yav Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 DeaN, çocuk gibiymişsin be abi, laflara bak :/
Loxias Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 ahah çok komik olmuş. "herkes kötü etkilenecek diye bir şey yok" mantığı. "tecavüze uğrayınca herkesin psikolojisi çökecek diye bir şey yok hadi tecavüze!!!"
Myshkin Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Loxias said: http://imggaleri.hurriyet.com.tr/LiveImages/Foto%20Haber/762/%C4%B0%C5%9Fte%20o%20foto%C4%9Fraflar/D16121933.jpg şunun içine etmeseler baya güzel bir fotoğraf olabilirmiş.
Deacon Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Muslumanligi en azin bilen insanlarin kendilerine musluman diyenlerin olmasi cok ama cok fena ya. Su fotolara bak.
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 1723 yılında napıyorlardı acaba fotograf makinası da yoktu o zamanlar sdfds
Red Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Loxias said: ahah çok komik olmuş. "herkes kötü etkilenecek diye bir şey yok" mantığı. "tecavüze uğrayınca herkesin psikolojisi çökecek diye bir şey yok hadi tecavüze!!!" tecavuz ne zamandan beri dini gelenek ? örnek verirken zekamızıda kullanarak verelim
Soimyr Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 13 yaş altı kızlarla evlenip cinsel ilişkiye girebilmek yasalarca tecavüz olduğuna göre, uzun süredir tecavüzün en azındandan legal bir bakış açısından dini gelenek oldugunu söyleyebiliriz.
Osuran_boga Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 abartmıyo musunuz ? yani hayatın gerçeği bu hiç öğrenmesinler mi istiyosunuz hayvanların kesildiğini yada nasıl kesildiğini.ha derseniz yaşı daha çok ufak biraz büyüyünce öğrensin "tamam haklısın" derim ama ortada bi vahşet falan yok . köylerde küçük yaşta hayvan beslemeyi,kesmeyi,parçalamayı öğrenen çocuklar var bu çocuklar psikopat mı olacak yani nasıl bi yaklaşımdır bu. 7.5 yaşındaki (8 değil :P ) kardeşim koyun kesilişini izlemiş gidip. karşıma alıp biraz konuşayım dedim "lan tamam tamam anladık" die tersledi beni. midesi bulanmış ama olayın cinayet,katliam filan olmadığının farkında.mumbarı da çok sever kendisi yer misin artık dedim yerim dedi :D
Tenekeadam Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 kesecekseniz adabınızla kesin şunu
huun Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 bize de gösterildi ufakken ama babamdan öncesinde uzun bir nutuk dinlediğimi hatırlıyorum. adam iyi anlatmış demek ki, hiç bir rahatsızlık hissetmediğim gibi o gün bu gündür soğuk kanlı bir katilim. niyesini, nasılını anlattıktan sonra bir sorun olacağını sanmıyorum ben. tabii çocuğun bunları anlayabilecek yaşta olduğunu varsayıyorum.
Osuran_boga Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 bide bence bu toplu kesim yerleri daha kötü 1 tane koyun kesilişini izlemekle onlarca kafanın yanyana konulmasını izlemek bir değil.o kesim yerine çocukları almamaları lazım. adam koyunu götürürken çocuğunu da götürüyor izlesin die ne yazıkki // benim de babam küçükken izlememe izin vermemiş sonra da bişiler anlatmıştı izlemeden önce.sadece bi kere bi koyuna çok bağlanmıştım ağlamıştım kesmeyin die babam çok üzülmüş bidaha koyunu hiç önceden almadı (koca adam olduktan sonra bile) bayram günü koyunu getirir kasap da 1 saate gelir keserdi tanışamazdım bile koyunla eheh
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 elmaları ve armutları aynı kalem altında toplayan arkadaşlar.. size kötü bir haberim var
Red Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 normalde etleri martılar bırakıyor kurban bayramıda olmasa hayvan kesilmicek
Loxias Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 yok ben benim 7 yaşındaki ufaklığa veriyorum o kesiyor banyoda biraz daha mantık.
Trias Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Televizyonda çocuklar insanların kesilişini, tecavüzünü gayet normal bir şekilde seyrediyor. Bir hayvanın kesilişini görmeleri pek de önemli değil bunların yanında. Kimseyi de katil yapmaz. En çok cinayet işlenen yerleri, katilleri bir analiz etmek lazım. Kaç hayvan kesilirken seyretmişler :) Ben de küçükken kurban kesilirken çaktırmadan seyrettim, (babam uzak tutardı). Doğrusu da bu olmalı, birisi demiş, "ailede biter"
Loxias Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Red said: Loxias said: ahah çok komik olmuş. "herkes kötü etkilenecek diye bir şey yok" mantığı. "tecavüze uğrayınca herkesin psikolojisi çökecek diye bir şey yok hadi tecavüze!!!" tecavuz ne zamandan beri dini gelenek ? örnek verirken zekamızıda kullanarak verelim ya dini gelenek olunca etkilemiyor mu? yada olayı haklı mı çıkarıyor?
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 yapılan uygulama çok akıllıca değil. ama yapanlar da, görenler de uygun insanlar buna. e o zaman bi sorun var mı? yok..
Loxias Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 ilginç bir memleketiz ya. ne diyeyim.
Bone Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 yav said: bone akşam geliyom seni kesmeye hazrol Izmirde mi? Önceden soylesene de hazırlık yapardım
stimpak Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Loxias said: http://imggaleri.hurriyet.com.tr/LiveImages/Foto%20Haber/762/%C4%B0%C5%9Fte%20o%20foto%C4%9Fraflar/D16121933.jpg korku filmi fragmanına koymalık tam
yav Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 bence o fotoğraf fotomuhabircinin eseri allaşkına, gitmiş eliyle oraya kelleyi koymuş kızla oğlana da 5-10 lira vermiş geçin şurdan fotoğraf çekerken diye babasına da atmıştır belki 10-20 bişey ehueuheuh olan şeyler bunlar değilse de çok manyak denk gelmiş çünkü hakkaten korku filmi fragmanı gibi bana yapay geldi yane
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 kız bisiklete binecek yanında abisi olacak abisi ensesine vurup "in la biraz ben binecem" demiycek resmen komplo
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 DeaN said: Çocuklar? Uygun? o ailenin çocukları. çocukların hayatlarında karşılaştıkları tek sorun bu değil hani. o aileye, o yetiştirmeye son derece uygun davranışlar bunlar.. yani -Çocuklar? +evet -Uygun? +evet. o aileler için son derece uygun. sen götürür müsün küçücük çocuğunu böle bi o yere? hani xunn usulü olacak ama "no further questions, your honor" diyip yerime geçerim bu sorudan sonra.
Öne çıkan mesajlar