Snake Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 porsche unleashedi kurdum bilgisayara. ardiyeden eski direksiyonumu da çıkardım. hala çok zevkli ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 oynamak isteyen olursa tunngleda takılabiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 zevkle oynadığım tek oyun, nfs2 o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 o değilde daha oyunun ana menüsü bile çıkmamış iken başka bir oyunun reklamını yapmak nasıl bir zekadır anlayamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 high stakes de çok iyiydi de, gelmiş geçmiş en iyi nfs üstüne tanımam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 oynuyorum şu anda porsche unleashedi. multi atmak isteyeni beklerim. xp ve win7de de sorunsuz çalışıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 high stakes ve porsche yi it gibi oynardık ya geçenlerde eskiden kalma korsan porş cdsini buldum.fakat oyun göçüyordu falan ama hala zevkliydi anasını satim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 göçertmemenin yolu var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 porsche unleashed da direksiyondan görünüm var mı yahu? High stakes çok oynadıydım direksiyonla, acayip keyifli bi oyundu yahu o. Sağdan darbeyi alıyodun lastik patlıyodu sonra zar zor gidiyodun falan. Bazı yarışlardan önce para olmuyodu arabayı tamir ettircek sonra yarışta derece için değil hasar almamak için kasıyodun :D ne güzel oyundu hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 var direksiyondan görünüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 öf 4 yarış yaptım baydım direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 başlığı pek okumadım ama bu eski bi oyun değil mi ya? yoksa ben mi öyle hatırlıyorum ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 g27 direksiyon destekliyor mu oyun? @Theridone Hot Pursuit, need for speed serisinin 3. oyunu. Need For Speed 2 SE'den sonra çıktı. o zamanlar için konsept mükemmeldi "aağğbii polisten kaçıcaz laaaaaan!!!!11" diyorduk, şimdi aynı heyecan olmaz tabi ama denemek lazım yine de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 destekler heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HolyRaider Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 olmamış bu oyun bildiğin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 çok çok dandik bi oyun nfs logosunu kaldırıp burnout hot pursuit yazsan cuk oturur nerede o arabaları modifye etme seçeneği nerede o garajlar nerede o akın akın gezdiğimiz şehir bi yarışın üstüne geliyosun, arabayı direk altına veriyor bi yarış geçiyorsun porsche den subaru ya subaru dan astro martin e atlıyorsun AMAN SİZ SAKIN EFOR SARFETMEYİN O KADAR PARA VERDİNİZ ARABA HEMEN GELİYOR diye bağırıyor oyun. hatta bende bağırdım. çok, çok büyük hayal kırıklığı vallahi. hele hele daha oyunun ana menüsü ekrana gelmeden KAMİNG SUNNNN SHİFT 2 demesi aşırı komik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 yani oynamadım ama şöyle bişey var, bu underground değil. need for speed, eski stil nfs'ye dönüş yapıyor gibi bi izlenim edindim ben açıkçası. hani bok bok arabalarla kas kas, para kazan, güzel güzel arabalar al stili rpg kırması nfs'den ziyade eski tarz, "seç arabanı dal arkadaşım!" modelini uygulamışlar. hatta belki de adını o yüzden hiç değiştirmeden Hot Pursuit koymuşlardır. "modifiye yok, arabalar saçılmış" tipi yorumlardan ziyade asıl mevzu olan hız hissiyatı, gerçekten bir spor araba kullandığını hissettirmesi vb. gibi öğelere yorum yapın da onları bilelim. sonuçta nfs'nin amacı o olmalı, "şahinden lamborghiniye giden yolda bir türk gencinin hikayesi" olmamalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 bu seride zaten modifiye olayi olmadiki.. serinin ilk oyunu belkide NFS tarihindeki en büük taslardan biriydi... spor arabalarla polisi pesine takıp yaris kazanma ruhu fln... UG ile baslayan ve modifye üzerine dayanan seri ile karsilastrmayin abi bi zahmet.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 nfs oynamaya underground ile başlayanlar bu ne lan diyor tabi şimdi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 aynen abi niye bu kadar içerlendiki hemen olaya akıyoruz ferrarilerle falan diye? oyunun vaat ettiği bu zaten, o yüzden de ismi hot pursuit. rayban gözlüklü polis amca cama yapışıp cezayı keserdi yakaladığı anda ilk oyunda teytey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Ben direk NFS1 ile başladım, bütün NFS'leri deli gibi oynadım, oyun kötü. İlk NFS'lere dönüş yapıyorsanda daha egzotik mekanlar yapacaksın o zaman. Diğer bütün Porsche Unleashed öncesi oyunlar öyleydi çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 o değil de bi lfs vardı noldu ona? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 var hala hacı http://www.lfs.net/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 nfs nin bütün versiyonlarını oynadım. o eski nfs 2yi falan az mı oynardık. aynı çük kadar ekranda 2 arkadaş aynı klavyeden az mı yarış yaptık. onun eğlencesi bambaşkaydı. heleki porche, allam allam, okul zamanları geceleri gizli gizli kalkar bilgisayarı açar deli gibi oynar okula da uykusuz uykusuz giderdim. procheun evaluation bölümünü bitirmeme rağmen test driver bölümü okadar zorduki, 0,2 sn farkla kaçırdıım için 30dklık test drive bölümlerini yeniden oynadıım çok olmuştur. evaluation bölümünde bi spider bölümü vardı, 55 tur kocaman alanda yarışıyosun. onu kaybettiğini düşünsene, 45dk bi daha. ondan sonra undergroundlar falan başladı ve mostwanted benim için taç noktası oldu. ama kimse kusura bakmasın ondan sonrakiler çok leş :/ maalesef durum bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Dönüşler çok sığ tam konsol oyununa dönmüş araba mı sürüyorsun tie fighter mı belli değil.Ayrıca eski oyunda yol barikatına çarptığında falan anında biterdi oyun bunda anca araban pert olacakta öyle bitecek.Konsol oyunculuğu bitiriyor oyunları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar