Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL: Galatasaray - Manisaspor 14.11.10 @ 19.00

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

onetimebaby said:

fb-bjk de gs'den 3-4 puan onde yani. nedense gs kume dusuyor, onlar sampiyon.

fb-bjk de taraftar yönetim istifa diye aglamıyor.. nianglar alexler-gutiler quaresmalar bobolar var cunku... cunku besiktas avrupada yoluna devam ediyor gruptan cıkıcak taraftar kötu sonclara ragmen ümitli.. fener zaten o kadar büyük kaosa girmedi tamam her seneye göre kötu ama yinede toparlanma sinyali veriyorlar..gs ile dibe dogru gidiyor ve su yönetim su oyun yapısi su futbolcular ile avrupa kupalarna gitcek bi yerde bitrmesi ligi süpriz olur..
Sosyal ağlarda paylaş

applev0dka said:

onetimebaby said:

fb-bjk de gs'den 3-4 puan onde yani. nedense gs kume dusuyor, onlar sampiyon.

fb-bjk de taraftar yönetim istifa diye aglamıyor.. nianglar alexler-gutiler quaresmalar bobolar var cunku... cunku besiktas avrupada yoluna devam ediyor gruptan cıkıcak taraftar kötu sonclara ragmen ümitli.. fener zaten o kadar büyük kaosa girmedi tamam her seneye göre kötu ama yinede toparlanma sinyali veriyorlar..gs ile dibe dogru gidiyor ve su yönetim su oyun yapısi su futbolcular ile avrupa kupalarna gitcek bi yerde bitrmesi ligi süpriz olur..
ya bıraksana ben fenerbahçeli olarak hiç memnun değil alex başta olmak üzere yönetiminde değişmesinin gerektiğini her zaman söylüyorum 1 seneden beri.
Sosyal ağlarda paylaş

ümittden ve gs kadar durumun icler acisi olmadgndan bahsettim.. memnun gibi bir kelime kullanmadm yada öyle bsy ima etmedim.. evet sorunlarimiz var ama tünelin sonunda bu 2 takım icinde ısıgı göruyorum ben... gs dibe dogru devam ediyor o yüzden yukrdaki yorumun yapılmasi normal.. gs en büyük transferi misimovic'i nasl yollasak die dusunurken.. biz q7 az tekme yemesede oynatsak die dusunuyorz.. keza niang icnde bu gecerli o yüzden GGs ;)
Sosyal ağlarda paylaş

Valla GS ile kıyaslandığında bence BJK ve Fener taraftarı şuan daha memnundur takımlarından,

Misal bir Beşiktaş'lı olarak ben pek memnun olmasam takımdan en azından gelecekte birşeyler olabileceğine inanıyorum, takım o sinyali veriyor.

Fenerbahçe'de ise sorunlar var evet ama bunların ne olduğunu kim bilmiyor. Ya yansıtılmıyor, ya da onlarda bilmiyorlar sorunun nerede olduğunu ama inişli çıkışlı olsa da Fenerbahçe'nin oynadığı oyundan tutun, kadro yapısına göre bana yine ümit veriyor.

Onun dışında GS'nin bana neyini övebilirsiniz ki şuan? Hani Yıldırım Demirören'in en kötü zamanından bile kötü yönetiliyor bence şuan GS,

Oyuncular desen bir Sabri, Neill, Baros dışında gerçekten istekli oynayan kimler var? Kewell var desek birde elinden geldiğini yapan, gelince Arda desek gerisi?
Sosyal ağlarda paylaş

DarKRideR said:

Valla GS ile kıyaslandığında bence BJK ve Fener taraftarı şuan daha memnundur takımlarından,

Misal bir Beşiktaş'lı olarak ben pek memnun olmasam takımdan en azından gelecekte birşeyler olabileceğine inanıyorum, takım o sinyali veriyor.

Fenerbahçe'de ise sorunlar var evet ama bunların ne olduğunu kim bilmiyor. Ya yansıtılmıyor, ya da onlarda bilmiyorlar sorunun nerede olduğunu ama inişli çıkışlı olsa da Fenerbahçe'nin oynadığı oyundan tutun, kadro yapısına göre bana yine ümit veriyor.

Onun dışında GS'nin bana neyini övebilirsiniz ki şuan? Hani Yıldırım Demirören'in en kötü zamanından bile kötü yönetiliyor bence şuan GS,

Oyuncular desen bir Sabri, Neill, Baros dışında gerçekten istekli oynayan kimler var? Kewell var desek birde elinden geldiğini yapan, gelince Arda desek gerisi?
Ben kıyaslamıyorum ki memnun değilim açık ve net olarak Fenerbahçe falan bu kadar kötü Galatasaray dan falan 5 puan önde ise istikrarsız Beşiktaş son 5 maçından 4dünde puan kaybetiği halde Fenerbahçe 1 puan önde ise hala nasıl memnun olayım ki?
Sosyal ağlarda paylaş

beşiktaş da galatasaraydan farksız ama bir hava tutturmuşlar, galatasarayın geçen seneki reykard gazlı halleri gibi gidiyorlar. büyük ihtimalle bu sene sabır ile ilk 6'ya girer, gelecek sene de bu seneki galatasarayın krizlerini yaşarlar. Fenerbahçe tarihinde ilk defa devre arasında süper bi transferle karşımıza çıkacakmış gibi bir his var içimde. iyi bir orta saha ile gayet yardırmaya müsait takım.
Sosyal ağlarda paylaş

Buddha said:

3 büyüklerde sürünüyor arkadaşlar :) Ama en kötü durumda olan GS.

Adnan Sezgin kimdir ne iş yapar? Programlarda sürekli adı geçiyor. Tayyip'ten bile çok tartışılıyor adam. Sportif direktör olduğunu biliyorum bir tek.

yok zaten farkındaysanız iyi demedim, ümit veriyorlar dedim :)

Beşiktaş tam kadro ile çıktığı vakit yenemeyeceği rakip yok diye düşünüyorum ama öyle ki bir adamın eksikliği herşeyi berbat ediyor. Bu yüzden istikrar yok,

Fenerbahçe ise kadro yapısı ve oyun yapısı ile bana ümit veriyor,

Yani bana kalırsa da üçü de berbat takımların ama en azından ikisi ümit veriyor :)
Sosyal ağlarda paylaş

besiktası gecen seneki gs ile kıyaslamarın son bulması lazım bi kere gs yıllardır hücum oynayan bir takımdı ve o düzeni daha iyi bir yapıya getirmeye calısyordu ama elinde cok fazla oyuncusu yoktu ama kaliteli oyuncular vardı cogu sakatlandı. besiktasta gecen seneki gs dan farklı olarak öyle süper yetenek denecek iki oyuncu aldı hadi boboyuda sayarsan 3 eder gerisi calışkan savascı modelinde adamlar ve genel olarak gs kadrosundan daha cok sayıda oyuncu var ama sakatlanan oyuncular içinde yetenekli oyuncular olunca gene defansıf besiktasa döndü cünkü besiktas, gs gibi yıllardır hücum oynayan bir takım deil defans ypan takım dır besiktas 10dk gol atar 80 dk def yapar hangi 10 dk atacagı belirsizdir kangren eder. yetenekli oyuncular gidince refleks olarak eskiye dönüş oldu. Ama su manisa macında bile gsyın 45 dk macını izledim hala hücumda bişelr yapma amacı vardı sut flan cekiliyor besiktas 50-100 pas yapıp sut cekmeyebiliyor. Çünkü takım alışkın deil hucum oynamaya

lucescunun besiktasda kolay benimsenip gsda hiç benimsenmemesininde (gsda daha basarılı olmasına ragmen) bir sebepte budur bence
gslı macın kopup gitmesini ister ne olacaksa olsun
bjklı son dkya kadar sürüklensir ister (ne kadar istemem dese de)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...