Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 aquila said: Gimliyle konus, adam mimarlik masteri yaparken avrupaya konservatuara gitti. ulen ne kötü hissettim kendimi mimarlık okuyorum 3'den ders alamadım herşeyden kaldığım için, elektro gitar çalıyorum 5 yıldır hiçbirşey çalamıyorum lan konsere çıktım blur song2'de sıçtım o derece. ne fail bir adamım yahu. neyse siz devam edin. benim de kendi çapımda başarılarım vardır elbet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Black-ice said: aquila said: Gimliyle konus, adam mimarlik masteri yaparken avrupaya konservatuara gitti. ulen ne kötü hissettim kendimi mimarlık okuyorum 3'den ders alamadım herşeyden kaldığım için, elektro gitar çalıyorum 5 yıldır hiçbirşey çalamıyorum lan konsere çıktım blur song2'de sıçtım o derece. ne fail bir adamım yahu. neyse siz devam edin. benim de kendi çapımda başarılarım vardır elbet. SONG2 AHAHAHAH çalmayan amatör grup yok gibi bişey... biz dahil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 alla alla.. bu konuya "tamam okula gidiyorum, kilitlenebilir" yazılması lazımdı şu ana kadar.. yazılmaması hata bak, onu diyim. haydi afrikalılar okula kampanyası ile git hatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 uyurgezer said: ara verip caz kompozisyon ve davul performans konularında iyice geliştirmek istiyorum kendimi. birde sahne tecrübesi tabi. şu mesaja kadar okudum belki başkası değinmiştir (hatta bahsedeceğim kişinin kendisi e gelip konuya değinmiş olaiblir) şimdi elimizde bir öğrenci var, ortaokul lise döneminde piyano eğitimi almış (ki bu sırada Kadıköy Anadolu Lİsesi'nde öğrenci) lise bitince yıldız teknik üni de mimarlık eğitimi alıyor tabii üniversite dönemi boyunca müzikten kopmuyor, konserlere çıkıyor, kendini geliştirmeye devam ediyor. üniversitesi bitiyor, yüksek lisansa başlıyor ve teorik kısım geçen sene bitiyor. bu arkadaş şu anda yüksek lisans tez aşamasında ve aynı zamanda hollanda'da jazz eğitimi veren bir okulda yeniden öğrenim görüyor (yanlış hatırlamıyorsam 4 senelik bir eğitim) sonuç olarak 4 yıllık üniversite öğrenimini bitirip altın bileziğini taktığındandır herhalde ailesi mzik eğitimi için bu arkadaşa destek de oluyor bu arkadaşı forumda "Gimli" olarak tanıyoruz Gimli eğitimine ara vermedi, müzik kariyerine de ara vermedi bence sen de müzikle uğraşmayı bu kadar çok zeviyorsan benzer bir yoldan git kuzey yarı kürede bir okula kaydolman sana bomboş 1 yıl kazandıracaktır ayrıca üniversite hayatın boyunca tanıyacağın müzikle uğraşan insanlarla etkileşerek kendini geliştirebilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Eğer Avustralya'ya gitmek zorunda değilsen, kuzey yarım küreyi beklerken vaktin olacak zaten herkesin söylediği gibi. Üstelik üniversite lise gibi tüm zamanını öldürmüyor, aksine sosyalleşmek, hobilerinle ilgilenmek ve onları da geliştirmek adına çok fazla zamanın oluyor. (istersen tıp oku, yine de oluyor o boş zaman bir şekilde) Kardeşim de müziğe baya yetenekli ve ilgiliydi, derslerinde de başarılıydı. Bir dönem konservatuar'a gitmek de istedi. Ama ikisi arasında karar ver denildiğinde konservatuar'ı seçmedi. Şu an kendisi diş hekimliği okuyor ve o kadar çok boş zamanı var ki (kendisi ders çalışmayı baya baya sever bu arada, son güne bırakmaz standart öğrenci gibi) tango dersi alıyor, evde enstrüman çalıyor vs. Aynı şekilde ben ve üniversitedeki diğerleri de üniversite hayatımız boyunca dünya kadar faaliyetin peşinden koştuk. Özetle şu an senin için davul çalmak için üniversiteyi erteleme fikri cazip geliyor olabilir, üniversitede yorulacağını davulu ikinci plana atacağını vs. düşünüyor olabilirsin. Ama bir de şu var; davul için üniversiteden vaz geçtiğini düşünelim; Bir süre sonra para kazan, bak başının çaresine dediğinde ailen, elinde sadece davul çalma yeteneğin olduğu için, ne çalacağını seçme şansın pek de olmayacak; (özellikle Türkiye'de yaşarsan) gidip Seda Sayan'da davul çalmak zorunda dahi kalacaksın belki günün birinde. Öte yandan üniversiteye devam ederken davul çalışırsan mezun olduğunda elinde işin gücün olacağından istediğini, istediğin yerde, istediğin kişilerle çalmak için seçim yapma özgürlüğün olacak en baştan; çünkü maddi özgürlüğün olacak. Maddiyat belki her şey değil ama çok şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 okuluna da git, davulunu da çal. no guts, no glory. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Emaleth said: okuluna da git, davulunu da çal. no guts, no glory. Aynen öyle dar görüşlülük değil kendini düşün hiç bir şey eskisi gibi değil davul alamayacak pozisyona bile düşebilirsin ileride mesleksiz ha terside olabilir efsanevi birşeyde olabilirsin. dont try your luck Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 ortaokuldan yakin arkadasim 4 sene makina muhendisligi bitirdi itu'de, mezun olur olmaz berklee'ye basvurdu kabul aldi, simdi davul okuyor berklee'de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Emaleth said: okuluna da git, davulunu da çal. no guts, no glory. qft niye birini yapmak icin digerini salman gereksin ki? universite yasami insanin her seyi yapabilecegi bir donem. bir insan niye universiteye gitmek istemez ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 abi davul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeaN Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 müzik için okumamak kolej harvard oxford yurtdışı eğitim Bunlar bana çok fazla geldi beyim, yorum yapamayacağım http://www.tersninja.com/wp-content/uploads/2009/03/canim-kardesim.jpg Ama gerçekten müzik ne abi? Geçti o zamanlar. Sektörü olmayan, tekeli olmayan tür mü var artık. Onu bırak, elini sallasan davulcu, gitarist falan. Kaçırırsan oxford fırsatını, gelirsin çalarsın beyoğlunda, barlarda, 50 kaata. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 bu fırsat bende olsa şimdiden okula gitmiştim! orada çalarsın davulu zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 oku ve davul çal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 okul çal ve davu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Bizden beklenen ile bizim yapmak istediklerimiz çok farklı şeyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 ates et ve unut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 fakir olsaydın da sahip olduğun eğitim imkanlarını idrak edebilseydin keşke ayrıca çok süper bi yeteneğin yoksa davulla ne yapabilirsin? nasıl para kazanacaksın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 git okuluna. bitir güzelce. o sırada kendince arkadaşlarınla orda burda çal grubunla. mezun olduktan, çevre edindikten sonra hala daha kafanın bi köşesinde kaldıysa o zaman tamamen yönelirsin ne kadar istiyorsan. ama çoğu insan şu sendeki fırsatların birazına ulaşabilmek için nelerinden feragat ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 said: ayrıca çok süper bi yeteneğin yoksa davulla ne yapabilirsin? nasıl para kazanacaksın? abi bak bu türk bakış açısı! ahuahu türk genelde götünü sağlama alacak bişiye tutunamadığı için, yetenek, allahtan işaret falan arar durur.. sevdiği şeyi yapmak ya da hobi sahibi olmak lüks şeylerdir hayatında. her bi olaya aşırı gerçekçi baktığı için zaten bok gibi olan hayatını daha da bi boka çevirir. dünyanın neredeyse tüm adam gibi gelişmiş ülkelerinde alt culture olayı varken bizde eee.. hmm.. aa... nasıl desem alt.ı bırak herhangi bi kültür olmamasının sebebi de budur hani. yazıyı yazana giydirmiyorum bu arada, alınmasın arkadaş üzerine. zihniyete giydiriyorum ben. konuya geri dönecek olursak, okula başla. davula da başla. çok çok iyi giderse dert etme, ünilerde hakların çok. dondurabilirsin vs. sıkıntın olmasın yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Hit the road jack.. Boşver okulu , muzik yap. İnsanlar aşağıladıkça ve durum bunun tersini gösterdikçe ve hayatında muzik yapmaman için karşına sebepler çıktıkça anca muzik dunyan guzelleşebiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 davul çalmak için okumak zorunda değilsin, müzik yapmak istiyorsan niye üniversiteye gidesin ki... bence de boşver okulu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 dasaaa said: said: ayrıca çok süper bi yeteneğin yoksa davulla ne yapabilirsin? nasıl para kazanacaksın? abi bak bu türk bakış açısı! ahuahu türk genelde götünü sağlama alacak bişiye tutunamadığı için, yetenek, allahtan işaret falan arar durur.. sevdiği şeyi yapmak ya da hobi sahibi olmak lüks şeylerdir hayatında. her bi olaya aşırı gerçekçi baktığı için zaten bok gibi olan hayatını daha da bi boka çevirir. dünyanın neredeyse tüm adam gibi gelişmiş ülkelerinde alt culture olayı varken bizde eee.. hmm.. aa... nasıl desem alt.ı bırak herhangi bi kültür olmamasının sebebi de budur hani. yazıyı yazana giydirmiyorum bu arada, alınmasın arkadaş üzerine. zihniyete giydiriyorum ben. konuya geri dönecek olursak, okula başla. davula da başla. çok çok iyi giderse dert etme, ünilerde hakların çok. dondurabilirsin vs. sıkıntın olmasın yani. abi tamam da adam eğitimiyle davulu kıyaslıyor eğitim ile ikisini aynı kefeye koyduğuna göre birbirlerinin bir şekilde yerine geçebilir olmaları gerekir yoksa eğitimi bence de davula engel değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 gayet engel. Muzikten para kazanmak kolay is degil. biton studyosuna gitcen provasi olcak su olcak bu olcak, kayit zamani kapancan iceri, bi de bunlarin yaninda okulu goturcen... imkansiz malesef. okul ile anca arkadas arasinda davul calma ufakcik yerlerde calma olayi ilerler, ki o bile zor ilerler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 abi engeldir profesyonel olmasına ben hobi olarak öğrenmesine engel değil diye şeyttim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Müziği erteleyebilirsin, okulu erteleyemezsin. Okuldan müziğe her an geçebilirsin, müzikten okula geçemezsin, 4 sene sonunda birinde iyi veya kötü bir ortalamayla diploman olur, öbüründe hiçbirşey olamamış olabilirsin. Alınacak risk var alınmayacak risk var bence. Bu alınmayacak olanlardan bir tanesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar