sostizm Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Daha öne 5 milyon izlenme oranlı bir beysbol vidosunu sormuş yanıt almıştım. Vuran atana kızıp kovalıyordu hani. Bu video 11 milyonu geçti, halen tartışılıyor. Nedir yani, hiç mi yapılamaz birşey? Bana sorarsan basit bir şaşırtma ama öyle olsa 22k yorum olmaz altında. Nedir biri basitçe anlatabilir mi? Noluyo yani - bu kadar fırtınalar koparan ne? Eksik kalmayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 açılmıştı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 hangi semtte? eğlencede yoktu burada da gözüme çarpmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 sanki bişi sayarmış ya da kontrol edermiş gibi yapıp oyuna dalıyor aniden, kağıt üzerinde sorun yok sanırım ki seviniyor millet sayı olunca, ama etik açıdan sportmence olmasa gerek ki yorumlar da o yöndedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 hepsinin basireti bağlanmış dsfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 kornerde topa dokunup çaktırmadan oyuna sokmakla falan aynı sanki. hocaya gidiyorum konuşmaya! demiştir elemanların arasından geçerken. çizgi film taktiği bunlar. arkadaki adamlar daha çok kovalasalar bir de kapılı bölüm göreceğiz. o kapıdan girip bu kapıdan çıkacaklar.. hep çizgi filmler yüzünden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Komut hemen gelmiş gibi çıktı diyelim o arada sarılı oyuncular sürekli hareket ediyor, çıkışı kabul ettiysen sarılılara faul çalman gerekir, ben öyle düşündüm izleyince. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 oha çok iyi ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 açılmış ben açtım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 bu cok kral bi trick tir baska yerlerde de yapılmıstı olay su.. amerikan futbolunda oyunu baslatmak icin center topu bacaklarının arasından vermek zorunda degildir onden verebilir tek zorunluluk topun geriye ya da duz bir sekilde yana veriliyo olmasıdır.. cocuk topu alıyo buyuk ihtimal bi sn beyler falan diyo o sırada onden aldıgını gorunce millet duraksıyo 4 adım attıktan sora deparı basıyo.. bunun daha kralı wardı.. amerikan futbolunda takımlar kendi toplarıyla oynarlar.. aynen top yerden bu sekilde kaldırıyo center.. qb "bi sn abiler top bizim degil" diyip kenara yurumeye baslıyo top elinde "koc bu top bizim degil" diye sesleniyo koc ta kendi toplarını gosterip "evet bizim top burda" diyo qb bi anda patlayıp td e kadar kosuyo.. bizim de bunun uzerinde antremanda denedigimiz mesela bi guard kosumuz wardı topu direk guard a veriyodu center.. trick iste pislik olsun kolay sayı olsun cakallık olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Bence gayet başarılı 11 miyon tıkı haketmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 ESPN'de amerikan futbolu izliyorum haftasonları falan bir taneniz de yapın şöyle birşeyi, ama yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Onemli olan playi cocuk mu o hucumda oynatti yksa onceden calisilmis kocun bunu oynayin simdi dedigi bir play mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rynza Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 yapıldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=gCWjioIR5MM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Roney'in numarasına bayıldım, bence iptal edilmemeliydi o gol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Şimdi basitçe şöyle açıklayayım oynayan biri olarak. QB(Quarter back) centerdan topu istediği şekilde alabilir. Kurallar dahilinde sessiz çıkış dahi verebilir. Bunu anlamak karşı takımın(defansif) görevi. Zaten orda karşı takımın line ının hatası var. Gözleri topta değil adamlardaymış demekki. Çünkü line gözünü toptan ayırmaz, top yerden kalktığı an oyun başlar. Buna konsantre olmaları lazım... Bu videoyuda arkadşalara gösterdim. Herkes haklı buldu, yüzyılın sayısı felan dedi vs. Bu ayrı bi kısım da, gene de dediğim gibi illegal ve ya hatalı hiçbişey yok orda. Sayı gayet kurallar çerçevesinde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 screwy said: bu cok kral bi trick tir baska yerlerde de yapılmıstı olay su.. amerikan futbolunda oyunu baslatmak icin center topu bacaklarının arasından vermek zorunda degildir onden verebilir tek zorunluluk topun geriye ya da duz bir sekilde yana veriliyo olmasıdır.. cocuk topu alıyo buyuk ihtimal bi sn beyler falan diyo o sırada onden aldıgını gorunce millet duraksıyo 4 adım attıktan sora deparı basıyo.. bunun daha kralı wardı.. amerikan futbolunda takımlar kendi toplarıyla oynarlar.. aynen top yerden bu sekilde kaldırıyo center.. qb "bi sn abiler top bizim degil" diyip kenara yurumeye baslıyo top elinde "koc bu top bizim degil" diye sesleniyo koc ta kendi toplarını gosterip "evet bizim top burda" diyo qb bi anda patlayıp td e kadar kosuyo.. bizim de bunun uzerinde antremanda denedigimiz mesela bi guard kosumuz wardı topu direk guard a veriyodu center.. trick iste pislik olsun kolay sayı olsun cakallık olsun BUHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAAHAHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH PUHAHAHHAHAHHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=EoxSFBHbA80&feature=related bu iyi baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 bi de şu oyuna futbol demiyolar mı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 handegg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar