Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Geliyoo.com - Turkiye nin Arama Motoru

roket adam

Öne çıkan mesajlar

foto gerçekse, nur akıyor yüzünden, tam bir neo-feto-akpli profili çiziyor. tepkilerden korkup vazgeçmşitir belki:P

ben bu adamın yerinde olsam, trolldü! diyip geçmez, siteyi kurar güçlendirir, ulaştırma bakanlığına gider "efendim bizim çocuklarımızla bizim değerlerimize göre yaptık, vergimizi de her kuruşuna kadar ödeyeceğiz, üstelik aile yapımıza da uygun, rtük gibi "salak, aptal" gibi kelimeleri bile sansürlüyor. yıldız holdingle de görüştüm sıcak bakıyorlar. eleştirilere karşı basına da demeç veririz, "gogıldan çaldı diyorlar. biz batıdan iyi olanı aldık, ahlaksızlığı değil" deriz. milli arama motorumuz olsun, türkiyede satılan her bilgisayarın anasayfası bu olsun. gugıl da yasaklanırsa alternatifi kalmaz. emri verin ben hemen talimatları uygulayacağım."
Sosyal ağlarda paylaş

Korax said:

"Teorinin Özü: Google ve I Phone elde ettiği tüm veri bilgi ve analizleri bir "Robot" veya "İşlemci" ye yüklediğini ve tek bir data dan Nano Teknoloji kullanılarak bir uydu vasıtası ile anlık olarak 0,00001 Mikro Saniyede veri okuttuğunu düşünün bi. Sizin her şeyinizi bilen hatta aldatışlarınızı konuşmalarınızı ve her saniyenizi bilen bir "Robot" olduğunu düşünün. Ne yapardınız? Karşısında ondan neyi gizleyebilirdiniz? Hangi cihazın içinde hangi yazılımın ne işe yaradığını gerçek anlamda kaçınız biliyorsunuz? 10 -50 -100? kişi mi? Ben garanti edebilirim bi 1,000,000 da bir kişi ya var ya yok. "Herşey bir hayalle başlar ama hiç bir şey başladığı gibi bitmez."" said:

aa şakaymış ulan sdf
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...