barbu Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 onu yazar abi ilk olarak hemde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JonBovi Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 hülya avşarın eski acc imiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 neymiş ya söylenmeyen özellik öğrenen var mı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Dingaer said: neymiş ya söylenmeyen özellik öğrenen var mı :) bu charlar ölmuyormus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayalp Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Account icin herhangi bir para ödenmiyordu benim accountta özel bir durum söz konusu olmuştu kredi kartı ile ilgili ama bu özelliği kapattırıyorum,subscription u iptal ediyorum zaten sizin gibi alaycı bir ortama bu özelliği belirtmek veya bahsetmek gereksizmiş. Şu andan itibaren Account fiyatı bu 80 lvl 9 Adet Karakter için 500TL ye çekmiş durumdayım. İlgilenenler burdan veya özel mesajla ulaşabilir.Lütfen gereksiz laflarla doldurmayın size saçma geliyorsa veya ilgilenmiyorsanız basın geçin. İyi günler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UniRoss Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 50 TL veririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Ayalp said: Account icin herhangi bir para ödenmiyordu benim accountta özel bir durum söz konusu olmuştu kredi kartı ile ilgili ama bu özelliği kapattırıyorum1. si burası wow-turk değil, burda yoruma açık ilanlar görüldüğü üzere, troll kıvamına ulaşmadıkça. ayrıca burada alıcı/satıcı fark etmeksizin mantıklı olan korunur saçma olan kınanır. 2. si bu bahsettiğin özellik değil dolandırıcılık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 şuraya dışardan gelip, abidik gubidik şeyler yazıp, dalga geçilince de rage yapan elemanlara bayılıyorum yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Kesin ödemede bug falan oldu, son kullanım tarihi geçmiş bi karttan ödeme çekti Blizz sürekli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 hayır istediğin fiyat farkı ile zaten 1 seneye yakın oynanabiliyor. o süre de zaten wow'un expansionını tamamlamak için fazla bile, bir de insanlardan bunu peşin peşin alıyosun özellik sayarak. wow'u 3 sene daha zevkle oynayabileceğimin garantisini verip peşin peşin para istemek kadar saçma bişey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 KARAKTERLERİN MALİS ATIYOMU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Eralp said: şuraya dışardan gelip, abidik gubidik şeyler yazıp, dalga geçilince de rage yapan elemanlara bayılıyorum yahu pek de rage yapmamış henüz, "iyi ki trollediniz harikasınız" demedi diye rage yapmış sayılmıyor accountun değerini arttıran gizemli özellik olayı iyiymiş ama :p ben de zamanında "uff bu accountu satsam amma para eder" diyodum 10 tane level 80 olduğu için, ama artık level kasmak filan o kadar kolaylaştı ki level 80 olmanın bi değeri kalmadı, burda da denildiği gibi anca achievementlar, %310 mountlar falan para ediyor artık tatmin edici bi fiyata satabilirsin inş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar