vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 parfüm ne ya. lüt fen. ilkokulda arkadaslarim alirdi bana dogumgünümde parfüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Olmazmış mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 yani evet. nezaketen cok belli edilmese de görülünce ''pff'' tepkisi yaratcak bisi parfüm. cok basit ve siradan. düsünmeye bile yeltenmedigini gösterir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 giysi iyidr her türlüsü ;) kendi ellerinle giydirirsin.. nasl kolye'yi sen takıosan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 ya çok istediği bi tommygirl vardı onu o yüzden almıştım zaten. parfüm out o yüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ehunekel Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 kıyafet al ama tek bişi alma öle güzel olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 abi eger cok özel diilse.. sen nasl kutlamayi planladgni söyle ona göre bi hediye dusunsun pati.. ----- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makbule Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 şampanya kadehinin içine kazak koy süpriz yap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 İzmir'de Jackson's diye bi yer var. oldukça şık denilebilecek bi yer. yani ben kadife ceket falan giyip gideceğim öyle düşünün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 abi en iyisi para ver kendi alsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 genç adamsın lazım olur de sıkıştır cebine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 uygulama konusunda kendimden örnek veriym mesela --- yılbasnda kolye almstm... bir barda program vardi.. ceketimin cebinde kolye vardi.. ona sarılıyo gibi yapıp,arkada duran ceketimin cebinden kolyeyi alıp ona fark ettirmeden boynuna yerlestrmstm mesela :D 2 ay sonra dogum gunu vardi.. ayni kolyenin kupe ve yüzügnü alıp seti tamamlamstim... --- 1. yılımızı evde kutlamstk ve dolabimdan bana giysi vermesni istedgmde hediye paketyle karsilasmsti fln.. --- hani böyle farkli seyelr yaparsan hediyenin ne oldgu da cok dert diil.. yukarda yazdgm gibi kutladgnz ortam ve hediyeyi sunma seklin asıl etkileyici kısım olucak.. arkadsn dedigi gibi kendi elinde yaptgn paketlere fln koyman gibi.. cıkıpda all diyerek hediye uzatma :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 O süpriz işini ben de yaptımdı, ama benimki çok zor olmuştu. Beğendiği bi cüzdanı almıştım. Otobüsten inince karşıladıydım falan, fakültesine doğru yürüyoruz. Cantasına koymaya kastıydım, ulan güvenlik görüp de bişey zannedicek diye ödüm kopmuştu ahaha. Yol ortasında yapıyorum birde ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 swatchda güzel takılar var o fiyat civarı Bi bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 MrLevie said: İzmir'de Jackson's diye bi yer var. oldukça şık denilebilecek bi yer. yani ben kadife ceket falan giyip gideceğim öyle düşünün. abi öyle bir ortama takı saat fln yakısır gibi.. yemekli mi bu arada bu mekan ? ne biliym böyle aldgn seyi garsonlarn yardmyla fln verebilrsn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 evet aslında garson olayını kullanmayı düşündüm. güzel bir taktik gibi. baya iyi bi şekilde yemekli. baya değişik güzel kaliteli yemekleri var benim anlayışıma göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 o zaman garson olayini uygula.. farkli seyler yap abi :D kıza hissettr yani bu sıradan olmama duygusunu... aldgi diger hediyelere benzemesin.. mesela mekana önceden ugra 1 gül bırak.. sonra kızla oturdkdan sora siparis almaya geldklernde gülü bıraksnlar fln... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 eheh mekan benim kanka problem değil=) söylerim bi gül alıverirler yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 :D öyle muhabbetin olan bir mekansa zaten cok daha kolay olur hersey.. dedigm seyi dene bak hos bir giris olabilir geceye =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 MrLevie said: muhakkak burda bin kere tartışılmıştır, klasik sevgilime ne alayım durumu söz konusu. ama gariplik şurda. 18 kasımda sevgilimle 1. yılımızı dolduracağız, 20 kasımda doğum günü var. önemli bir durum yüzünden 19 kasım gecesi izmirde olabilecek (izmirde yaşıyoruz). bugüne kadar gümüş kolye - gümüş bileklik ve bir tommygirl parfüm ve starbucks termosu (en çok bunu kullandı lan) almış bulunmaktayım. sizce 20 kasım akşamı buluştuğumuzda ona hediye ne götürmeliyim. tavan limit 200tl edit: bu arada buluşacağımız yer İzmir'de Jackson's diye bi yer var. oldukça şık denilebilecek bi yer. yani ben kadife ceket falan giyip gideceğim öyle düşünün.Evlenme teklif et nasılsa bedava ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enigma_ Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Ayakkabı al, Kowalski fln olabilir, Deriden'den. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Güzel bir yere götür yemeğinizi yiyin bakı nkeyfinize yıllar çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HolyRaider Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 26 kasım lan bizimkide kasımda aşk başkadır sweet november charlize theron bebeğimsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 çok kararsızsan parfüm al ya lacoste nin love of pink'i var harika bişi sıkan insanın arkasından gidiyorum istemsizce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 jackson's güzel de köse ayakkabı giyip kravat falan da takma sakın sdf oraya gittik asansöre götürdüydüm ne var başka izmir'de kutlamalık yemek yencek bir yer? bostanlı'da klas bir balıkçı vardı adını unuttum onu düşünüyorum şimdilik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar