Vargath Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Selamın aleyküm kurban bayramı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Marry Bayrams mejts Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Bütün pati aleminin kurban bayramını kutluyorum (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 iyi bayramlar patiler. Eti fazla kaçırmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hammerzeit Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Hoca, bayram namazı esnasında yanındakine bakıyor diye bir gencin yerini değiştirdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 dylanN said: Bütün pati aleminin kurban bayramını kutluyorum (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 iyi bayramlar herkese, bana da et ayırın biz kesmiyoruz :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 GÜNAYDIIIN kurban bayramınız kutlu olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Fistan said: dylanN said: Bütün pati aleminin kurban bayramını kutluyorum (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Herkese iyi bayramlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 PZero said: Fistan said: dylanN said: Bütün pati aleminin kurban bayramını kutluyorum (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 herkese iyi bayramlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 iyi bayramlar. ohs bayram abur cuburu om nom nom. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Çok süfer fotoğraflar çektim, tam kesim anında. Sürekli çekim moduyla saniye saniye yakaladım. Filmleri yıkatayım bella'ya hediye edicem zıhızıhı Bayramınız kutlu mutlu olsun bu arada ekieki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 herkese iyi bayramlar eskisi gibi bir bayram heyecanı yok artık en azından ben yaşıyamıyorum herkes uzakta akrabalar ile görüşemiyoruz falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 SeaGle said: Çok süfer fotoğraflar çektim, tam kesim anında. Sürekli çekim moduyla saniye saniye yakaladım. Filmleri yıkatayım bella'ya hediye edicem zıhızıhı Bayramınız kutlu mutlu olsun bu arada ekieki bizde burada arka bahçede kuzu kestiler, acı acı meeeliyodu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hao Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 boğa kestik 400 kiloluk, elimi yardı debelenirken :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 neşe ile gülümsemesi mi gerekiyodu lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 acıdım lan hayvana, duygularımla oynama bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 ya kesme işlemi falan değilde o hayvanları bi yere bağlıyorlar saatlerce bekletiyorlar.gözlerini kapatıyorlar.yada beceremeyip hayvanı kesemeyip kaçırıyorlar o zaman üzülüyorum ama direk alıp kesseler hayvanı sıkıntı yok fakat bizim millet beceremiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 mutlu bayramlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeaN Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 dylanN said: Bütün pati aleminin kurban bayramını kutluyorum (:D edit/dasaaa:piramit'ten ban.. kolay yenilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Red said: ya kesme işlemi falan değilde o hayvanları bi yere bağlıyorlar saatlerce bekletiyorlar.gözlerini kapatıyorlar.yada beceremeyip hayvanı kesemeyip kaçırıyorlar o zaman üzülüyorum ama direk alıp kesseler hayvanı sıkıntı yok fakat bizim millet beceremiyor Evet o çok sıkıntı. Dört tane arka arkaya kestik bugün hiç birinde sorun çıkmadı, kavurmasını da yedik gerisini de dağıttık oh mis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 SeaGle said: Çok süfer fotoğraflar çektim, tam kesim anında. Sürekli çekim moduyla saniye saniye yakaladım. Filmleri yıkatayım bella'ya hediye edicem zıhızıhı Bayramınız kutlu mutlu olsun bu arada ekieki ahah ben de aldım makineyi ama arabada bıraktım ya dedim şimdi işkembe, kan şu bu sıçramasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar