Korax Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Bunu yapan adam, yarin resmide "happy victim fest" diye koyunlu kuzulu cevirisinide yapar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Evet http://mserdark.com/medya/googlea-turkiyeden-bir-rakip-daha?utm_source=wordtwit&utm_medium=social&utm_campaign=wordtwit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 aquila said: adi geliyoo olan bir search enginenin(burda enginelik bisey yok gerce kanimca), sadece sex sonuclari getirmesi lazim bence. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 sex yok, üzüm var onla yetinin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 eveeet sakaymis belli oldu, elemanin biri resmen haber kaynaklariyla testis gecip siteyi yapiyo, tabi ne oldugu belirsiz komplex bi arkadas anlasilan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tcpip Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Could not connect: User o111030_search already has more than 'max_user_connections' active connections Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 150 mühendis bu işi bitirmiş, voltrana başlamışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 yalnız serdar kuzuloğlunun yazısını okuyun. Baya rezil bi internet haberi anlayışımız var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 elbetteki şaka bu yapmayın etmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 tamam tamam ben yaptim, php ogreniyim dediydim nasi bisiymis diye, kotuymus vazgectim sonra :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 erucalavera said: said: Saygılarımla. Geliyoo.com Seo'su Buray Savas ANIL sdsfsfsg çok kullanılan bir tabir değil; ama "senior executive officer" diye bişi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 "hadi olum şirket kuruyoz. Sen seo olcan, o ceo olcak, ötekisi müdür olcak, ben de patron olcam" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 patronun oğlu mevkii dolu mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 adam trollmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 foto gerçekse, nur akıyor yüzünden, tam bir neo-feto-akpli profili çiziyor. tepkilerden korkup vazgeçmşitir belki:P ben bu adamın yerinde olsam, trolldü! diyip geçmez, siteyi kurar güçlendirir, ulaştırma bakanlığına gider "efendim bizim çocuklarımızla bizim değerlerimize göre yaptık, vergimizi de her kuruşuna kadar ödeyeceğiz, üstelik aile yapımıza da uygun, rtük gibi "salak, aptal" gibi kelimeleri bile sansürlüyor. yıldız holdingle de görüştüm sıcak bakıyorlar. eleştirilere karşı basına da demeç veririz, "gogıldan çaldı diyorlar. biz batıdan iyi olanı aldık, ahlaksızlığı değil" deriz. milli arama motorumuz olsun, türkiyede satılan her bilgisayarın anasayfası bu olsun. gugıl da yasaklanırsa alternatifi kalmaz. emri verin ben hemen talimatları uygulayacağım." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanador Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 helal google vardı bi aralar onun gibi heralde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lowers Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Could not connect: User o111030_search already has more than 'max_user_connections' active connections 150 muhendismi ugrasmis bununla 2 asilayim dedim patladi :) gerci bana google bile dayanmiyor ama .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 sayfalari okusan asilmana gerek kalmicakti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 ShadowFax said: yav said: sex yazınca sonuç çıkmıyo dağılabiliriz. ahahah denedim harbiden böyle ya süpermiş yaşasın yeşil arama motoru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Korax said: "Teorinin Özü: Google ve I Phone elde ettiği tüm veri bilgi ve analizleri bir "Robot" veya "İşlemci" ye yüklediğini ve tek bir data dan Nano Teknoloji kullanılarak bir uydu vasıtası ile anlık olarak 0,00001 Mikro Saniyede veri okuttuğunu düşünün bi. Sizin her şeyinizi bilen hatta aldatışlarınızı konuşmalarınızı ve her saniyenizi bilen bir "Robot" olduğunu düşünün. Ne yapardınız? Karşısında ondan neyi gizleyebilirdiniz? Hangi cihazın içinde hangi yazılımın ne işe yaradığını gerçek anlamda kaçınız biliyorsunuz? 10 -50 -100? kişi mi? Ben garanti edebilirim bi 1,000,000 da bir kişi ya var ya yok. "Herşey bir hayalle başlar ama hiç bir şey başladığı gibi bitmez."" said: aa şakaymış ulan sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lowers Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Korax said: sayfalari okusan asilmana gerek kalmicakti ondan biraktim:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 kıvırma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arezzo789 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 gg -.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 şöyle diyim. şakaysa komik değil, gerçekse çok komik... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar