Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kayıp Cocuk berat- canlı yayın

Red

Öne çıkan mesajlar

vivavale said:

oha rezillige bak

yalnız cocugun annesini tebrik ettm,catır catır soruyor hesabını rte den.

rte olayı bariz şov amaçlı. Adamın ne yapmasını bekliyorsunuz ki bu durumda, çıkıp ormanda çocuk mu arasın. Görev alanı bu mudur? Polis, jandarma vs zaten işin peşinde.

Türklerin klasik özelliği, nerde bu millet nerde bu devlet diye yakınmak. Tamam evladını kaybetmiş acısı çok fazla, ama başbakanın vs tatiliyle alakası nedir.
Sosyal ağlarda paylaş

Burax said:

Şile'den iyi haber

Bayramın birinci günü annesiyle bayram ziyaretine gittikleri Şile'nin Oruçoğlu Köyü'nde kaybolan 3 yaşandaki berat sağ olarak bulundu
Şile'den iyi haber Berat'ın ormanlık bir arazide bulunduğu ve sağlık durumunun iyi olduğu açıklandı

İstanbul Sultanbeyli’de oturan Çoşkun ailesinin 3 yaşındaki oğlu Berat Coşkun, bayram ziyareti için gittikleri Şile'nin Oruçoğlu Köyü'nde kaybolmuştu.

En son dün saat 15.00 sıralarında köy meydanında görülen Berat'ı arama çalışmaları sonuç verdi ve Berat'a ulaşıldı.

vaniLLe said:

http://www.cnnturk.com/2010/turkiye/11/17/iki.gundur.kayip.olan.3.yasindaki.berat.bulundu/596709.0/index.html
cocuk bulunmus bu arada.

Bone said:

çocuk bulunmuş bu arada...

her sayfada bulunmus cocuk.
Sosyal ağlarda paylaş

SeaGle said:

vivavale said:

oha rezillige bak

yalnız cocugun annesini tebrik ettm,catır catır soruyor hesabını rte den.

rte olayı bariz şov amaçlı. Adamın ne yapmasını bekliyorsunuz ki bu durumda, çıkıp ormanda çocuk mu arasın. Görev alanı bu mudur? Polis, jandarma vs zaten işin peşinde.

Türklerin klasik özelliği, nerde bu millet nerde bu devlet diye yakınmak. Tamam evladını kaybetmiş acısı çok fazla, ama başbakanın vs tatiliyle alakası nedir.

ne şov amacı olm, kadın aggro alıp devleti odaklamak istiyor basitçe. ki eğer çocuk bulunmasaydı daha da çok ekip giderdi oraya bu röpörtajdan sonra, başbakana-cumhurbaşkanına medyadan seslenmek (tu)
Sosyal ağlarda paylaş

Lanet olsun böyle medyaya.

Ulan tamam bir çocuk kayboldu, resmini ver ekrandan haber yap 3 dk tamam. 30 dk sanki nükleer füze çalınmış gibi ne haber yapıyosunuz arkadaş. Sanki Şile'nin nüfusu 70 milyon da bulunsun diye duyuruyorlar.

Reyting, şov. Başka amaçları yok. Ama bu sefer bir yerlerinde patlamış.

Bizim medyamız propaganda, çarpıtma, ajitasyon, frikik, magazin dışında bi boka benzemiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Deane katılıyorum. Haber programları da, haber kanalları da çok cıvık. O gün önemli ne oldu, siyasette neler yaşandı, kültürel ne aktivite var, bilimsel gelişmeler neler, halk nelerle meşgul felan öğrenmek istiyorsun, ama magazin, reyting, yalakalik izliyorsun...
Sosyal ağlarda paylaş

Ya beyler kafama takıldı birşey

Bu şimdi tv capture (öyle mi denir tam bilemiyorum gerçi) di mi?

Çocuğun annesi delirirken kamerayı çeviriyorlar ve arkadaki televizyonu gösteriyor. Televizyonda hala spiker ve annesi gözüküyor. Yayını gecikmeli veriyorlar desek e bizde zaten o yayını izliyoruz o zaman arkadaki televizyonda da o televizyonu görmemiz gerekirdi. Noluyo lan orada? Benim mi kaçırdığım bir nokta var ya da kıç kadar salona 2 farklı kamera koyup bir diğerinin görüntüsünü mü capturledılar ? Çıkamadım ben bu işin içinden.

tam 19:35:15 hatta.
Sosyal ağlarda paylaş

hep vasat tuzun zararları bunlar.

çocuk 2gündür kayıp, ailenin paniklememesi için bir sebep yok yani. geçtiğimiz senelerde bayram döneminde kaybolan/kaçırılan çocukların hâlâ bulunamadığını düşünürseniz panik normal. çocuğu sadece askerler, köylüler, güvenlik güçleri vs. değil akut falan da arıyor... 2tur atılıp bulunabilecek bir yerde değilmiş.

tv yayınlarını biz kameradan anında feed alıp izlemiyoruz. bu yayınlar önce oradaki yayın aracına oradan merkez yayın yapan yere ve oradan uydu üzerinden bize geliyor diye düşün kabaca. yayında bu gecikmeleri görüyorsun zaten.

tv'de tlefonla yapılan canlı yayınlarda sesin yankılanması da bundan bak, farketmemişsiniz büyük ihtimalle.

her neyse, iyotlu tuz kullanın bir de.
Sosyal ağlarda paylaş

abi tamam da capture eden adam direk yayın aracından mı capture etmiş? O da gelen yayını capture etmiyor mu? O zaman o an biz ne görüyorsak arkadaki ekranda da o gözükmeli gibi? Adamlar eve direk kameradan çıkış mı koymuşlar acaba hani yönetmenlerin görüntüyü kontrol ettiği gibi bakmak için falan ama o da çok saçma :S Çok kafam karıştı çok.
Sosyal ağlarda paylaş

Aket-Atum said:

abi tamam da capture eden adam direk yayın aracından mı capture etmiş? O da gelen yayını capture etmiyor mu? O zaman o an biz ne görüyorsak arkadaki ekranda da o gözükmeli gibi? Adamlar eve direk kameradan çıkış mı koymuşlar acaba hani yönetmenlerin görüntüyü kontrol ettiği gibi bakmak için falan ama o da çok saçma :S Çok kafam karıştı çok.

Adam tv ye çeviriyor, tv ye geç gelen yayını sen bi kat daha geç izliyorsun. 2 kez dolaşmış gibi.
Sosyal ağlarda paylaş

Myshkin said:

Uyduyla kablolu yayın arasında bile fark oluyor. Bizimkilere yan odadan adilik yapıyordum ahahaha

özellikle kablolu, normal anten ve çanak anteni kullanan bir çok farklı ailenin olduğu hibrit-komşuluk sisteminde bu daha iyi anlaşılıyo. küçükken gs'nin şampiyonlar ligi maçlarından hatırlıyorum. biz hala dururduk, alttan "GOOOOOOOOOOALANANSKİGOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL" sesleri gelirdi, aradan 12 saniye sonra bizde de belirirdi gol. ne günlerdi.
Sosyal ağlarda paylaş

Aket-Atum said:

Ya beyler kafama takıldı birşey

Bu şimdi tv capture (öyle mi denir tam bilemiyorum gerçi) di mi?

Çocuğun annesi delirirken kamerayı çeviriyorlar ve arkadaki televizyonu gösteriyor. Televizyonda hala spiker ve annesi gözüküyor. Yayını gecikmeli veriyorlar desek e bizde zaten o yayını izliyoruz o zaman arkadaki televizyonda da o televizyonu görmemiz gerekirdi. Noluyo lan orada? Benim mi kaçırdığım bir nokta var ya da kıç kadar salona 2 farklı kamera koyup bir diğerinin görüntüsünü mü capturledılar ? Çıkamadım ben bu işin içinden.

tam 19:35:15 hatta.

Hayır, canlı yayınlar bilerek 2 saniye geç yayına verilir ki, ani bir durum, bir bozukluk falan olduğu zaman 2 saniye de kontrol edilebilir bu. Staj yaptım ordan biliyorum.

Bir de yayının ulaşma hedesi var tabi, sen koca uzaya çık ordan geri gel falan öyle de gidiyor bir kaç saniye.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...