Phyx Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 paylasalim boyle buldugumuz guzel klipleri mesela sunu her izledigimde css oynayasim geliyor. boyle kesik kesik fantastik anlar, mukemmel montaj http://www.youtube.com/watch?v=ZaVCD_8pSE4 bu da ayri fantastik http://www.youtube.com/watch?v=lHqH13Nts2I Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 wtf cheat lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OsManiaC Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 ben direk siteyi paylaşayım en iyi iki tanesini zaten koymuşsunuz vault.alienwarearena.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 cbble büyük de yaptığı nedir o adamın ya :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 claymani gormustum bir daha a$ik oldum asdf ama bunlar world class montajlar abi. ulan deaglede 7 kur$un var herif 4 saniyede 5 hek$at atiyo. HAYVAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 http://www.own-age.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 gaza geldim cs.source aliyorum.hehe serverlar falan aktif değil mi? ciddiyim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 ilk video sayesinde benim de source alasım geldi fps ye açım bu aralar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 clayman videosunda rakipler bi garip ya. arka arkaya 6 kişi döner mi bi köşeyi ya. pek mantıklı gelmedi bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 abi mantıklı olup olmamasını geçtim headshot ları fln montaj lar inanılmaz, film gibi yapmış elemanlar valla helal olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 pronoit said: gaza geldim cs.source aliyorum.hehe serverlar falan aktif değil mi? ciddiyim ben aktif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lynseth Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 pc icin: daha iyisini veya esdegerini gormedim cod montajı olarak.Mutlaka kotuleyenler olucak onlara videodaki macların hepsinin mlg kalitesinde clan macları oldugunu(kayıt suresi yaklasık 1 sene) belirtmek isterim (:D konsollar icin: 2.video 3 parca konsol icinde baya saglam 2 montaj [video]http://www.youtube.com/user/M40A3Predator?feature=oembed" width="459"> buda sapık 1 arkadas channelda nerdeyse kotu denilecek video yok klasik opticnation Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lynseth Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stingbull Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 işte bu yüzden bc2 oynamaktayım. Piç gibi görülür görülmez her el tek atışta vurulup, bi kişi yüzünden oyun oynanmaz hale gelmesin diye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 oha ilk video editing dahil ne kadar iyiymiş. cs:s yüklüyorum şimdi ahah. o deagle shotlar inanılmaz cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 resmen sevmediğim halde benimde cs:s yükleyesim geldi oha ya =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 İlk video çok başarılı montaj, oyuncular hepsi çooook başarılı izlediğim en iyi fps videosuydu gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 antika videomu nasıl koymamışım ben buraya :o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 silph üşenmesem şu videona karşılık l4d2'de video çekecem ama her seferinde üşeniyorum. her oyunda en aşağı 3-4 tane ilginç sahne çıkıyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 ilginçlik önemli değil teknik önemli sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 ahahahh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Oha mükemmelmiş ilk video. Aim botla güzel editing birleşince böyle oluyomuş LSDKFJLSKDFJLSDF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Silphatos said: ilginçlik önemli değil teknik önemli sdf teknikten bahsediyorum zaten. cs'de her dakika böyle oynuyordum ben, rec almak gelmemişti ama aklıma hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 0_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar