan girişiyor adamlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 reyou said: etcil hayvan eti yenmez. etcil deniz mahsullerinin tadı çok daha güzel olur. etcil memeli yenmez diye sınırlayabilirz. Adamların kedi köpek yemeleri pek umurumda değil. Ancak öldürme tarzları yanlış. Çinlilerden de pek başka birşey düşünülmez. Bknz 1. 2. dünya savaşları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Trias said: reyou said: etcil hayvan eti yenmez. etcil deniz mahsullerinin tadı çok daha güzel olur. etcil memeli yenmez diye sınırlayabilirz. Hiç yunus yemediniz sanırım. Gnam gnam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 videoyu izlemeden şu olayı haklı çıkarmaya çalışanlar çok komik. izleyip normal karşılayanlara ise lafım bile yok. allahınızdan (yada artık neye inanıyosanız ondan) bulun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeaN Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Viktor said: cindeki insan katliyamlari diye sahane bir konu acilabilicekken kopek kaliamlarinin ilgi cekmemesi dogal :p bide aklima soutpark bolumu geldi direk, amerikalialr deliler gibi yemek icin inekle tavuk keserken balian kesen japonalra manyak muamelesi yapmasi gibi topic aynen eheuheue hemde tam kurban bayrami ustune sahane ironik olmus :p Hayır bak gerçekten çok yalan söylüyorsun, bak, doğru değil bunlar. Ama bak şimdi Gerçekler öyle değil ama.. Tabi öyle, köpek de kesiyolar, 12 saat adam da çalıştırıyorlar Çin'de. Emperyalizm de, Kapitalizm de çok baba orada. Ancak her komünistim diyen komünist olmadığı, zaten maoculuğun biraz marksist leninist ilkelere ters oluşu, ve zaten Çin'in maoculuktan bile uzaklaşarak, reformlarla kapitalist ekonomiye geçmesinden dolayı, Çin zaten komünist bir ülke değil. Komünist parti adıyla yönetilen, normal bir kapitalist ülke. İşte zaten sorun da burda, adı komünist, kendi kapitalist bir ülke. Kapitalist bir ülke. Savunduğun sistem ile yaşayan bir ülke. Dolayısıyla Viktor, aslında yine fırsatını bulamadın be :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onetimebaby Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 o deil de macauda dunyanin en buyuk live cash nlhesi donuo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Alexi_Septimus said: Trias said: reyou said: etcil hayvan eti yenmez. etcil deniz mahsullerinin tadı çok daha güzel olur. etcil memeli yenmez diye sınırlayabilirz. Hiç yunus yemediniz sanırım. Gnam gnam. etcil memeli=yunus japonlar ve çinliler yer tabi. japonya dedim de aklıma başımdan geçen komik bir olay geldi. Arabaya sigorta yaptırcam. Sigortacıyı aradım, plakayı kodlarken Japonya'nın J si dedim. Sigorta bir geldi C harfi. aradım adamı "abi sen caponyanın C si demedin mi" dedi >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Denemek lazım aslında çine gidilmesi durumunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hagii Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 şimdi köpek yemek yanlış diyoruz ama 2 milyar çinli çok ta takarlar bizi. bi hayvanı en çabuk ölfürme şekli nedir bunun üzerine kafa yoralım biraz da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JonBovi Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 öldükten sonra, sonu yokluk olduktan sonra, anca çenemizi yorarız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeaN Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Belki kediler de yeniliyordur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Kedinin eti azdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 benim kedi 7 kilo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Uyuz sokak köpekleri bile 15 kilo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 abi hâlâ yokluktan, açlıktan köpek yenildiğini düşünenin zekasından şüphe duyarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rynza Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Pasta mı yesinler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 donut yesinler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Hagii said: şimdi köpek yemek yanlış diyoruz ama 2 milyar çinli çok ta takarlar bizi. bi hayvanı en çabuk ölfürme şekli nedir bunun üzerine kafa yoralım biraz da Zaten neden taksın ki adam seni beni. La ibiş sende tavuk yeme der, inek yeme der. Sonra biri çıkar ama yenilcek hayvan farklı sevilcek hayvan farklı der, çinlide sana tamam biz pandaları seviyoruz köpekleri yiyoruz der, ordan hintli olum akıllı olun inek yemeyin der. Aklıma son mohikan geldi filmi sevmem ama bir tek sahnesi durumu çok güzel açıklıyor, filmin başında bir kızılderili geyiği kovalayıp öldürdükden sonra "geyik kardeşimizin hızından ve gücünden kıvanç duyuyoruz" dedikleri sahne. Yani yol var yordam var. Tamam o eti zıkkımlan ama sonuçda bir canlının yaşamını alıyorsun en azından saygı gösterip çabucak bu işi hallet ki, hani bir farkın olsun o hayvandan. Ama kendi sonumuz hazırlıyoruz, daha ucuz ve çok et için hormonla, atibiyotikle büyüttüğümüz hayvaları yiyip, kanserle bir çok abuk subuk hastalıkla boğuşuyoruz ve boğuşacağız yani bu barbarlığın bedelinide böyle ödeyeceğiz, gayetde adil gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 zebra, timsah yedim çok güzeldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 fede said: insanı neden öne sürdünüz lan bu kadar önemli değil insan öpmek istedim bu lafından dolayı. gel öpücem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar