Cons Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 o dev kemanı çalan eleman çok tipsizmiş ya kızında sesi rahatsız edici Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hastadam Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 bu kadının sesini beğenmeyenler edith piaf dinleyince ne diyolar çok merak ettim şimdi, çünkü bu kadının sesi onunkiyle aynı nerdeyse. bu arada güzellik konusuna gelince kusura bakmayında birçoğunuzun dinlediği yada beğendiği metalci kadınlardan 20 kat daha tatlı bence. siz dikenli bileklik takıp metalci kız arkadaşlarınızla, birbirinize tecavüz edersecesine bangır bangır sevişmeye devam edin lütfen, bunun tatlılığı bize kalsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 abi koşarak kaç bence, edith piaf dinlemesek bizi ayak üstü yatırıcan şurada. Ne alakası var bu le kötü'nün edith piaf'la? aynısı demiş bir de ya ahaha, at kendini en yakın uçurumdan. ha evet fransızca 2si de onu doğru tahmin etmişsin. Bu kötünün sesinde modul var bi kere; hani motorsikleti buğarttımak için egzoz takarlar daha böyle harhar çıkar sesi ondan işte. ameliyat lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 kiz baya iyi soyluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 kızın gideri var mı? esas soru bu piyano çalan kız değilmiş bu.. yokmuş.. bye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 kız gudubet şarkı kulaklarımı şeyaptı. 20 sn falan dayanabildim kız söylemeye basladıktan sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 kızın ses tonu çok hoş. böyle ses tonları çok hoşuma gidiyor benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Laorx said: abi koşarak kaç bence, edith piaf dinlemesek bizi ayak üstü yatırıcan şurada. Ne alakası var bu le kötü'nün edith piaf'la? aynısı demiş bir de ya ahaha, at kendini en yakın uçurumdan. ha evet fransızca 2si de onu doğru tahmin etmişsin. Bu kötünün sesinde modul var bi kere; hani motorsikleti buğarttımak için egzoz takarlar daha böyle harhar çıkar sesi ondan işte. ameliyat lazım. 1 nodül. 2 edith piafla alakası yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hastadam Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Laorx said: abi koşarak kaç bence, edith piaf dinlemesek bizi ayak üstü yatırıcan şurada. Ne alakası var bu le kötü'nün edith piaf'la? aynısı demiş bir de ya ahaha, at kendini en yakın uçurumdan. ha evet fransızca 2si de onu doğru tahmin etmişsin. Bu kötünün sesinde modul var bi kere; hani motorsikleti buğarttımak için egzoz takarlar daha böyle harhar çıkar sesi ondan işte. ameliyat lazım. YEEEE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 yok rockçı, adı serpil. herkes bilsin yani ona göre edit: evt arkadaş saçmalamış, en son benim kız arkadaşıma metalci demişti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hastadam Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 ahahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 kız bi öksürse hallolcak herşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Soner Sarıkabadayı da sümkürse sesi düzelecek gibi geliyor bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 o zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 xunn said: Kızın ve dilin çirkinliğinden konsantre olamadım. zevksiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mightee Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 dilin iticiliğine bende katılıyorum, j harfi çok var asdsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 olm çalışırken çoğiyi gidiyor bu şarkılar yavs, anlamadığımız için konsantre gitmiyor. var mıdır tavsiye edebileceğiniz ingilizce, türkçe dilleri dışında böyle güzel albümler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Rokkurro - Í Annan Heim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 iğrenç bencede, ses fena kaba, rahatsız edici, düddürüdürüt kısmı fena bayık zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Hastadam said: bu kadının sesini beğenmeyenler edith piaf dinleyince ne diyolar çok merak ettim şimdi, çünkü bu kadının sesi onunkiyle aynı nerdeyse. bu arada güzellik konusuna gelince kusura bakmayında birçoğunuzun dinlediği yada beğendiği metalci kadınlardan 20 kat daha tatlı bence. siz dikenli bileklik takıp metalci kız arkadaşlarınızla, birbirinize tecavüz edersecesine bangır bangır sevişmeye devam edin lütfen, bunun tatlılığı bize kalsın. metalci bayan demişken, sharon memeriyle bu kızı döver sırf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 obaaa coştum lan oo yeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 ekimde geliyomuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Cons said: o dev kemanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Cons said: o dev kemanı çalan eleman çok tipsizmiş ya kızında sesi rahatsız edici Bende onu anlamadım dev kemana ne gerek var. Kızın sesi edith piaf a benziyor şu gırtlakdan yaptığı nağmeler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Cons said: o dev kemanı çalan eleman çok tipsizmiş ya kızında sesi rahatsız edici fransizca olmasi irrite ediyo sarkinin beni bide zinla saksafon sesi cikarmak ne garip bi yaklasimmis muzige ha bide su amerlie tadina herseyden zevk alan fransiz insanini sopaylan doverim lan cumartesi gunu sabah 9 isteyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar