Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

1. yıl hediyesi meselesi

MrLevie

Öne çıkan mesajlar

uygulama konusunda kendimden örnek veriym mesela
---
yılbasnda kolye almstm... bir barda program vardi.. ceketimin cebinde kolye vardi.. ona sarılıyo gibi yapıp,arkada duran ceketimin cebinden kolyeyi alıp ona fark ettirmeden boynuna yerlestrmstm mesela :D
2 ay sonra dogum gunu vardi.. ayni kolyenin kupe ve yüzügnü alıp seti tamamlamstim...
---
1. yılımızı evde kutlamstk ve dolabimdan bana giysi vermesni istedgmde hediye paketyle karsilasmsti fln..
---
hani böyle farkli seyelr yaparsan hediyenin ne oldgu da cok dert diil.. yukarda yazdgm gibi kutladgnz ortam ve hediyeyi sunma seklin asıl etkileyici kısım olucak.. arkadsn dedigi gibi kendi elinde yaptgn paketlere fln koyman gibi..
cıkıpda all diyerek hediye uzatma :P
Sosyal ağlarda paylaş

O süpriz işini ben de yaptımdı, ama benimki çok zor olmuştu. Beğendiği bi cüzdanı almıştım. Otobüsten inince karşıladıydım falan, fakültesine doğru yürüyoruz. Cantasına koymaya kastıydım, ulan güvenlik görüp de bişey zannedicek diye ödüm kopmuştu ahaha. Yol ortasında yapıyorum birde ahahaha
Sosyal ağlarda paylaş

MrLevie said:

muhakkak burda bin kere tartışılmıştır, klasik sevgilime ne alayım durumu söz konusu. ama gariplik şurda.

18 kasımda sevgilimle 1. yılımızı dolduracağız, 20 kasımda doğum günü var.

önemli bir durum yüzünden 19 kasım gecesi izmirde olabilecek (izmirde yaşıyoruz).

bugüne kadar gümüş kolye - gümüş bileklik ve bir tommygirl parfüm ve starbucks termosu (en çok bunu kullandı lan) almış bulunmaktayım.

sizce 20 kasım akşamı buluştuğumuzda ona hediye ne götürmeliyim.
tavan limit 200tl

edit: bu arada buluşacağımız yer İzmir'de Jackson's diye bi yer var. oldukça şık denilebilecek bi yer. yani ben kadife ceket falan giyip gideceğim öyle düşünün.
Evlenme teklif et nasılsa bedava ;)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...