Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

FPS'nin 7 harikası

Xanador

Öne çıkan mesajlar

aha duke nukem iyi idi disket ile kurduğumuz versiyonu hani çatıya düşerek başlıyoruz.

Birde hocam şimdi ilk FPS dersen listede zamanlama problemleri çıkar :D ama Ben Fps tarzındakileri yazayım

Half Life ilk çok iz bıraktı herkesde
Doom fazla söze gerek yok herhalde.
Duke Nukem Shake it baby.
Quake :S ! Nailhun FTW
EOB hani fps diyesim geldim :D
Daggerfall ay ay :D
Hexe XD
Wolfenstein

Aklıma bu kadar geldi valla hm mhmm
Sosyal ağlarda paylaş

LathspeLL said:

maxigenous said:

LathspeLL said:

Call of Duty 1 ve 2 bir kere Medal of Honor: Allied Assault'ın yanına bile yaklaşamamıştır bence.

Mohaa'da denendi, cod 1'de yapıldı, cod 2'de çok daha ileri götürüldü. Çok nettir yani bu olay. Tartışmaya gerek yok bile.

MoH:AA'da yapıldı, cod1'in animasyonları rezalet ötesiydi, cıvıl cıvıl renkler falan atmosfer rezildi. CoD2 daha iyiydi ondan ama zaten aralarında yıllar var. MOH:AA > CODS "Tartışmaya gerek yok bile"

Neye göre rezildi ? MOHAA'ya göre mi ? Bırak allahını seversen.

Atmosfer rezildi diyebilmek için aynı dönemin iyi atmosferini göstermen gerekir. MOHAA atmosferi nedir ? Tek başına koşup bütün Alman ordusunu yok etmek mi atmosfer ? COD1 zaten bir bütünün parçası olan asker atmosferiyle özellikle ww2 temalı oyunlarda bir çığır açtı. Cod2de ise bu olay çok daha ileri götürüldü. Karşılaştırılabilecek bir MOH oyunu yok tabi aynı dönemde..

Sosyal ağlarda paylaş

CoD2 iyiydi zaten bana cod2'yi gösterme. Cod1 diyorum ben. Bir kere CoD varsa MoH yüzünden var. İkincisi zaten CoD'u yapanlar MoH:AA'yı yapanlardı hahah.

CoD1'i açtığımda resmen sinirlendiğimi hatırlıyorum, rengarenk renkler, geliştirdik dedikleri animasyonlar odun gibi, hızlandırılmış animasyon gibiydi resmen.

MoH'un renk paleti, müzikleri, dialogları ve filmsel yapısı çok daha başarılıydı. Spielberg yapımı bir kere oyun ya, o bile yeterli.
Sosyal ağlarda paylaş

Ya COD'un MOHAA'dan tek üstün yani, bu Jason West-Vince Zampella ekibinin falan MOH serisinde yapmak isteyipte, EA kodamanları tarafından onay verilmeyen oyun içi düşüncelerinin sonunda gerçekleştirilmiş olmasıydı.

Bence de MOHAA kadar başarılı bir oyun değildi COD1 ama kesinlikle çok daha bağlayıcı bir yapısı vardı. Hani sonra adamlar bunları geliştire geliştire Modern Warfare serisini ortaya çıkardılar asdfsda

ha ama bence de MOHAA > COD1

Lakin COD2> MOHAA > COD1

gerçi cod2'nin single'ından hiç haz etmiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

LathspeLL said:

CoD2 iyiydi zaten bana cod2'yi gösterme. Cod1 diyorum ben. Bir kere CoD varsa MoH yüzünden var. İkincisi zaten CoD'u yapanlar MoH:AA'yı yapanlardı hahah.

CoD1'i açtığımda resmen sinirlendiğimi hatırlıyorum, rengarenk renkler, geliştirdik dedikleri animasyonlar odun gibi, hızlandırılmış animasyon gibiydi resmen.

MoH'un renk paleti, müzikleri, dialogları ve filmsel yapısı çok daha başarılıydı. Spielberg yapımı bir kere oyun ya, o bile yeterli.

MoH'un müzikleri de zaten her zaman CoD dan iyi olmuştur. Medal of Honor main theme mükemmel bir melodiye sahip.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...