Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

13 milyon 390 bin TL haftaya devretti

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
MasterHapLo said:

yok artik somon jhaskdas

ayrica cikarsa bende yakarim haram para olm

öyle olmaması için en ufak bi sebep söyle bana? bütün herşey bu kadar yolsuzluk içinde yüzerken?
Mesaj tarihi:
Paraya zarar vermek suç.

Bi zamanlar 10 bin liralar vardı. Tedavülden kalktığı zaman abim bitanesini alıp dükkanda matkapla delip anahtarlık yapıyorken babam yakalayıp tokatlamıştı seri bi şekilde. O gün bu gündür cüzdana parayı yerleştirirken bile sıralı ve düzgün bi şekilde yerleştiririm.
Mesaj tarihi:
bu arada şu olaylar var...

- bu 20 milyon olursa sadece size yedirmezler, 10 kişi felan kazanır, her birinize 2 milyon tl düşer.
- kazandığınız parayı tek seferde değil, taksit taksit öderler, ödeme bitinceye kadar para değersizleşir zaten.
Mesaj tarihi:
çıkarsa parayı ailedeki dört kişiye eşit olarak bölüştürürüm kendi paramın bir bölümüyle orta halli bir araba alırım, 2 odalı okuluma yakın bir ev satın alırım evinde içini keyfimce döşerim geri kalanınıda faize bırakırım öyle çok para harcayacak yerimde yok gösterişide sevmem zaten o yüzden pahalı arabalar bana göre değil :D

paranın az bir bölümüyle de bir kaç yere yardım yaparım onun dışında çarçur etmeyeceğimi bildiğimden süper bir hayat geçiririm eheh
Mesaj tarihi:
arkadaşlar çıkarsa yakıyoruz.. hayal kurmayın lütfen..

alla alla..

iki dakka villain olmayı beceremediniz.

ya yakıcaz ya da evil evil bişiler yapıcaz işte.

@seagle:
abi niye üzerinde atatürk olan bişiyi yakalım ki zaten. daha düşük bi para birimi üzerinden daha çok para alır, daha büyük bi piramit yapar öle yakarım. hem daha göz doyurucu olur. yoksa joker gibi nereden bulacam ben 170milyon doları (ya da öle bişi) piramit daha değersiz bişi üzerinden olmalı ki dev olsun piramit. göz doldursun, alevli alevli yansın.
Mesaj tarihi:
Masquerade said:

69 mustang ve bir de yat al bana gerisini yak dasaaa. np.

mustang değil de motorla yat alırım ya.. dert değil.

yat içine koyar orada yakarım. yat havaya uçarken motorla boğazın serin sularına atlayış yaparsam millet öldü sanar!

bak bu iyi bi fikir!
  • Yeni Oluştur...