Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Need For Speed Hot Pursuit

Dartanian

Öne çıkan mesajlar

porsche unleashed da direksiyondan görünüm var mı yahu? High stakes çok oynadıydım direksiyonla, acayip keyifli bi oyundu yahu o. Sağdan darbeyi alıyodun lastik patlıyodu sonra zar zor gidiyodun falan. Bazı yarışlardan önce para olmuyodu arabayı tamir ettircek sonra yarışta derece için değil hasar almamak için kasıyodun :D ne güzel oyundu hehe
Sosyal ağlarda paylaş

çok çok dandik bi oyun
nfs logosunu kaldırıp burnout hot pursuit yazsan cuk oturur
nerede o arabaları modifye etme seçeneği
nerede o garajlar
nerede o akın akın gezdiğimiz şehir
bi yarışın üstüne geliyosun, arabayı direk altına veriyor bi yarış geçiyorsun porsche den subaru ya subaru dan astro martin e atlıyorsun
AMAN SİZ SAKIN EFOR SARFETMEYİN O KADAR PARA VERDİNİZ ARABA HEMEN GELİYOR diye bağırıyor oyun. hatta bende bağırdım.

çok, çok büyük hayal kırıklığı vallahi. hele hele daha oyunun ana menüsü ekrana gelmeden KAMİNG SUNNNN SHİFT 2 demesi aşırı komik.
Sosyal ağlarda paylaş

yani oynamadım ama şöyle bişey var, bu underground değil. need for speed, eski stil nfs'ye dönüş yapıyor gibi bi izlenim edindim ben açıkçası. hani bok bok arabalarla kas kas, para kazan, güzel güzel arabalar al stili rpg kırması nfs'den ziyade eski tarz, "seç arabanı dal arkadaşım!" modelini uygulamışlar. hatta belki de adını o yüzden hiç değiştirmeden Hot Pursuit koymuşlardır.

"modifiye yok, arabalar saçılmış" tipi yorumlardan ziyade asıl mevzu olan hız hissiyatı, gerçekten bir spor araba kullandığını hissettirmesi vb. gibi öğelere yorum yapın da onları bilelim. sonuçta nfs'nin amacı o olmalı, "şahinden lamborghiniye giden yolda bir türk gencinin hikayesi" olmamalı.
Sosyal ağlarda paylaş

nfs nin bütün versiyonlarını oynadım. o eski nfs 2yi falan az mı oynardık. aynı çük kadar ekranda 2 arkadaş aynı klavyeden az mı yarış yaptık. onun eğlencesi bambaşkaydı. heleki porche, allam allam, okul zamanları geceleri gizli gizli kalkar bilgisayarı açar deli gibi oynar okula da uykusuz uykusuz giderdim. procheun evaluation bölümünü bitirmeme rağmen test driver bölümü okadar zorduki, 0,2 sn farkla kaçırdıım için 30dklık test drive bölümlerini yeniden oynadıım çok olmuştur. evaluation bölümünde bi spider bölümü vardı, 55 tur kocaman alanda yarışıyosun. onu kaybettiğini düşünsene, 45dk bi daha. ondan sonra undergroundlar falan başladı ve mostwanted benim için taç noktası oldu. ama kimse kusura bakmasın ondan sonrakiler çok leş :/ maalesef durum bu.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...