Snake Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 kağıt kalemle tek başına ne oynanır? var mı şöyle boş defter sayfasında oynanabilcek solo oyun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Kalem çevir, farklı kalem çevirme teknikleri dene, bunu yaparken altına bir sürü kağıt koy ki kalem dönerken düşerse reröre olmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 yok ya bayık o. çizmeli yazmalı oyun lazım bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 10a 10 luk kare çiz. 1 den 100 e kadar içine en çok sayıyı yerleştirmeye çalış. soldan sağa veya yukardan aşşa giderken 2 boşluk, çaprazda bir boşluk bırak 1_ _ 2 _ _ 3 _ 4 gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 bi arkadaş pascal üçgeni yapıyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 5x5 bir kare çiz, 1'den 25'e kadar olan sayıları bunların içine tam bir şekilde yerleştirmeye çalış. Kural da şu şekilde; 1 yazdıktan sonra 2'yi yazmak için sağ,sol,üst,alttan 2 şer kare bırakman gerekiyor. çapraz yazıcaksan ise 1 kare bırakman gerekiyor. Örn: xxx1x xxxxx x2xxx xxxxx xxxxx x1xxx xxxxx xxxxx x2xxx xxxxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Dynun said: 10a 10 luk kare çiz. 1 den 100 e kadar içine en çok sayıyı yerleştirmeye çalış. soldan sağa veya yukardan aşşa giderken 2 boşluk, çaprazda bir boşluk bırak 1_ _ 2 _ _ 3 _ 4 onu biliyorum ya ortaokulda çok yapıyoduk onu. daha başka şeyler lazım. YOKSA GEBERCEM SIKINTIDAN DERSLERDEEEEEEEEEEEE! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Holy Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Dynun said: 10a 10 luk kare çiz. 1 den 100 e kadar içine en çok sayıyı yerleştirmeye çalış. soldan sağa veya yukardan aşşa giderken 2 boşluk, çaprazda bir boşluk bırak 1_ _ 2 _ _ 3 _ 4 gibi5x5 ile kafayı yemek daha eğlenceli bi kere! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… olitere Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 benim hep oynadığım ve bir türlü çözemedim bir bulmaca var kalem ve kağıtla çiziliyor. Ama üşendim şimdi anlatmya.Dersteyken saatlerce onla uğraşıyordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… screwy Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 meme ciz iste bakar bakar zaman gecirirsin yaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Holy Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 kitap okusanıza derslerde? Jules Verne kitapları cep boyutunda, onları okuyun. 45 civarı kitap var, oku oku bitmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Anelor said: bi arkadaş pascal üçgeni yapıyordu ahaha çok sıkılmış olmalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Dynun Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Holy said: kitap okusanıza derslerde? Jules Verne kitapları cep boyutunda, onları okuyun. 45 civarı kitap var, oku oku bitmiyor. ya ben bunu çok istiyorum da bikaç takıntılı hoca var , sonra olan notlara olacak diye korkuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… mokoko Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 lan çıkın dersten okadar baydıysanız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Snake Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 rpg oyun tasarımı falan mı yapsam diye düşünüyorum aslında derslerde ama çok teferrüat işi ya hem orda yazıp çizdiklerimden öteye gidemem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Saeros Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 nasıl bu kadar canın sıkılabilir ki derslerde, otur dinle işte yav. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Akhlaur Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Eee girmeyin olm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Dynun Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 hani böyle bi kağıt geliyo önüne imza atıyosun o dert işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Snake Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 mokoko said: lan çıkın dersten okadar baydıysanız. ilk senelerimde öyle yapıyodum ama derste durup dersi dinlememek cidden daha iyi. hiçbişey takip etmiyosun ama arada hoca kilit bişey söylüyo onu yakalıyosun. kilit bişey söylemese bile dersin konularını falan görmüş oluyosun. ne kadar dinlemesen dinleme yine de 2-3 cümle akılda kalıyo bu da sınav zamanı çalışırken ciddi kolaylıklar sağlıyo bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Deacon Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 baska bir derse calis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Snake Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 çalıştığım dersin saatinde de bu derse mi çalışayım? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Holy said: kitap okusanıza derslerde? Jules Verne kitapları cep boyutunda, onları okuyun. 45 civarı kitap var, oku oku bitmiyor. jules verne denmiş <3 görmemişim terry pratchett'i öneririm. "madem dersle ilgilenmiyosun kitap oku"ya +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Akhlaur Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Ya terry pratchett :/.Ona puanım dohuz değil kanka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 lisede sıra altından... kalanmışlığımız da var ama ort 1 d flndık belki hz2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Dynun Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 ya bırak sinan entel gız tribi işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 3 Sonraki 1.sayfa (Toplam 3 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
Holy Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Dynun said: 10a 10 luk kare çiz. 1 den 100 e kadar içine en çok sayıyı yerleştirmeye çalış. soldan sağa veya yukardan aşşa giderken 2 boşluk, çaprazda bir boşluk bırak 1_ _ 2 _ _ 3 _ 4 gibi5x5 ile kafayı yemek daha eğlenceli bi kere! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 benim hep oynadığım ve bir türlü çözemedim bir bulmaca var kalem ve kağıtla çiziliyor. Ama üşendim şimdi anlatmya.Dersteyken saatlerce onla uğraşıyordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 meme ciz iste bakar bakar zaman gecirirsin yaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 kitap okusanıza derslerde? Jules Verne kitapları cep boyutunda, onları okuyun. 45 civarı kitap var, oku oku bitmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Anelor said: bi arkadaş pascal üçgeni yapıyordu ahaha çok sıkılmış olmalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Holy said: kitap okusanıza derslerde? Jules Verne kitapları cep boyutunda, onları okuyun. 45 civarı kitap var, oku oku bitmiyor. ya ben bunu çok istiyorum da bikaç takıntılı hoca var , sonra olan notlara olacak diye korkuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 lan çıkın dersten okadar baydıysanız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 rpg oyun tasarımı falan mı yapsam diye düşünüyorum aslında derslerde ama çok teferrüat işi ya hem orda yazıp çizdiklerimden öteye gidemem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 nasıl bu kadar canın sıkılabilir ki derslerde, otur dinle işte yav. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Eee girmeyin olm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 hani böyle bi kağıt geliyo önüne imza atıyosun o dert işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 mokoko said: lan çıkın dersten okadar baydıysanız. ilk senelerimde öyle yapıyodum ama derste durup dersi dinlememek cidden daha iyi. hiçbişey takip etmiyosun ama arada hoca kilit bişey söylüyo onu yakalıyosun. kilit bişey söylemese bile dersin konularını falan görmüş oluyosun. ne kadar dinlemesen dinleme yine de 2-3 cümle akılda kalıyo bu da sınav zamanı çalışırken ciddi kolaylıklar sağlıyo bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 baska bir derse calis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 çalıştığım dersin saatinde de bu derse mi çalışayım? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Holy said: kitap okusanıza derslerde? Jules Verne kitapları cep boyutunda, onları okuyun. 45 civarı kitap var, oku oku bitmiyor. jules verne denmiş <3 görmemişim terry pratchett'i öneririm. "madem dersle ilgilenmiyosun kitap oku"ya +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Ya terry pratchett :/.Ona puanım dohuz değil kanka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 lisede sıra altından... kalanmışlığımız da var ama ort 1 d flndık belki hz2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 ya bırak sinan entel gız tribi işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar