Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

XBOX 360 alacagim

Ben&Jerry's

Öne çıkan mesajlar

Anubisath said:

Anubisath said:

Viktor said:

sunu atliyorsunuz

jailbreak illaki fat32 istiyor, fat32 dede dosya limitleri var malum, 4gb dan buyuk dosya yapamiyorsunuz

simdilik o yuzden basit oyunlar calisiyor jailbreakli ps3 lerde, 4gb i gecen imajlari okutmak mumkun degildi hala, parcalara bolucez imaji filan diye konusuyorlardida ne oldu en son bilmiyorum

sony nin kendi disk formatini ise hala kiramadilar, jailbreak zaten sistemin tamamen kirilip cozulmesinden cok backdoor direk, ha jailbreak yaptilar onuda kirarlar diye bisey yok hala kirilamadi, kirilamiyor

NTFS deseniz alet desteklemiyor zaten eheueu

ps3 jailbreakin ciddi limitasyonlari var

şu kısmı anlamadım tam olarak,torrentlerde 15-20 gblık oyunlar görüyorum ben mgs 4 heavy rain filan. ne gibi limitasyonlar var tam olarak? xboxtaki firmware olayı kadar stabil deil mi mesela jailbreak? ben yaptırmayı düşünüyorum ama detaylı araştırma ihtiyacı duymadım pek internette hemen her oyunu gördükten sonra.

yahu bişey sorduk arkadaş şurda. troll'lemeye,fanboyluğa gelince wall of text döşüyosunuz bi sayfa,biri bişey sorunca cevap vermiyosunuz lol -_-

4gbdan büyük part olanları internal hard diske atıyorsun, diğerlerinin hepsini externallara koyuyorsun.

Bir tane usb aparat var, ps3 ü açarken o takılı ise jb li oluyor direk makine, takılı değilse eski orjinal haliyle açılıyor. Jb li açınca hdd ye koyduğun oyunlar çat diye açılıyor, olay bundan ibaret. Makinede modifikasyon vs en ufak birşey yok, anlaşılması yok, ban yok.
Sosyal ağlarda paylaş

Kojiroh said:

Bugün kuzenimde Xbox360 oynadım biraz da, her türlü oynatır abi bu kendini, hardcore, casual, co-op falan. Ki bende PS3 var ona rağmen böyle diyorum mesela.

Eğer PS3 ile Xbox 360 arasında kalsam ikisini de alabilcek kadar para elde etmeye bakarım sdfgdsf

Güle güle oyna bu arada

controller nefis dimi
Sosyal ağlarda paylaş

http://gamer.blorge.com/2008/11/22/analysis-ps3-vs-xbox-360-controller-comparison/

2008 in konusunu :p

her kolun bazi avantajlari ve dezavantajlari var, FPS de DS cok daha iyi misal ancak DS nin ne akla hizmet degsitirdigi acayip triggerlari feci yoruyor parmaklari, dpad DS da cok cok daha iyi misal falan filan bakarsiniz yaziya

xbox kolu PC icin alicam sanirim iyi bir fiyata bulursam, hemde port oyunlarda rahat olur diye dusunuyorum fable 3 filanda carrefourda aliodum gecende cok pahalli turkiyede

penth lan, o kadar reklamlarini yapiosun herfilerin solede bana kol ayarlasin bari microsoft :p
memnun kalirsam belki iksboks bile alabilirim korsan power icin ehueheue
Sosyal ağlarda paylaş

abi tam xbox360'ın gamepadi yazmaya gelmiştim, bi önceki sayfada yazılmış bile...

ama dikkat çekmek istediğim başka bi durum var.

benim anlamadığım A'yı seven A'yı B'yi sevene zorla sevdirmeye çalışıyor. hangisi daha uzağa işer muhabbeti sıkmadı mı artık? allahın oyunları için birbirinizin boğazına sarılacaksınız yanyana olsanız neredeyse. mobil cihazlarda da iOS-Android kavgası çıkıyor iki günde bir. futbolda fb-galatasaray.

ya tamam bişeyi sevebilirsiniz, dolayısıyla başkalarına da sevdirmek isteyebilirsiniz de, tartışabilirsiniz doğal olarak da, ama inatlaşmak çok gereksiz geliyor...

alın oynayın abi işte allahın dandik konsolları ya... 2 parça plastik alttarafı.

ha buarada asıl söyleceğimi pas geçmişim. PS için xbox kolu algılayıcısı var mı?
Sosyal ağlarda paylaş

elli ekre dedim fanboylukla alakasi yok diye :p

hep soylerim cidden fanboyluk yapicak olsam gider nintendo fanboyu olurum cunki adamlari ve yaptikalri isleri daha cok begeniyorum, miyamoto da cok alcakgonullu ve rullaz bi adam hani olmeden once keske gorme imkanim olsa da super mario world kartusu imzalatsam :/

ha ama gelipte "wii en iyi konsol" demem, kopekler bile guler cunki buna ehuehue

bide reggie var tabi <3 <3 <3

http://www.youtube.com/watch?v=FZIFTf5ufhs

http://images.encyclopediadramatica.com/images/6/68/Reggiemoney.gif
Sosyal ağlarda paylaş

lath bende ps3 almayı planlıyorumda, bu slim olayı falan nedir ? Araştırdıysan direk olarak hangisini almak lazım bir bilgi versene :)

Birde burda ekstradan 40 euro vererek 2 sene olan garantiyi 4 sene yapma var alırken bunu yapıcam herhalde, forumda sarı ışık konularından geçilmiyor çünkü.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...