Suark Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Deminki topiki görünce şu anımı anlatasım geldi. bundan 2 sene önce, yeni civic almış bizimkiler benim eve getirmişler sarıyere bende okuldan arkadaşları aldım test sürüşü yapıyoruz. E arabaya taze bindiğimden normalden fazla dikkatli gidiyorum, tetenekim biraz. neyse sahil sahil gidiyoruz, sarıyerden maslak ayrımına doğru gidiyoruz. Ben bi sağ şeride geçeyim dedim,baktım aynaya boş vermişim sinyalimi geçiyorum derken yan tarafta oturan arkadaş "olm dur leaaan" dedi, bi baktım yandaki arabayla aramda 3-5 santim falan var, kırıverdim sola bişi olmadı. Körüme gelmiş herhalde, benim hatam tabi. Neyse bu arkadaşta palioda, önüme kırdı ve durdu. Bende durdum, Arabada 3 erkeğiz lan dedim adam gelir konuşuruz. Abi arabadan bi herif indi böle takım elbiseli memati anasını satim, camı açıyordum ki pat kapıyı açtı yakamdan tuttu çekti baya bişiler dedi, Ben tabi altıma sıçıyorum korkudan ama aşırı sakinim "abi bak yanlışlıkla oldu görmedim" falan bişiler diorm. Bizim kızanlardan ses yok lol. Neyse kapıyı çarptı gitti bu. Aramızda 10 metre falan var yol bomboş akşam vakti. Ama gidemiyorz korkudan, sonra baktım yanında hatun kişi varmış ve bunlar arabanın içinde tartışıyorlar falan. e bizde korkmuşuz bunlar gitmeyince gidemiyoruz lol. Neyse ilerledi bunlar bizde ağırdan hareketlendik. Tam maslak ayrımında adam bir daha durdu yanımdaki arkadaşım "olm gazla lan dedi" gazlasam, yakalayamaz yani, bomboş yol uzar giderim. Ama ne bileyim bişi oldu ve hareket edemedim, "ne kaçıcam lan" modundayım heh. Geldi adam camı açtım bu sefer, işte az önce sinirlenmişmiş küfretmiş bizden özür diliyo. Tabi durum böyle olunca bende resmen sinirler boşaldı ve şey demeye başladım "abi eşşeklik ettik kusura bakma" gibisinden süper laflar ediorm ehaeh. Kocaman elleri vardı lan, silah falan çıkarsa sıksa orda ölmüştüm nan. kodumun eşkiyası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 birim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 eşkiyayla eşkiya olmamak lazım tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 hahahah çok sevimli anlatmışsın. kocaman elleri vardı ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 abi onceki konu mantıklıydı da, seninki olmamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 ahaha çok içten yazmışsın güzelmiş. geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HolyRaider Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Oha her sabah kalktığımda aklıma gelir bu konu ben yaşasaydım eğer. Abi 3 kişisiniz bir de ayıp yahu valla utanç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 silahı yoktur onun.hatuna şekil yapmış.ordan da eve götürüp kütürdetmiştir sayenizde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Suark said: Kocaman elleri vardı Gel buraya şapşal diyip öpmeye başlasaydın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rApbOyZ Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 dün ana yolda gidiyorum tali yoldan lavugun biri kaptırmış önüme atladı acı fren koydum durdum kornaya bastım nabıyon bilader öldürcenmi lan bizi dedim adam direk camı açtı elini koltugun altına attı " SEN HAYDARI HİÇ YEDİNMİ LAN İB...." diye bagırmaya başladı ve kocaman bi odun parcası cıkardı şişko kıllı 1 85 boylarında 100 120 kg bi elemandı arabadan indi üstüme koşmaya başladı bastım o arada kaçtım bende buda benden olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hao Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 " hiç bizimkinin tadına baktınız mı ? " gibi olmuş haydari :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 toprağa gideceksin sonra toprak olacaksın, sonra sularla birlikte bir çiçeğin bedenine yürüyeceksin, oradan özüne ulaşacaksın, çiçeğin özüne bir arı konacak. belki belki o arı ben olacağım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rApbOyZ Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 arabamın kapısını eskici totoşu el arabasıyla geçerken alttan ezerek cizmiş napmam lasım patinaja yazım kimse sallamadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 kasko? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rApbOyZ Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 kasko yapıyomu onları daha arabayı geçen hafta aldım ilk arabam bilmiyorum bişi tahta kalemi aldım kırtasiyeden boyadım kapandı biraz inceleyince belli oluyo eziklik sadece ama başka napılır ? ufak cizik icin komple kapıyımı boyatcam daha 300 km oldu araç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 yanındaki kadın git özür dile allahın öküzü dediği için özür dilemiştir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 tetenek ne demek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 axedice said: Suark said: Kocaman elleri vardı Gel buraya şapşal diyip öpmeye başlasaydın. ahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=CQoQcxoNubw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HolyRaider Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 of beynim eridi nasıl bi dayı lan bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Suark said: Deminki topiki görünce şu anımı anlatasım geldi. bundan 2 sene önce, yeni civic almış bizimkiler benim eve getirmişler sarıyere bende okuldan arkadaşları aldım test sürüşü yapıyoruz. E arabaya taze bindiğimden normalden fazla dikkatli gidiyorum, tetenekim biraz. neyse sahil sahil gidiyoruz, sarıyerden maslak ayrımına doğru gidiyoruz. Ben bi sağ şeride geçeyim dedim,baktım aynaya boş vermişim sinyalimi geçiyorum derken yan tarafta oturan arkadaş "olm dur leaaan" dedi, bi baktım yandaki arabayla aramda 3-5 santim falan var, kırıverdim sola bişi olmadı. Körüme gelmiş herhalde, benim hatam tabi. Neyse bu arkadaşta palioda, önüme kırdı ve durdu. Bende durdum, Arabada 3 erkeğiz lan dedim adam gelir konuşuruz. Abi arabadan bi herif indi böle takım elbiseli memati anasını satim, camı açıyordum ki pat kapıyı açtı yakamdan tuttu çekti baya bişiler dedi, Ben tabi altıma sıçıyorum korkudan ama aşırı sakinim "abi bak yanlışlıkla oldu görmedim" falan bişiler diorm. Bizim kızanlardan ses yok lol. Neyse kapıyı çarptı gitti bu. Aramızda 10 metre falan var yol bomboş akşam vakti. Ama gidemiyorz korkudan, sonra baktım yanında hatun kişi varmış ve bunlar arabanın içinde tartışıyorlar falan. e bizde korkmuşuz bunlar gitmeyince gidemiyoruz lol. Neyse ilerledi bunlar bizde ağırdan hareketlendik. Tam maslak ayrımında adam bir daha durdu yanımdaki arkadaşım "olm gazla lan dedi" gazlasam, yakalayamaz yani, bomboş yol uzar giderim. Ama ne bileyim bişi oldu ve hareket edemedim, "ne kaçıcam lan" modundayım heh. Geldi adam camı açtım bu sefer, işte az önce sinirlenmişmiş küfretmiş bizden özür diliyo. Tabi durum böyle olunca bende resmen sinirler boşaldı ve şey demeye başladım "abi eşşeklik ettik kusura bakma" gibisinden süper laflar ediorm ehaeh. Kocaman elleri vardı lan, silah falan çıkarsa sıksa orda ölmüştüm nan. kodumun eşkiyasıYalnız adam sana patlamış kadına kızınca ama en azından insanmış gelip özür dilemiş nasıl bir ruh hali ise artık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Suark said: Kocaman elleri vardı lan, silah falan çıkarsa sıksa orda ölmüştüm nan. kodumun eşkiyası elleri küçük olsa da ölmüştün silah falan çıkarsa sıksa :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 ahahaha cool story bro :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar